Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Kenet - Czw 17 Lip, 2014
was79 napisał/a:
A jak coś jest podniesione do kwadratu, to nie jest czasem większe?
Dac rajt, tak też napisałem (nie wiem czy to do mnie, ale chyba nie przeczytałeś uważnie) was79 - Czw 17 Lip, 2014 purchase approved M - Czw 17 Lip, 2014 Kamilu jak zaplacisz za hosting zdjec to moze taka funkcjonalnosc wlaczyc - to nie jest problem.
Wstawienie urla zdjecia nikomu nie sprawialo problemow jak dotad.Janusz - Czw 17 Lip, 2014
dzik napisał/a:
46k euro to 193 tyś, mecenas 220. 60KM więcej w mecenasie
liczyłem obie podstawy, 44k euro przy kursie 4,13 daje 182 tysie. a podstawa mecenasa 222 z groszem kosmita - Czw 17 Lip, 2014 Ile razy słyszę o CLA to zastanawiam się, kto jest głupszy ludzie, którzy go stworzyli czy ci, którzy go kupują kamil - Czw 17 Lip, 2014 spoko, dlatego jak pitt mi organoleptycznie nie pokaże to nie będę wrzucał. Co do opłat no nadal jestem za tym aby były składki dla klubowiczówbizon - Czw 17 Lip, 2014
kosmita napisał/a:
Ile razy słyszę o CLA to zastanawiam się, kto jest głupszy ludzie, którzy go stworzyli czy ci, którzy go kupują
why?kamil - Czw 17 Lip, 2014 co do kasy to średnia rynkowa z tego rocznika czyli 27 do 45kosmita - Czw 17 Lip, 2014
bizon napisał/a:
kosmita napisał/a:
Ile razy słyszę o CLA to zastanawiam się, kto jest głupszy ludzie, którzy go stworzyli czy ci, którzy go kupują
why?
Kompaktowy samochód z napędem na przód albo dołączanym 4x4, który udaje coupe, a jest niepraktycznym sedanem, kosztuje tyle co normalny samochód premium klasę wyżej, jest sporo droższy od swojego hatchbackowego odpowiednika a przy tym nie oferuje nic więcej, a może nawet mniej. Aż dziwne, że jeszcze nie dorzucili do tego podniesionego zawieszenia, żeby stworzyć kolejną bezsensowną niszę.Bart - Czw 17 Lip, 2014 mówisz i masz:
dzik - Czw 17 Lip, 2014
kosmita napisał/a:
bizon napisał/a:
kosmita napisał/a:
why?
Kompaktowy samochód z napędem na przód albo dołączanym 4x4, który udaje coupe, a jest niepraktycznym sedanem, kosztuje tyle co normalny samochód premium klasę wyżej, jest sporo droższy od swojego hatchbackowego odpowiednika a przy tym nie oferuje nic więcej, a może nawet mniej. Aż dziwne, że jeszcze nie dorzucili do tego podniesionego zawieszenia, żeby stworzyć kolejną bezsensowną niszę.
Z napędem dołączanym to warto już sobie odpuścić, to nie haldex I gen. Słyszałem już dużo opinii że najnowsze haldexy nie ustępują "prawdziwemu" 4x4 a często przerastają.
Nie siedziałem w cla ale jest ładny, tak samo bezsensowny jest pastuch cc, mniej praktyczny, droższy tylko ładniejszy.siema - Czw 17 Lip, 2014
M napisał/a:
Kamilu jak zaplacisz za hosting zdjec to moze taka funkcjonalnosc wlaczyc - to nie jest problem.
Wstawienie urla zdjecia nikomu nie sprawialo problemow jak dotad.
Ależ spoko, możemy dać przestrzeni ile trzeba będzie, to nie problem.
Moim zdaniem do tej pory więcej było jednak zdjęć i materiałów powielonych z internetu, niż własnych- i byłem przekonany, że stąd taka polityka.Kamill - Czw 17 Lip, 2014 kosmita - Czw 17 Lip, 2014 Bart, chodziło mi o budę sedana z wyższym zawieszeniem
dzik, mi nie chodziło o to czy taki napęd dobrze działa czy nie, tylko o to, że cla to zwykły kompakt z tanią techniką. Dla mnie a/cla ma zachwiane proporcje przez zbyt długi zwis przedni, do tego cla ma brzydki tył, no ale to jest ładne co się komu podoba kaziu1985pn - Czw 17 Lip, 2014 Do sandero stepway nawet nie ma podejścia taki cla