To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

OSKAR - Pon 17 Gru, 2007

witam nowego.

fajny samochodzik :D
sam mialem fiescine mk2 :D

nox - Pon 17 Gru, 2007

zółwik :D witam :D wkońcu jakaś fiesta mk1 :D
M - Pon 17 Gru, 2007

Czyli Ja ;) Witamy.
Vlodarsky - Pon 17 Gru, 2007

świetny nick :) siemka żółwik
rasta - Pon 17 Gru, 2007

Żółwik Tuptuś, my się znamy Ziom :>

Fordy rosną w siłę trza pogonić tą "francę" ;)

CHRZANEK - Pon 17 Gru, 2007

Witam nowych ;)

rasta napisał/a:
Fordy rosną w siłę trza pogonić tą "francę"

Jeszcze dluga droga przed Wami :> :> :>

Anonymous - Pon 17 Gru, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Jeszcze dluga droga przed Wami :> :> :>

ale damy rade :D

a tak poważnie,

Witam wszystkich, jestem Marcin zwany PumaRST. z częścia z was myśle że sie już spotkałem na innych forach. Jestem posiadaczem jednego z najładniejszych HH w Historii czyli Forda Fiesty mk3 w wersii xr2i/RS Turbo (czy jakos tak-wiecej szczegółów dam jak mi sie uda napisac topik o moim aucie).

Jeszcze raz witam wszystkich

A co do tych francuzów to one też są piękne i kąśliwe :D

FreeMan - Pon 17 Gru, 2007

aby opisac swoj samochod to jeszcze dluga droga przed Toba. Narazie proponowalbym skrobnac cos tu.

Witam

hehe - nalot fiestolotów dzisiaj :)

Długo nosa nie wyściubiałem z forum FKP bo mój projekt wydawał mi sięcienki . Jestem tu przez Pume - to on mnie namówił do opisania auta na SR - dlatego jestem tutaj .

FreeMan - Pon 17 Gru, 2007

Żółwik, jedno musisz wiedziec juz na wstepie - to nie jest SR

Witam

strick - Pon 17 Gru, 2007

Dobry wszystkim :)
anjas - Pon 17 Gru, 2007

Witam nowe twarze (nicki) :)

PumaRST
myślałem, że mamy nową koleżankę na forum (symbol przy Twoim nicku), a Ty piszesz, że masz na imię Marcin... ??

FreeMan napisał/a:
aby opisac swoj samochod to jeszcze dluga droga przed Toba. Narazie proponowalbym skrobnac cos tu.

ok,

ostati satge 1,6 8v 225KM 275Nm obecnie w budowie 2,0 16v zakute moc nie określona ( a o planach nie bede pisał)

wygląd to prawie jak seryjne mk3 RS Turbo

anjas napisał/a:
PumaRST
myślałem, że mamy nową koleżankę na forum (symbol przy Twoim nicku), a Ty piszesz, że masz na imię Marcin... ??

tak mam na imie Marcin :D a oznaczanie płci jakoś mi tak zostało z forum FiestaKlubpolska jak przez przypadek dostałęm dyplom na zlocie w konkurencji dla pań, wiec sie tego trzymam.

nox - Pon 17 Gru, 2007

jak się ciesze ze tyle tutaj fordów juz nie jestem sam :D

FreeMan napisał/a:
Żółwik, jedno musisz wiedziec juz na wstepie - to nie jest SR

Witam

A Ty musisz wiedzieć że Puma namówił mnie na opisanie auta na forum SR.pl i po jego umieszczeniu dostałem priva od kolegi który jak się okazało jest tutaj administratorem z zaproszeniem do was .

Wiem co piszę .
Wiem o czym pisze .
Wiem gdzie pisze .

Poza tym napisałem to w Pierwszym poście na tym forum ( niedoczytałeś ? )

ps : Coś o moim aucie - Ford Fiesta mk1 po kolejnych swapach i przygodach stage3 czyli silnik z fiesty mk3 RST jeżdżacy wcześniej u PumyRST Pełen remont + porting głowicy .

Teraz idziemy na dogłąsaknie tego co jest i lekkie wzmocnienie ( kit Kenta , rególowane koło rozrządu , wieksze wtryski , inny WG ) nie będe mówił o planach bo to przynosi pecha . RZeczy które opisałem montuję jeszcze w tym roku