Jakarti - Wto 11 Mar, 2014 idz gadac o aplikacjach i bmw M - Wto 11 Mar, 2014 Anonymous - Wto 11 Mar, 2014 Tak na marginesie-dlaczego tylko z zagranicy dostaje maile zwrotne-że dostali CV,że przeszedłem/nie przeszedłem do drugiego etapu itd.Z polskiej/polskiego oddziału zagranicznej firmy nigdy.
edit-pojebały mi sie tematy moze ktos przeniescKamill - Wto 11 Mar, 2014 TakBarejka - Wto 11 Mar, 2014 nieJanusz - Wto 11 Mar, 2014 Zmiana tematu, który z fejsbukowiczy, moze mi powiedziec czy jestem w stanie swoje zwykłe konto zmienic na fan page?? czy muszę od nowa fan page zrobić po prostu ??Młody Papież - Wto 11 Mar, 2014 nie da sie zmienić na fanpejdż
trzeba "od nowa"Anonymous - Wto 11 Mar, 2014 poza tym trzeba mieć profil żeby móc założyć fan pageM - Wto 11 Mar, 2014 fun page dla klijentów? Anonymous - Wto 11 Mar, 2014 Bonczek - Wto 11 Mar, 2014
rabarbar napisał/a:
Tak na marginesie-dlaczego tylko z zagranicy dostaje maile zwrotne-że dostali CV,że przeszedłem/nie przeszedłem do drugiego etapu itd.Z polskiej/polskiego oddziału zagranicznej firmy nigdy.
Bo tak wlasnie polskie firmy szanują pracownikow.Janusz - Wto 11 Mar, 2014 a czy potem będę mógł zmienić nazwę fan page ??M - Wto 11 Mar, 2014
Bonczek napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Tak na marginesie-dlaczego tylko z zagranicy dostaje maile zwrotne-że dostali CV,że przeszedłem/nie przeszedłem do drugiego etapu itd.Z polskiej/polskiego oddziału zagranicznej firmy nigdy.
Bo tak wlasnie polskie firmy szanują pracownikow.
True trueBonczek - Wto 11 Mar, 2014 Trochę fajne i trochę śmieszne i nie widziałem gdzie wkleić
M - Wto 11 Mar, 2014 Aż się chce przejść na ciemna stronę mocy