PiTT - Sob 29 Mar, 2014 80% "doświadczonych" rowerzystów to idioci
pisze to z całą odpowiedzialnością, ale te głupie chujki nie wiedzą co to czerwone światło, nie mają wyobraźni że nagły skręt między autami może zakończyć się klasyczną mielonką pod kołami...
są ścieżki, ale co tam, lepiej po ulicy
mając świadomość że kierowcy to też idioci zawsze w pierwszej kolejnosci wybieram ścieżki i ew. chodniki, w ostateczności ulice
krew mnie zalewa jak widze jak taki rowerzysta z pełną premedytacją przecina skrzyżowania na czerwonym świetle... ciekawe czy autem tak samo by jeździł pierdolec jedenAnonymous - Sob 29 Mar, 2014 +1Anonymous - Sob 29 Mar, 2014
anjas napisał/a:
Na to wygląda. Pewnie motorniczy z PO, od Tuska, bo wiadomo, że Tusk wszystkie miejsca obstawia swoimi.
Mozliwe,tylko w takim razie dlaczego chciał rozjechac tego gościa??On nioe wygląda na pisiora,ci jak wiadomo jezdzą tylko na składakach wigry3anjas - Sob 29 Mar, 2014 nie zapominajmy, że lubią też jeździć meleksami!Anonymous - Sob 29 Mar, 2014 no,i do tego wioche straszna robią,nie to co platformersi-wszedzie po europejsku,samolotemBonczek - Sob 29 Mar, 2014 Dla mnie to po prostu zbyt duże natężenie idiotów w jednym miejscu:
- pedały na kolarzówkach (aka hipsterzy), dla których to miasto jest domem i znają je najlepiej a cymbał nie pomyśli, że na takiej oponie wypadałoby zwiększyć kąt pod jakim pokonuje szyny i byłoby ok
- motorniczy, którzy wbijają się tramwajami na skrzyżowania mając wg swojego oznakowania czerwone, ale po prostu znają sekwencję świateł, albo wjeżdżający w samochody wesoło dzwoniąc tym swoim dzwonkiem, ewentualnie nie obserwując co dzieje się dookoła nich bo oni mają przecież zawsze pierwszeństwokamil - Sob 29 Mar, 2014 Trochę to inaczej wygląda jak jedziesz rowerem po jezdni. Wtedy stwierdzasz, że część kierowców to kretyni.
Koleś na rowerze, który wyprzeda tramwaj, to kretyn bez wyobraźni i logicznego myślenia.M - Sob 29 Mar, 2014
anjas napisał/a:
Na to wygląda. Pewnie motorniczy z PO, od Tuska, bo wiadomo, że Tusk wszystkie miejsca obstawia swoimi.
Tak naprawdę to był schetyna!ptaku - Sob 29 Mar, 2014 A moze Macierewicz. A tak naprawde to jak zyc panie Premierze jak zyc
Co do rowerzystow to prawda jest taka jak jedziesz autem to cie wkurwiaja a jak jedziesz rowerem to marudzisz na kierowcow. Wszystko zalezy od punktu siedzenia/jezdzenia Bonczek - Sob 29 Mar, 2014
kamil napisał/a:
Trochę to inaczej wygląda jak jedziesz rowerem po jezdni. Wtedy stwierdzasz, że część kierowców to kretyni
I bez tego da się to stwierdzić. Ostatnio zauważyłem, że jestem uczulony na idiotów i prędzej czy później przeniosę się na jakieś odludzie.ptaku - Sob 29 Mar, 2014 No u was w Wawie to na drodze jest walka o zycie. Nikt nikogo nie wpuszcza, kierunkowskazy to ostatecznosc a zajezdzanie drogi to norma. Taie sa moje odczucie po tym jak 2 razy musialem odwiedzic stolyce autem M - Sob 29 Mar, 2014 Ruch w wawie to cinżka sprawa, taka to arteria u zawałowca. Każdy chce gdzieś dojechać.Bonczek - Sob 29 Mar, 2014
M napisał/a:
Każdy chce gdzieś dojechać.
I niech jedzie, tylko niech się ogarnia na drodze.ptaku - Sob 29 Mar, 2014 Lubie to PieQt - Sob 29 Mar, 2014
ptaku napisał/a:
No u was w Wawie to na drodze jest walka o zycie. Nikt nikogo nie wpuszcza, kierunkowskazy to ostatecznosc a zajezdzanie drogi to norma. Taie sa moje odczucie po tym jak 2 razy musialem odwiedzic stolyce autem
Odwieczna dyskusja, jednak z jazda po wawie to poprawia sie. Skończone chuje za kierownica trafiają sie coraz rzadziej. Myśle, ze ich odsetek jest taki sam w całej Polsce