fajny byl ten gs z wrocka... ale juz go nigdzie nie ma w ogloszeniach
Fajny,chciałem podjechac obejrzec go ale znikł zanim wróciłem do PLPiTT - Pią 29 Lis, 2013 serio mysle o jakims starszym, wielkim benzynowym aucie z pancernymi zderzakami i wywalonymi jajami na to co się dzieje dookoła
land cruiser w tej jeszcze starszej budzie kamil - Pią 29 Lis, 2013 Anonymous - Pią 29 Lis, 2013
PiTT napisał/a:
serio mysle o jakims starszym, wielkim benzynowym aucie z pancernymi zderzakami i wywalonymi jajami na to co się dzieje dookoła
land cruiser w tej jeszcze starszej budzie
Lex LS430 ?
Landka odpuść,fajny fur ale nie dla Ciebieanjas - Pią 29 Lis, 2013
rabarbar napisał/a:
Landka odpuść,fajny fur ale nie dla Ciebie
+1, Landek jest autem dla prawdziwego mężczyzny, takiego typa maczo, z wielkimi jajcami. Sorry PiTT Anonymous - Pią 29 Lis, 2013
tylko przeważnie jezdzą nimi małe grubasy (hhmmmm chyba powinienem miec landka )arssss - Pią 29 Lis, 2013
mialem brac ja kiedys,ale logistyka zawiodla i nie pyklo.Barejka - Pią 29 Lis, 2013 PiTT, w ladzie niwie bym Cie widzial bizon - Pią 29 Lis, 2013
rabarbar napisał/a:
LS400 to jedno z aut które od kilku lat chodzi mi po głowie,ceny części sa dość wysokie ale auto jest wręcz kosmicznie trwałe.Gdyby trafił sie godny egzemplarz to chyba bym kupił
kurde, patrzylem na ceny czesci na allegro (fakt, ze pobieznie)
rozrzad 700, klocki 150, czy ja wiem czy to drogo? no chyba, ze chcesz jechac do ASO Anonymous - Pią 29 Lis, 2013
bizon napisał/a:
rabarbar napisał/a:
LS400 to jedno z aut które od kilku lat chodzi mi po głowie,ceny części sa dość wysokie ale auto jest wręcz kosmicznie trwałe.Gdyby trafił sie godny egzemplarz to chyba bym kupił
kurde, patrzylem na ceny czesci na allegro (fakt, ze pobieznie)
rozrzad 700, klocki 150, czy ja wiem czy to drogo? no chyba, ze chcesz jechac do ASO
Potaniało,jak sprawdzalem kilka lat temu było drożej.Komplet amorów kosztował cos pod 4 tys.
To co strzelimy sobie po lexie ?bizon - Pią 29 Lis, 2013
rabarbar napisał/a:
To co strzelimy sobie po lexie ?
sprzedam grocha na wiosne i nie wykluczam takiego ruchu PiTT - Sob 30 Lis, 2013
na wakacje box na dach i ogien lukp - Czw 05 Gru, 2013 zna ktoś może?