arssss - Wto 25 Mar, 2014 Teraz on będzie siedział,a kasa będzie zbierała się przez kinoman.tv ,który ma serwery bodajże w Rumuni(?)zajcev_28 - Śro 26 Mar, 2014 http://www.youtube.com/wa...d&v=IDRd3ii_JhcAnonymous - Śro 26 Mar, 2014 Jakas cyganska wiocha ??
Ja jestem pozbawiony uprzedzeń,mam kumpli czarnych,żółtych,brązowych,z wszystkich kontynetów ale na cyganów to mam uczulenie,chyba z powodu dzieciństwa spędzonego na bardzo mocno zacyganionej dzielnicywas79 - Śro 26 Mar, 2014 Tak, przejeżdżałem tam jadąc do Szczawnicy, niezłe slumsyKamill - Śro 26 Mar, 2014 Kiedyś jak z Pragi wracałem gdzieś sie zgubiłem w podobnej okolicy, jak by mnie czerwone światło złapało nie wiem czy bym go nie zignorował arssss - Śro 26 Mar, 2014
dzikusy. Nienawidzę cyganerii. DarmozjadyAnonymous - Śro 26 Mar, 2014 Jak w Ostródzie nie w tą ulice skręciłem i na cygańską dzielnice zajechałem , to na wstecznym spieprzałem , czarno przed oczami mi się momentalnie zrobiłowas79 - Śro 26 Mar, 2014 U nas jak wyłowili niemiecki motor wehrmachtu z rzeki to jeszcze mu się światła świeciły!!!!!!Jakarti - Śro 26 Mar, 2014 poniosła fantazja z kolorem grilla
Zefir, kojarzysz? Ty znasz tam wszystkich. do dzisiaj jestem w szoku jak to wygladalo na Wigilii - co czlowiek to siema, piona
do dzisiaj jestem w szoku jak to wygladalo na Wigilii - co czlowiek to siema, piona
roj - Śro 26 Mar, 2014 rezydent-prezydent Janusz - Śro 26 Mar, 2014
Jakarti napisał/a:
poniosła fantazja z kolorem grilla
na którym zdjeciu jest ten gril ?? on jest zółty tak jak lotka i dyfuzor ?? Anonymous - Śro 26 Mar, 2014 na filmie jest I tak jest żółty zefir - Śro 26 Mar, 2014
Jakarti napisał/a:
Zefir, kojarzysz? Ty znasz tam wszystkich. do dzisiaj jestem w szoku jak to wygladalo na Wigilii - co czlowiek to siema, piona
facjata jakby znajoma ze spotów samochodowych ale napewno czymś innym śmigał
swoja drogą dobry fizolof z niego, gdyz akurat tam gdzie parkuje jest strefa centrum -"zero" i jest znak płatnego parkowania w całej strefie zero, zreszta vis a vis prawie Bizona pracy Jakarti - Czw 27 Mar, 2014
Janusz napisał/a:
Jakarti napisał/a:
na którym zdjeciu jest ten gril ?? on jest zółty tak jak lotka i dyfuzor ??