ale sie was tu zaroilo FreeMan - Pon 17 Gru, 2007 PumaRST , Żółwik jakie czasy robicie na 1/4 mili ??Anonymous - Pon 17 Gru, 2007
FreeMan napisał/a:
PumaRST , Żółwik jakie czasy robicie na 1/4 mili ??
Żółw jeszcze nie sprawdzony, ale ja na jego silniku (gdy był jeszcze mój) ET: 14,35
na nastepnym: wsumie czas dokłądnei ten sam bo ET: 14,36 ale ale długo walczyłem z elektronika i doszły duże hamulce na wszystkie 4 koła. Długo też był problem z trakcją a wzasadzie brak dobrych opon (obniżenei doładwonie żeby wogóle sie zebrać nastąpiło). Myśle ze było do zrobienia niskie 14. lub wysokie 13. ale sie nie dowiemy już.
co prawda szykuje koledze z FKP Dragzabawke na bazie orginalnego RS Turbo wiec zobaczymy na co stać mk3 z silnikiem 1,6 8v.Anonymous - Pon 17 Gru, 2007 Puma ma coś tam udokumentowane .
Ja narazie nie ganiałem na ćwiartce z pomiarami ( auto poskłądane na dobre z tym motorem dopiero latem tego roku - wcześniej byliśmy za chlebem ) . Jedyne gdzie ją wypróbowałem to ganianie po górach za motocyklami - tam przeszła chrzest Anonymous - Pon 17 Gru, 2007 WOW ..... dzien dobry nowym dzien dobry, ale pamietajacie , ze trzeba czytac fason u nas LOL i pokazcie swoje stare Anonymous - Pon 17 Gru, 2007
Marcel 08 napisał/a:
ale pamietajacie , ze trzeba czytac fason u nas LOL i pokazcie swoje stare
nie zrozumiałem ??
co czytać i co pokazać??saxorulez - Pon 17 Gru, 2007 Witam,
Marcel to inwalida nie przejmujcie tym co on pisze.
Ma tylko jedną rękę bo służył w Iraku i za późno wyrzucił granat, stąd te błędy w pisowni.k-mart - Pon 17 Gru, 2007 siemka nowi.
Sporo fordow zawitalo, takie ataki znam tylko od japonczykow. Michał - Pon 17 Gru, 2007 sWitam i ja,
Troche specyficzne jest to forum lubimy sobie jechać po starych , rodzinach, siostrach itd ale jak wam to nie przeszkadza to zapraszam do polemiki na różne ciekawe tematu
fajne te fiesciny są, moze nie tak jak saxoloty ale dają rade
pozdro dziewczynyAnonymous - Pon 17 Gru, 2007
Michał napisał/a:
Troche specyficzne jest to forum lubimy sobie jechać po starych , rodzinach, siostrach itd ale jak wam to nie przeszkadza to zapraszam do polemiki na różne ciekawe tematu
fajne te fiesciny są, moze nie tak jak saxoloty ale dają rade
pozdro dziewczyny
hmmm pytanie jest troche inne: my mamy dobrze zorane głowy, ciekawey czy wy nas zaaceptujecie LOL
Dzieki za miłe przyjęciesaxorulez - Pon 17 Gru, 2007
PumaRST napisał/a:
my mamy dobrze zorane głowy
A dupy? Ściśnięte poślady czy już luźno jak u Michała? Anonymous - Pon 17 Gru, 2007
saxorulez napisał/a:
A dupy? Ściśnięte poślady czy już luźno jak u Michała?
a czy my jeździmy Hondami?? niee, a z tego co wiem to urzytkownicy tych aut lubują sie w tego typu igraszkach OSKAR - Pon 17 Gru, 2007 normalnie az mi sie morda cieszy jak widze fiesciny na forum.
dawne wspomnienia z mk2 mi sie odzywaja.
ech to byly czasy.
wieczne dlubanie ps\rzy samochodzi i wiele sprawdzonych patentow nox - Pon 17 Gru, 2007