BTW szybko zmienia właściciela. Jakoś jak patrzę na takie auta (nie mówię, że to złom) to mi się odechciewa oglądać - brak seryjnych felg, jakieś dziwne naklejki na boku i do tego pakiet GT tylko z tyłu w dodatku nieseryjnie polakierowany - tzn. że tjuner maczał paluchy Kenet - Pon 23 Gru, 2013 czyt. "nasi tam byli" ps - Czw 26 Gru, 2013
BTW szybko zmienia właściciela. Jakoś jak patrzę na takie auta (nie mówię, że to złom) to mi się odechciewa oglądać - brak seryjnych felg, jakieś dziwne naklejki na boku i do tego pakiet GT tylko z tyłu w dodatku nieseryjnie polakierowany - tzn. że tjuner maczał paluchy
Stoi. O prawdzie nawijasz ja tylko wklejam, nie wiem co to za sztuka.lukp - Czw 26 Gru, 2013 ciekawe w jakim stanie
Do tego kierownica i gałka zmiany biegów z nieseryjnym obszyciem, wątpię żeby skóra się wytarła po 77tys km.
Cena bardzo niska, ja bym swojego auta za tyle nie sprzedał Zwłaszcza z taką ilością dopiero co wymienionych części o wartości paru tys zł (na zdjęciach jeszcze cooler nieseryjny) ...roj - Czw 26 Gru, 2013
Cytat:
Auto zadbane po wymianie oleju w silniku,skrzyni biegów, (...)
jak kupiłem swoje clio to też wymieniłem olej oraz skrzynię biegów qbus - Pią 27 Gru, 2013 to Megane to takiego rajdowca milionera RK z Kłodzka lukp - Pią 27 Gru, 2013
qbus napisał/a:
to Megane to takiego rajdowca milionera RK z Kłodzka
Ładne Clio ale ma nieoryginalne radio...
Samochód zdaje się Kacpra Wróblewskiego, który w Cieszynce jechał Fiestą R2.
Chyba przestaje jeździć już Clio od Boruty, dlatego treningówka mu niepotrzebnalukp - Pią 27 Gru, 2013 jest ktoś z okolic i mógłby je oglądnąć, zwracam koszta