to zdanie doprowadzi do łez każdego, kto ma pojęcie o prawdopodobieństwie
na szczęście ja nie mam... uff będe się upajał swoją niewiedzą M - Śro 30 Lip, 2008 niestety mylisz się,
losowanie jest fizyczne, nie teoretyczne - i jesli to wylapiesz to masz clue.
Jak wyjaśnisz ze w ciagu trzech miesiecy w multilotku niektore liczy losowane są czesciej a niektore rzadziej? Czemu wszystkie nie są po równo?
Tutaj rachunek zdaje się nie być dokladny po prostu. Waga kulek nie jest ta sama, kształt, to wszystko sie liczy.
Zobacz ze pierwsza cyfra wypada o 20% czesciej niz ostatnia.
Liczba, ilosc wylosowan, czestotliwosc wystepowania.
i tak sobie po cichu powiedziałem, że Ptaszek zesrał się aż 4 razy...
niestety ja nie mam nawet trójki... Vlodarsky - Śro 30 Lip, 2008
Mick napisał/a:
i tak sobie po cichu powiedziałem, że Ptaszek zesrał się aż 4 razy...
faktycznie się musiał byle czego nażreć M - Pią 01 Sie, 2008 Strasznie mnie denerwują takie ukryte reklamy dla dzieci neostrady slane przez gg:
Zawsze odpowiadam tak samo.
3445062: (15:09)
Halo halo Monika z tej strony. Zmienilam numer gg na nowy, z ktorego wlasnie pisze, wiec sobie zapisz Co tam poza tym u Ciebie? U mnie ok, ale nuda. Niedlugo robie impreze i szukam fajnej muzy. Znalazlam taka jedna stronke www.twoja-muzyka.vaca.pl Calkiem fajne kawalki maja. Zobacz co Ci sie podoba, co znasz i daj znac, to na imprezie bedzie sie przy czym bawic, bo ja to nie wiem co jest nowe a co nie Buzka
Kiedys sie naciąłem bo znajomy napisał na gg jako konferencje do 20 oso na raz KonradMK - Pią 01 Sie, 2008 ale to są boty Maćku, nikt twoich odpowiedzi nie czyta
PS Anjas ma ustawioną autoodpowiedź na takie spamy "A doyebać ci?" M - Pią 01 Sie, 2008 ja wiem ze to bot, aczkolwiek mam z tego satysfakcję Bart - Pią 01 Sie, 2008 boty, nie boty, też zawsze odpowiadam coś w stylu: pier.dol się czy wypier.dalaj mi - Pią 01 Sie, 2008 ja na link klikam - może tam serio fajna muza jest? anjas - Pią 01 Sie, 2008 taki bot wdał się kiedyś ze mną w pyskówkę
i faktycznie, skończyło się tekstem z respondera Michał - Pią 01 Sie, 2008
mi napisał/a:
ja na link klikam - może tam serio fajna muza jest?
Anonymous - Pią 01 Sie, 2008 hahehehheheheheheheh! LOL!!!!!!kubas - Sob 02 Sie, 2008 i za to jestes szanowany i lubiany Mi M - Sob 02 Sie, 2008 Mi ty zje.bywaczu pomysłów mi - Sob 02 Sie, 2008 nie tylko pomysłów - wiesz jak jest