siema - Czw 20 Mar, 2014 Jak znasz człowieka, to sprawa jasna. Sądziłem, że wiadomość nie pochodziła od organizatora, a od jakiegoś innego kolegi. Do tego zasugerowałem się tym Citi oraz resztą faktów i nabrałem podejrzeń
Tak czy inaczej, ja coś wybieram. Dzięki za informację o akcji.PiTT - Czw 20 Mar, 2014 luz, ja tez Bartkowi wrzucam kase i zapytalem co z reszta kasy jak zbierze bo przeciez juz jest wystarczajaco na ps3
zakladam ze po prostu poleci na liste innych marzen... jak ją czytam to autentycznie brak mi slow Święty - Czw 20 Mar, 2014 Dzwoniłem pod numery na stronie tego projektu, ale nikt nie odbierał...
Znalazłem dzieciaczki którym byłbym w stanie coś sprezentować, mam kilka nowych odtwarzaczy mp3, chętnie je oddam. (Niestety nie z górnej półki ale zawsze coś.)PiTT - Czw 20 Mar, 2014 bo po 22 mogl ktos juz nie pracowac
a tak na serio to mam nadzieje ze kasa nie bedzie przelewana na konto fundacji tylko do organizatora ktory kupi prezenty i przekazeKamill - Pią 21 Mar, 2014 Od 30s kamil - Pią 21 Mar, 2014 no trup na miejscu Kamill - Pią 21 Mar, 2014 google translate:
Cytat:
zmarła dziewczyna w ciąży Opel pasażera, kierowcę w śpiączce ..
Młody Papież - Pią 21 Mar, 2014 na wynosPiTT - Pią 21 Mar, 2014 to zdrowo zapierdalal jak na przewoz dziewczyny w ciazyJanusz - Pią 21 Mar, 2014
PiTT napisał/a:
to zdrowo zapierdalal jak na przewoz dziewczyny w ciazy
+1, aczkolwiek nie wiemy czemu tak zapierdalał.... może na porodówkę, może coś było nie tak...Bart - Pią 21 Mar, 2014 Młody Papież - Pią 21 Mar, 2014 ja jebie...co za hothecz!!!!!PiTT - Pią 21 Mar, 2014 masz racje... ależ mistrz przypierdolił, YOLO!
was79 - Pią 21 Mar, 2014 Był temat o przepisach ale nie umiem znaleźć
W każdym razie taka sytuacja - (ulica gliwicka):
http://goo.gl/maps/GrJW9
tramwaj w jedną i drugą stronę, zero pasów po środku, co chwilę przystanek z ludkami wychodzącymi na jezdnię. Wiadomo trza się zatrzymać i przepuścić. Czy można (legalnie) wyminąć stojący na przystanku tramwaj z lewej strony?Jakarti - Pią 21 Mar, 2014 moim zdaniem nie wolno.
tak jak nie wolno omijac stojącego autobusu na ulicy (nie na przystanku)