Święty - Sob 15 Mar, 2014 a hunda shaltowana... sam nie wiem co o tym mysleć. Pewnie chodzi o konkretny stan, albo nawet hrabstwo, no ale...M - Nie 16 Mar, 2014 Tak jest w usa panowie Jakarti - Nie 16 Mar, 2014 sytuacja analogiczna do przystankow tramwajowych w pl Gaydek - Nie 16 Mar, 2014 Panowie! Pospolite ruszenie kurcze!
Kluby, które były za nami z prędkością światła nadrabiają. Chyba rżną system! Musimy im się przeciwstawić
Trzeba polubić Ford Polska i skorzystać z apki, ale... jutro można "przestać lubić" i przestać korzystać z apki.
(chodzi o miejsce dla mojego klubu na moto targach w Poznaniu)
DZIĘKI! Rasputin - Nie 16 Mar, 2014 A kto wygrywa? Mam nadzieje,że Fiesta Klub Gaydek - Nie 16 Mar, 2014 Sierry Święty - Nie 16 Mar, 2014 zauważyłem że Hoczhat.org jest cenionym opiniotwórczym medium... na onecie Parę dni po dyskusji na forum, dany temat wita na łamach onetu.Anonymous - Nie 16 Mar, 2014 Jak tu 45 % to informatycy , 40 % pracuje w reklamie , 5 % jest niesklasyfikowana , a kolejne 5% jest bezrobotne, przy czym 99% forumowych ankietowanych jest certyfikowanymi ekspertami , więc mnie wcale to nie dziwi że mass media bazują na naszej wiedzy Kamill - Nie 16 Mar, 2014 Ciekawe czy ankietowani w familiadzie tez sa z hothacza.Święty - Nie 16 Mar, 2014 Czesio, zaliczasz się do tych 99%?Anonymous - Nie 16 Mar, 2014 Jak to typowy cebulak , takŚwięty - Nie 16 Mar, 2014
Czesio napisał/a:
Jak to typowy cebulak , tak
nie wiedząc co to znaczy, posiłkuję się słownikiem
"Cebulak to typ człowieka, który jest pełen zachowań wyniesionych ze wsi. Cebulak najczęściej jest osobą zawistną i zazdrosną. Cebulakiem nie może być każdy, nawet kończąc wyższą szkołę cebuli i czosnku."
Mucha - Pon 17 Mar, 2014
Czesio napisał/a:
przy czym 99% forumowych ankietowanych jest certyfikowanymi ekspertami
Jak to 99%? Co za lamerskie forum, myślałem że 100% was79 - Pon 17 Mar, 2014 Fajne auta w kolejnej serii WD będą:
M - Pon 17 Mar, 2014 Strasznie mnie irytuje ten program, oglądam czasem u teściów.
Ja bym mu dał nową nazwę "Rzeźba w gównie" - takie mam wrażenia jak to oglądam.