Bonczek - Nie 30 Mar, 2014 Już, już spokojnej niedzieli, hej!Mucha - Śro 02 Kwi, 2014 przełączałem strone z nadzieją na "shit storm" a tu myk Peacemaker Bonczek PiTT - Śro 02 Kwi, 2014 jesli ktos pamieta akcje ze zrzutka na ps3, temat ogarniety https://docs.google.com/document/d/1POzBliZP2KQuYHG3TvqqFFMykVNeof_CH_AYsS6YU0A/editŚwięty - Śro 02 Kwi, 2014
+100Barejka - Pią 04 Kwi, 2014 zero reakcji roboli no i ten nawiew Jakarti - Pią 04 Kwi, 2014 mega slabe ze nie zadzwonili
commentsy mowio tak:
24 marca 2014 roku po godzinie 17 w Choszczówce Stojeckiej policjanci zatrzymali w pościgu kierowcę osobowego Chevroleta. Meżczyznę zbadano alkomatem - był trzeźwy. Pobrano od niego krew do badań w celu wykluczenia bądź potwierdzenia obecności w organizmie innych środków, które mogłyby mieć wpływ na prowadzenie auta. Na podstawie wstepnie zgromadzonego w sprawie materiału dowodowego mężczyźnie przedstawio zarzuty związane z popełnieniem wykroczeń drogowych i naruszeniem zasad bezpieczeństwa w ruchu drogowym. Materiały w tej sprawie policjanci przekazali juz do Sądu, z wnioskiem o ukaranie opisywanego kierowcy. Jego sprawą będzie zajmował się teraz Sąd. - powiedział nam Daniel Niezdropa, rzecznik prasowy.anjas - Pią 04 Kwi, 2014 skąd wiesz, że robole? Barejka - Pią 04 Kwi, 2014 Jakarti, jak ktos jezdzi w ten sposob nawet na trzezwo to albo jest jebniety albo to starszy facet/kobieta ktory ledo radzi sobie z jazda autemJakarti - Pią 04 Kwi, 2014 to do mnie? anjas - Pią 04 Kwi, 2014 a co, fikasz? Jakarti - Pią 04 Kwi, 2014 pytałem Bareja ale..
a co, fikasz? anjas - Pią 04 Kwi, 2014 wiem, że do Bareja ale od dziś Barej jest pod moją ochroną.Jakarti - Pią 04 Kwi, 2014 długo dumałeś nad tą ripostą..
tylko Barej się cieszy anjas - Pią 04 Kwi, 2014 tylko ktoś go ruszy to cała Kwiatowa i pół Mokotowa za nim pójdzie!Maciusiowy - Wto 08 Kwi, 2014 troche mnie rozyebal ten janowicz - jakos nie jestem fanem polskich tenisistow, ale to wystapienie jak z przedszkola:
“W piątek klasyfikowany na 21. pozycji w rankingu ATP Janowicz niespodziewanie w pięciu setach uległ zajmującemu 295. miejsce na świecie Bornie Coricowi.”
“Klub MKT Łódź, którego zawodnikiem jest Jerzyk, wydał 10 milionów złotych na ośrodek treningowy. Janowicz jest oczkiem w głowie działaczy. Trenuje kiedy chce. Od trzech lat ma do dyspozycji halę z trzema kortami. W budynku jest też siłownia, sala gimnastyczna, dodatkowy pokój dla tenisistów, miejsce na odnowę biologiczną.”
“…za sam występ przeciwko Chorwacji Janowicz otrzymał od Polskiego Związku Tenisowego 100 tysięcy złotych.”