Ładne Clio ale ma nieoryginalne radio...
Samochód zdaje się Kacpra Wróblewskiego, który w Cieszynce jechał Fiestą R2.
Chyba przestaje jeździć już Clio od Boruty, dlatego treningówka mu niepotrzebna
potwierdzam. mój kierownik jest jego pilotem a ta cliówka służyła jako treningówka. ZTCW auto w dobrej kondycji.Jakarti - Pią 27 Gru, 2013
lukp napisał/a:
Do tego kierownica i gałka zmiany biegów z nieseryjnym obszyciem, wątpię żeby skóra się wytarła po 77tys km.
heheh,
ja w clio wymieniłem kierownice - nie obszywałem na nowo
mizerny ten material i sie psuje. nie sugerowałbym się tym tylko badał stan techniczny auta.leszq - Pią 27 Gru, 2013 Jakarti, według opisu pół auta nowe i cena 34tys, nic tylko jechać i brać Jakarti - Pią 27 Gru, 2013 ja juz jedno mam.
chwile musze odczekac anjas - Pią 27 Gru, 2013
leszq napisał/a:
Jakarti, według opisu pół auta nowe i cena 34tys, nic tylko jechać i brać
nie jestem na bieżąco z cenami meganek, ale moim zdaniem 34 tysi za 7 letnie już, sprowadzane francuskie coś to wcale nie mało.Gotti - Pią 27 Gru, 2013 tutaj ze względu na właściciela nie szukałbym problemu z niską ceną po prostu chce sprzedać.szymlorek - Sob 28 Gru, 2013
Cena w cale nie tak rewelacyjna, śledziłem temat e46 330ci od lipca i nawet u nas w pl można było kupić wizualnie bardzo ładne przedliftowe ori sztuki zgodne w 100% z vin w granicach kwoty z ogłoszenia + opłaty (mpak mtech manual).
Ten z ogłoszenia wygląda na strasznie zmęczonego. Konfig h**jowy, motor może i ok, ale zderzaki każdy z inne parafii, przód mtech, progi i zderzak tył non mtech. Środek dziwnie biedny.
Imho nie warto się takimi autami interesować, chyba że do upalania- ale za sporo mniejszą kasę można kupić e36 328i i znowu temat tej sztuki staje się nieopłacalny.Kamill - Sob 28 Gru, 2013 Ale ze co, tamte 330i tez mialy silnik z e90 335i ?szymlorek - Sob 28 Gru, 2013 Nie zauważyłem że tu jest mowa o 335i - ślepo założyłem że to 330i
Bardzo przepraszam zatem. Nie mniej jednak zostaje pytanie po co taki swap.
Na cywila na co dzień trochę ulep, mimo wszystko. Na zabawkę na tor lepsze e30/e36 przy okrojonym budżecie, przy opcji na bogato lepiej znowu wejść w e46 m3.
To ogłoszenie przypomina mi trochę to torowe 130i które wisiało na allegro, niby spoko ale nikt nie wie czemu to ma właściwie służyć Cartoon - Wto 31 Gru, 2013 http://allegro.pl/honda-c...3839427323.htmlKamill - Wto 31 Gru, 2013
14nasta minuta
Bonczek - Wto 31 Gru, 2013 Ale to nie ta sama, żeby nie było pomyłki - Bolek swoją trzyma gdzieś w Skandynawii Kamill - Śro 01 Sty, 2014 Nie nie ta sama, ta z filmu jest okaleczonaBonczek - Śro 01 Sty, 2014 Inny nie znaczy zły Michał - Śro 01 Sty, 2014 bolek ma chyba z 9 lat ... w takim wieku już można mieć prawko ?