Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Pią 18 Lip, 2014 nowe evo kosztuje 154k pln
szok! PiTT - Sob 19 Lip, 2014
M napisał/a:
Brałbym benzynę. Mi wczoraj e39 po wymianie przepływki spaliło 6.3 w trasie
no dobra, w temacie kapelusznikow
trasa 120km, bez szalenstw, ale droga "gorzysta" i 2 pasmowa, wiec wyprzedzanie dynamiczne, nie przekraczajac 100km/h
klima non-stop, wynik calkiem przyzwoity jak na bene, nizej chyba nie potrafie zejsc mimo tego ze jak na tempomacie ustawie 90 to spalanie pojawia sie nieco ponad 5l.
M - Sob 19 Lip, 2014 PiTT - Sob 19 Lip, 2014 nawet sie nie zblizylem do tego co producent przewiduje w trasie
poza miastem 5.3 w broszurce dzik - Sob 19 Lip, 2014 PITT, jesteś wiarygodny jak rosyjska telewizja. Turbo benzyna chleje min 9l przy 100 a powyżej to już wynik dwucyfrowy, tdi pali 5l przy 180, pełnym bagażu, pod wiatr.PiTT - Sob 19 Lip, 2014
dzik napisał/a:
PITT, jesteś wiarygodny jak rosyjska telewizja. Turbo benzyna chleje min 9l przy 100 a powyżej to już wynik dwucyfrowy, tdi pali 5l przy 180, pełnym bagażu, pod wiatr.
M - Sob 19 Lip, 2014
PiTT napisał/a:
nawet sie nie zblizylem do tego co producent przewiduje w trasie
poza miastem 5.3 w broszurce
Oszukaly mnie banda decydentów!
A tak naprwdę, przejedź się za niemiecką granicę zatankuj do pełna to zobaczysz 5.3
Na naszych mieszaninach odpadów przemysłowych wcale sie nie dziwie ze spalanie wysokie i padaja silniki.was79 - Sob 19 Lip, 2014 Wspaniałe posłuchać. Od tygodnia nie przejechałem ani jednego km z założonym dachem. Powyżej 1.90zł już jest trochę nie stabilnie
Aha spalanie +2l arssss - Sob 19 Lip, 2014 M, nie narzekaj na nasze paliwo. Na węgierskiej ropie miałem teraz spalanie 11l ,a na słowackiej i polskiej 8,8-9l. tempo to same 110-140 90% autobana albo ekspresówka.michool_vt - Sob 19 Lip, 2014
was79 napisał/a:
Wspaniałe posłuchać. Od tygodnia nie przejechałem ani jednego km z założonym dachem. Powyżej 1.90zł już jest trochę nie stabilnie
Aha spalanie +2l
śmieszne, ale nie wiem ile mazda pali czyli nie za duzo M - Nie 20 Lip, 2014
arssss napisał/a:
M, nie narzekaj na nasze paliwo. Na węgierskiej ropie miałem teraz spalanie 11l ,a na słowackiej i polskiej 8,8-9l. tempo to same 110-140 90% autobana albo ekspresówka.
Ależ ja pisze o niemieckim/austriackim paliwiewas79 - Nie 20 Lip, 2014
michool_vt napisał/a:
was79 napisał/a:
Wspaniałe posłuchać. Od tygodnia nie przejechałem ani jednego km z założonym dachem. Powyżej 1.90zł już jest trochę nie stabilnie
Aha spalanie +2l
śmieszne, ale nie wiem ile mazda pali czyli nie za duzo
Dobra bania była, nie pamiętam, że tego posta wysmażyłem michool_vt - Nie 20 Lip, 2014
was79 napisał/a:
michool_vt napisał/a:
was79 napisał/a:
Aha spalanie +2l
śmieszne, ale nie wiem ile mazda pali czyli nie za duzo
Dobra bania była, nie pamiętam, że tego posta wysmażyłem