Czy ktoś od nas mieszka w pobliżu Czeladzi?? luz posiada jakieś informacje o tym aucie?
Ten samochód stoi/stał na Statoilu w Czeladzi razem z drugą identyczną 207, dobrze razem wyglądały. Jechać nie ma co oglądać - jakiś śmieć sprowadzony z Niemiec, jestem ekspertem więc wiem co piszę.
Ładne 207RC zaczynają się w Niemcach od 6-7tys. €, ten żeby się to komuś opłaciło sprowadzić, sprzedać i zarobić na tym musiał kosztować 4-5.Niemy - Czw 05 Gru, 2013
Dariano napisał/a:
http://otomoto.pl/peugeot-207-rc-C31368383.html
Czy ktoś od nas mieszka w pobliżu Czeladzi?? luz posiada jakieś informacje o tym aucie?
Ten samochód stoi/stał na Statoilu w Czeladzi razem z drugą identyczną 207, dobrze razem wyglądały. Jechać nie ma co oglądać - jakiś śmieć sprowadzony z Niemiec, jestem ekspertem więc wiem co piszę.
Ładne 207RC zaczynają się w Niemcach od 6-7tys. €, ten żeby się to komuś opłaciło sprowadzić, sprzedać i zarobić na tym musiał kosztować 4-5.
A teraz poważnie, oglądałeś go ? czy domniemasz ?
Jak byś znowu przelatywał gdzieś w pobliżu to bym był wdzięczny za oglądnięcie Gaydek - Czw 05 Gru, 2013 A jak ten 207 RC wypada w porównaniu do Clio RS? I nie chodzi mi o sprint monitory ani porównanie przyspieszenia i elastyczności . Clio lepsze?PiTT - Czw 05 Gru, 2013
spoko, postaram sie tam podjechacBart - Czw 05 Gru, 2013
Gaydek napisał/a:
A jak ten 207 RC wypada w porównaniu do Clio RS? I nie chodzi mi o sprint monitory ani porównanie przyspieszenia i elastyczności . Clio lepsze?
http://www.zeperfs.com/duel1366-2937.htmKamill - Czw 05 Gru, 2013 Pezot ma 5 biegow , nie trzeba sie tak znac na prowadzeniu auta jak przy 6.Anonymous - Czw 05 Gru, 2013 Bart, tyle ze pug to turbo wiec +200 koni robi sie programem (czy to nie jest ten sam silnik co w mini ? )
PiTT, musialem wrocic wczesniej do pl wiec jutro llub pojutrze rzuce na niego okiemwas79 - Pią 06 Gru, 2013
rabarbar napisał/a:
czy to nie jest ten sam silnik co w mini
Ten samroj - Pią 06 Gru, 2013
rabarbar napisał/a:
Bart, tyle ze pug to turbo wiec +200 koni robi sie programem (czy to nie jest ten sam silnik co w mini ? )