tego nie, znajomy z forum krc może go obluka w piątek, ale na 99% to auto które chyba miało kiedyś dużo do zrobienia za poprzedniego właściciela, nawet nie mam teraz czasu żeby sam pojechać go oglądnąćGaydek - Czw 12 Gru, 2013 Dużo do zrobienia w sensie blacharskim? mechanicznym?
Jak nie zapomnisz, to daj proszę znać...lukp - Czw 12 Gru, 2013 chyba bardziej mechanicznym, szczerze nie pamiętam, ale na 99% to jest ten:
http://evo.org.pl/viewtop...&highlight=clio
tez szukasz dla siebie?michool_vt - Czw 12 Gru, 2013 takiego czerwonego miał Kita chybaGaydek - Czw 12 Gru, 2013
Póki co nie, rozglądam się na spokojnie, bo Puma prędzej, czy później zostanie sprzedana.lukp - Pią 13 Gru, 2013 ja tez na spokojnie bez ciśnienia, do dziś żałuje że forumowego R27 nie kupiłem Ryba - Pią 13 Gru, 2013
Jeśli faktycznie jesteś zainteresowany, to osoba sprzedająca ten samochód, ma ze mną 2 wspólnych znajomych na fakbukó /w tym znajomego mechasa który mi robi motocykle/.
Daj znać co potrzebujesz wiedzieć.Janusz - Pią 13 Gru, 2013
Ryba napisał/a:
Jeśli faktycznie jesteś zainteresowany, to osoba sprzedająca ten samochód, ma ze mną 2 wspólnych znajomych na fakbukó /w tym znajomego mechasa który mi robi motocykle/.
Daj znać co potrzebujesz wiedzieć.
grube kontakty sa grane Jakarti - Pią 13 Gru, 2013 lukp,
musze zanabyc zółtego RS'a wiec pewnie w 2014 moj bedzie na sprzedaz
a moze meganke.. musze sie karnac jakąś.
kto pomoze? Gaydek - Pią 13 Gru, 2013
Jakarti napisał/a:
musze zanabyc zółtego RS'a
Musisz?
Jakarti napisał/a:
a moze meganke.. musze sie karnac jakąś.
kto pomoze?
Jakarti - Pią 13 Gru, 2013 czeeeeeeeeeeeeeekam tu na Ciebie !
ps. moje Clio podrozało 10k zł przez pol roku patrzac na mobile.de Gaydek - Pią 13 Gru, 2013
Jakarti napisał/a:
mobile.de
To jakaś abstrakcja, liczy się tylko otomoto PiTT - Pią 13 Gru, 2013
Gaydek napisał/a:
Jakarti napisał/a:
mobile.de
To jakaś abstrakcja, liczy się tylko otomoto
i mb cars
a tak powaznie, Kubson wbijaj w megane i rob lajtowego moda na 300+