To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

arssss - Pią 11 Kwi, 2014

sadistic.pl napisał/a:
taki mały samolot gdzie on te wielkie jaja mieści...

Kenet - Pią 11 Kwi, 2014

Potwierdzam z tym lambo i KTM - 3 kółka i ałiwedełci. Ale klimat auta da się już poczuć. W zakręcie nic nie dają poszaleć. 1-2-3 bieg ogniem parę razy i tyle.
Jakarti - Pią 11 Kwi, 2014

lepiej zeby kolega ogniem nie szedl :D
PiTT - Pią 11 Kwi, 2014

ja nie isc ogniem to pytanie po cholera taka jazda? dla lansu na fejsunia sie sie jechalo "kozak" fura?
czy dla nauki ecodrivingu w lambo? :D
rozwalaja mnie te "oferty" gdzie zamiast dostac to za co sie placi to patrza czy przypadkiem za duzo paliwa nie wypalisz :wall:
;D

M - Pią 11 Kwi, 2014

To jest dka osob ktore nigdy nie jezdzily po torze a do tego jakas wyscigowka. Dla takiej osoby i 3 kolka to bedzie podnieta
Anonymous - Pią 11 Kwi, 2014

M napisał/a:
To jest dka osob ktore nigdy nie jezdzily po torze a do tego jakas wyscigowka. Dla takiej osoby i 3 kolka to bedzie podnieta

Jak coś to urodziny mam w maju ;D

PiTT - Pią 11 Kwi, 2014

no kumam jakie jest zalozenie, ale nie podoba mi sie sytuacja ze caly czas ktos lapie za noge i mowi nie tak szybko :D

PiTT, na początku jedziesz spokojnie,a ostatnie kółko idziesz pełnym ogniem i masz w dupie co mówią najwyżej więcej Cie nie wpuszczą :D
PiTT - Pią 11 Kwi, 2014

hehe
spoko spoko
ja rozrozniam jazde testowa z salonu gdzie logiczne jest ze nie idziesz pelnym ognien od bramy salonowej, ale nie w przypadku jazdy za gruby hajs autem ktore jest przeznaczone do takiego traktowania
tak sobie gdybam bo nie jechalem i raczej nie chce jechac... co bedzie jak mi sie spodoba... :D

PiTT, ale z drugiej strony jakbym miał wydać kupe hajsu na nowe M5 albo RS6 to na jeździe testowej chciałbym móc iść pełnym ogniem ,a nie 140km/h maks i cześć.
Kamill - Pią 11 Kwi, 2014

Ciekawe jak wyglądaja jazdy testowe motocykli sportowych.

Cytat:
Witam, mogę opowiedzieć ja to jest w yamaszce na połczyńskiej. Kiedyś, w zeszłym roku zadzwoniłem do nich w sprawie motoru. Rozmawiałem z jakąś panią. Zapytałem się o możliwość jazdy testowej. I tu zdziwienie pani się pyta na jaki dzień chciałbym się umówić Smile.
formalność jakie trzeba spełnić:
prawo jazdy z odpowiednią kategorią, (xero robią)
karta kredytowa (xero robią , na wypadek uszkodzenia motoru, przy czym pokrywane jest 10% kosztów własnych),
wypełnienie formularza użyczenia motoru (tak to się chyba nazywa).
Ja jeździłem cały dzień Very Happy, zakochałem się w tym motorze i niestety kupiłem. Tak więc UWAGA Wink.

PiTT - Pią 11 Kwi, 2014

dokladnie, tak moj znajomy jezdzil kilka dni tym najszybszym motorem bmw... 1000rr sie nazywa czy jakos tak
potem niedawno podobnie wypozyczyl hayabuse ;)
z autami to tez inny temat jak kupujesz m5 albo rs6... mysle ze jak masz w danym salonie dobra historie faktur to nie ma najmniejszego problemu aby Ci dali do polatania
co mnie tez milo zaskoczylo do paska w jednym salonie dali mi kluczyki i powiedzieli zebym sobie pojezdzil sam bo to zawsze lepiej :D
za to chujki z forda powiedzieli ze moge wypozyczyc co tez uczynilem i nie zaluje, bo po kilku godz. wiedzielem ze nie chce smaxa ;)

Kenet - Sob 12 Kwi, 2014

Kolega w tamtym roku wziął nowego GSX-R 1000 na weekend testowy. Szlifnął go na toruńskiej, trochę skóry z tyłka musieli mu przenieść na nogę. Różnie bywa.

Ja byłem na tej jeździe Atomem - wiem przynajmniej jak dok...wia, ale poskręcać to nie poskręcałem. Lepiej moim zdaniem jakiś kurs bezpiecznej jazdy + parę minut w rajdówce na koniec.

Gaydek - Nie 13 Kwi, 2014

Ja w zeszłym roku w Toruniu dostałem RSa na "ile Pan chce". Ksero prawka + tyle paliwa, ile zużyłem, to wszystko. Historia u nich żadna.