kosmita - Wto 15 Kwi, 2014 Ale przy lubelskiej nie stoją drzewa przy samej drodze, a to właśnie o takie głównie chodzikamil - Wto 15 Kwi, 2014 Chodzi o drzewa do 3 m od jezdni. Przynajmniej tak mówią specjaliści.Jakarti - Wto 15 Kwi, 2014
Kamil napisał/a:
Chodzi o drzewa do 3 m od jezdni. Przynajmniej tak mówią specjaliści.
i to by uratowalo mnie w sytuacji o ktorej pisze Pitt?
chyba nie..
wiec nie rozumiem Anonymous - Wto 15 Kwi, 2014
kamil napisał/a:
karwa nie wierze ! Weź się walnij na Mazury i pojeździj po starych wąskich, krętych asfaltach z prędkością 70-90 i zobaczysz o co kaman I nie mówię tutaj o lasach tylko normalnych drogach miedzy wioskami czy miasteczkami.
Zapraszam mamy tutaj do wyboru do koloru wąskich dróżek wieczorkiem mogę prześledzić galerią naszego OSP , zobaczycie co robią drzewa i przy jakich prędkościach z autami itp.Michał - Wto 15 Kwi, 2014
bezpiecznie !Jakarti - Wto 15 Kwi, 2014
drzewo z tego zdjęcia stoi w chujowym miejscu i mogloby go tam nie byc. prawda.
ale wyjebanie wszystkich drzew czy ogrodzenie wszystkich drog jest po prostu niemozliwe
trzeba by pewnie ustalic jakas odleglosc ale znajac zycie i tak by pewnie ktos przydzwonił i zginal..
edit, majku
zgoda - taka droga jest chujowa i tak tez pisze od poczatkukosmita - Wto 15 Kwi, 2014 Jakarti, mam wrażenie, że wszyscy piszą o tym samym, tylko Ty się czepiasz M - Wto 15 Kwi, 2014 Należy zakazać samochodów!Jakarti - Wto 15 Kwi, 2014 kosmita,
kazdy ma prawo do swojego zdania
niczego sie nie czepiam
uwazam ze nie powinno sie wypierdalac wszystkich drzew z drog
michal wkleil dobra fote chujowej drogi
ta z wypadku tez dobrze pokazuje, gdzie drzewa chyba moga byc a gdzie to jedno zjebane drzewo nie jest okPiTT - Wto 15 Kwi, 2014 nie dyskutuj z Krzysztofem! https://www.facebook.com/HolowczycJakarti - Wto 15 Kwi, 2014 od niego wlasnie sie wszystko zaczelo.. kosmita - Wto 15 Kwi, 2014
Jakarti napisał/a:
kosmita,
kazdy ma prawo do swojego zdania
niczego sie nie czepiam
uwazam ze nie powinno sie wypierdalac wszystkich drzew z drog
michal wkleil dobra fote chujowej drogi
ta z wypadku tez dobrze pokazuje, gdzie drzewa chyba moga byc a gdzie to jedno zjebane drzewo nie jest ok
Pewnie, że każdy ma prawo mieć swoje zdanie.
Trochę się czepiasz, bo nikt tu nie napisał, że trzeba wycinać całe lasy, tylko, że takie drogi jak wkleił Michał są niebezpieczne i tam tych drzew nie powinno być.
Ja się z Tobą zgadzam, że nie należy usuwać wszystkich drzew przy drogach, tylko takie w bezpośrednim sąsiedztwie, czyli właśnie te stojące do 3m od drogi.PiTT - Wto 15 Kwi, 2014
Jakarti napisał/a:
od niego wlasnie sie wszystko zaczelo..
to on posadzil drzewa? Jakarti - Wto 15 Kwi, 2014
PiTT napisał/a:
to on posadzil drzewa?
mogl sie urodzic na pustyni błedowskiej i nie byloby problemu M - Wto 15 Kwi, 2014 Zamykam!
Do pracy nieroby!