roj - Pon 06 Sty, 2014 zimuje sobie w garażu robiąc ciche chrup chrup w oczekiwaniu na przyszły sezon KarQ - Pon 06 Sty, 2014 Teraz zimuje, kiedy masz "torow" dookola ile dusza zapragnie?
Najlepsza aura do nauki.M - Pon 06 Sty, 2014 Znaczy się mówisz o sniegu?roj - Pon 06 Sty, 2014 wolę pojechać na parę godzin na ułęż niż się szlajać po uliczkach, straszyć ludzi i liczyć na to, że nikt mi nie wylezie na drogę albo psy mi nie zabiorą dowodu od furyKamill - Pon 06 Sty, 2014
roj napisał/a:
wolę pojechać na parę godzin na ułęż niż się szlajać po uliczkach, straszyć ludzi i liczyć na to, że nikt mi nie wylezie na drogę albo psy mi nie zabiorą dowodu od fury
Wczoraj impreza na służewcu była, mozna było lekkimi bokami polatać i pościgać sie z innymi, impreza tania i pod nosem.
Będzie jeszcze kilka edycji, ale nie wiem czy bedzie taka fajna nawierzchnia.KarQ - Pon 06 Sty, 2014 U mnie sniegu nie ma... ale wilgotnosc osiadajaca na czarnym pozwala na zabawe.jakub - Pon 06 Sty, 2014 http://otomoto.pl/citroen-saxo-C31771480.html zna ktos tego moze? albo niedaleko mieszka i moglby na niego zerknąć?Vlodarsky - Wto 07 Sty, 2014
tylko po co ? to 8vEmerytRs2 - Wto 07 Sty, 2014 szkoda bo już byłem w drodze
Kenet czytałem opis asterixa. Warto go brać za ten hajs.
Papiery do niego są, obawiam się że to auto nie odjedzie o własnych siłach.was79 - Wto 07 Sty, 2014 fajne cyferki zł
http://otomoto.pl/honda-c...-C31546561.htmliQ - Wto 07 Sty, 2014 chyba jeszcze ze 2 tygodnie temu cena byla w okolicy 90k zl. Zreszta to przerobiony type s Kamill - Wto 07 Sty, 2014 kamil - Wto 07 Sty, 2014 kocha samochód - to widaćMrozu - Wto 07 Sty, 2014
iQ napisał/a:
chyba jeszcze ze 2 tygodnie temu cena byla w okolicy 90k zl. Zreszta to przerobiony type s
Dodatkowo powypadkowy. Auto tak mocno uderzyło lewym tylnym kołem w krawężnik, że oba tylne błotniki się odkształciły, obstawiam, że i podłoga mogła dostać. Szpara z jednej strony tylnej klapy z błotnikiem była taka, że można było prawie rękę wsadzić Bonczek - Wto 07 Sty, 2014 Mrozu, ciekawe - skąd takie info? Bo właściciel stworzył piękną sell story