1) rano jedzie typ po osiedlowej drodze od prawej do lewej, hamuje, przyspiesza (w zakresie 10-30km/h), ciągne się za nim parę minut, nie idzie wyprzedzić, w końcu chowa się do zatoczki, zaczynam go mijać z lewej, a ten na maksa w lewo bo w lewo skręca na parking - bez kierunkowskazów oczywiście
Nie znasz się, to był scandinavian flick.
BTW czemu na obwodnicy wszyscy jeżdżą 90km/h ?M - Pią 21 Mar, 2014
Kamill napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Ja dzisiaj od rana wkurw za kierownicą:
1) rano jedzie typ po osiedlowej drodze od prawej do lewej, hamuje, przyspiesza (w zakresie 10-30km/h), ciągne się za nim parę minut, nie idzie wyprzedzić, w końcu chowa się do zatoczki, zaczynam go mijać z lewej, a ten na maksa w lewo bo w lewo skręca na parking - bez kierunkowskazów oczywiście
BTW czemu na obwodnicy wszyscy jeżdżą 90km/h ?
S2?Kamill - Pią 21 Mar, 2014
M napisał/a:
Kamill napisał/a:
Bonczek napisał/a:
S2?
Tak dokładnie.Rasputin - Pią 21 Mar, 2014
Bonczek napisał/a:
2) dwie piękne panie pod rząd wbiły się do podziemnego bez kart wjazdowych i musiały cofnąć pod górkę na zakręcie - 15min od wjazdu na teren biura do wjazdu do garażu
3) wracając do domu Górczewską, od Prymasa do skrzyżowania z Powstańców, paru asów jechało ~50km/h taką konfiguracją na 3 pasach, że nie dało się ich wyprzedzić, a przed nimi pusto
No jak Ci ludzie jeżdzą to jest jakiś k*rwa dramat - od października jeżdząć ZTMem byłem spokojniejszy, tylko trochę mnie wyspany
Ziom od czego masz skuter ?Bonczek - Pią 21 Mar, 2014 Na obwodnicy tak samo amatorzy lewego pasa, szkoda gadac.
Raspu jeszcze w tym roku nie odpalalem, przyszykuje go w przyszły weekend dopiero Barejka - Pią 21 Mar, 2014 Bonczek, w przypadku 1 trabi sie po uplywie 10-15 sekund, masz w ten sposob kilka minut dla siebie, w przypadku 3 jedzie sie pomiedzy pasami 1 i 2 badz 2 i 3 i napieprzasz dlugimi dziala zawsze no chyba ze tablice LLU Bonczek - Pią 21 Mar, 2014 Dla mnie tablice to nie wyznacznik, choć zwrocilem uwagę. Rano WY i gęba teskniaca za inteligencja a późniejsze przede mną 5er e50 na RZ Święty - Pią 21 Mar, 2014
Barejka napisał/a:
dziala zawsze no chyba ze tablice LLU
ach ci ludzie z Łukowa,
LLU to chyba takie nasze KWI Święty - Pią 21 Mar, 2014 sie zdublowało...kosmita - Pią 21 Mar, 2014 Doskonale Was rozumiem, bardzo wiele osób nie powinno mieć możliwości prowadzenia samochodu, ale z drugiej strony jak tych trzech typów jedzie 50 w zabudowanym, to teoretycznie w świetle prawa przecież nie robią nic złego, prawda ? Tak samo z jazdą na S2, o ile ktoś nie jedzie lewym pasem, to może sobie sunąć te 90 a nie 120.Kamill - Pią 21 Mar, 2014 Robi, bo jak nie wyprzedzasz to jedziesz prawym wg przepisow.kosmita - Pią 21 Mar, 2014 Przykład trochę z dupy:
Nawet jak jest duże natężeniu ruchu, to wszyscy powinni cisnąć prawym, bo nie wyprzedzają ? Chyba jednak nie.PieQt - Pią 21 Mar, 2014
Kamill napisał/a:
Bo nie cała obwodnica to droga ekspresowa i często tam suszaKamill - Pią 21 Mar, 2014
kosmita napisał/a:
Przykład trochę z dupy:
Nawet jak jest duże natężeniu ruchu, to wszyscy powinni cisnąć prawym, bo nie wyprzedzają ? Chyba jednak nie.
http://www.dzienniklodzki...html?cookie=1#!
Pisza ze jezeli jedziesz lewym utrudniajac ruch to dostajesz mandat. Pewnie w korku nie utrudniasz wiec nie dostajesz.Kamill - Pią 21 Mar, 2014
PieQt napisał/a:
Kamill napisał/a:
Bo nie cała obwodnica to droga ekspresowa i często tam susza