To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Bonczek - Nie 30 Mar, 2014

Już, już ;) spokojnej niedzieli, hej!
Mucha - Śro 02 Kwi, 2014

przełączałem strone z nadzieją na "shit storm" a tu myk Peacemaker Bonczek :>
PiTT - Śro 02 Kwi, 2014

jesli ktos pamieta akcje ze zrzutka na ps3, temat ogarniety :)
https://docs.google.com/document/d/1POzBliZP2KQuYHG3TvqqFFMykVNeof_CH_AYsS6YU0A/edit

Święty - Śro 02 Kwi, 2014

PiTT napisał/a:
jesli ktos pamieta akcje ze zrzutka na ps3, temat ogarniety :)
https://docs.google.com/document/d/1POzBliZP2KQuYHG3TvqqFFMykVNeof_CH_AYsS6YU0A/edit

+100

Barejka - Pią 04 Kwi, 2014

zero reakcji roboli o_O no i ten nawiew :rotfl:
:rotfl:

Jakarti - Pią 04 Kwi, 2014

mega slabe ze nie zadzwonili

commentsy mowio tak:
24 marca 2014 roku po godzinie 17 w Choszczówce Stojeckiej policjanci zatrzymali w pościgu kierowcę osobowego Chevroleta. Meżczyznę zbadano alkomatem - był trzeźwy. Pobrano od niego krew do badań w celu wykluczenia bądź potwierdzenia obecności w organizmie innych środków, które mogłyby mieć wpływ na prowadzenie auta. Na podstawie wstepnie zgromadzonego w sprawie materiału dowodowego mężczyźnie przedstawio zarzuty związane z popełnieniem wykroczeń drogowych i naruszeniem zasad bezpieczeństwa w ruchu drogowym. Materiały w tej sprawie policjanci przekazali juz do Sądu, z wnioskiem o ukaranie opisywanego kierowcy. Jego sprawą będzie zajmował się teraz Sąd. - powiedział nam Daniel Niezdropa, rzecznik prasowy.

anjas - Pią 04 Kwi, 2014

skąd wiesz, że robole? ;D
Barejka - Pią 04 Kwi, 2014

Jakarti, jak ktos jezdzi w ten sposob nawet na trzezwo to albo jest jebniety albo to starszy facet/kobieta ktory ledo radzi sobie z jazda autem

to do mnie? :D
anjas - Pią 04 Kwi, 2014

a co, fikasz? ;D

pytałem Bareja ale..
a co, fikasz? ;D

anjas - Pią 04 Kwi, 2014

wiem, że do Bareja ale od dziś Barej jest pod moją ochroną.

długo dumałeś nad tą ripostą..
tylko Barej się cieszy :D

anjas - Pią 04 Kwi, 2014

tylko ktoś go ruszy to cała Kwiatowa i pół Mokotowa za nim pójdzie!
Maciusiowy - Wto 08 Kwi, 2014

troche mnie rozyebal ten janowicz - jakos nie jestem fanem polskich tenisistow, ale to wystapienie jak z przedszkola:

http://eurosport.onet.pl/...ze-davisa/0bgwb

“W piątek klasyfikowany na 21. pozycji w rankingu ATP Janowicz niespodziewanie w pięciu setach uległ zajmującemu 295. miejsce na świecie Bornie Coricowi.”

“Klub MKT Łódź, którego zawodnikiem jest Jerzyk, wydał 10 milionów złotych na ośrodek treningowy. Janowicz jest oczkiem w głowie działaczy. Trenuje kiedy chce. Od trzech lat ma do dyspozycji halę z trzema kortami. W budynku jest też siłownia, sala gimnastyczna, dodatkowy pokój dla tenisistów, miejsce na odnowę biologiczną.”

“…za sam występ przeciwko Chorwacji Janowicz otrzymał od Polskiego Związku Tenisowego 100 tysięcy złotych.”