To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

koma600 - Pon 21 Lip, 2014

;D
Janusz - Pon 21 Lip, 2014

ok, wrzucę sam, zanim ktoś mi to wywlecze i będzie smród.

Badanie rynku (każdy tak mówi na początku a potem zmienia zdanie i obniża cenę, ale w tym przypadku tak jest naprawdę ;D :)

http://olx.pl/oferta/rena...html#1a4e9963e4 ;D

olek - Wto 22 Lip, 2014

i co w zamian? ;)
Kamill - Wto 22 Lip, 2014

pewnie bmw ;D
PiTT - Wto 22 Lip, 2014

a moze rolki? :)
arssss - Wto 22 Lip, 2014

M3 E36 :D
was79 - Wto 22 Lip, 2014

Widziałem wczoraj po raz pierwszy nowego okatwiusza rs w tym niebieskim kolorze:

Dobrze "na żywo" się prezentuje. Jeździł ktoś, zawias taczka, w środku fest hałas?

PiTT - Wto 22 Lip, 2014

ja juz kilka sztuk widziałem i niestety na ulicy nie ma takiego uroku jak na zdjęciach albo w salonie ;)
ten niebieski jak jest czysty to wygląda bardzo dobrze...
chętnie bym się przejechał żeby sobie porównać do pastucha
z czasem jednak emocje opadły i nie wiem czy teraz bym tak mocno się jarał octą :D

i dodam jeszcze raz, octa 2.0 tsi z fajna opcją kosztuje min. 130k
evo x w salonie w wersji podstawowej kosztuje 154k
kaman karwa :rotfl:
niestety evo ma kuferek jak maly hatchback, dramatycznie maly... co innego nowe sti :)

Bart - Wto 22 Lip, 2014

octavia RS - samochód sportowy roku 2014 hh.org ;D
was79 - Wto 22 Lip, 2014

PiTT napisał/a:
ja juz kilka sztuk widziałem i niestety na ulicy nie ma takiego uroku jak na zdjęciach albo w salonie ;)
z czasem jednak emocje opadły i nie wiem czy teraz bym tak mocno się jarał octą :D

niestety evo ma kuferek jak maly hatchback, dramatycznie maly... co innego nowe sti :)

Kupować nowa octe w salonie to jest majstersztyk, wystarczy zobaczyć po ile chodzą 3 latki :D

Anonymous - Wto 22 Lip, 2014

Bart napisał/a:
octavia RS - samochód sportowy roku 2014 hh.org ;D

jest jeszcze szansa ze za kilka lat dopadnie wszystkich kryzys wieku średniego,i sobie strzelą po z4 czy innym prosiaku w karbio (mnie to nie dotyczy,zostaje przy kombiakach)

Jakarti - Wto 22 Lip, 2014

chetnie.
nie widze w tym nic zlego :D

Marek23 - Wto 22 Lip, 2014

Ja jezdzilem rs tdi z tym ze w dsg. Skrzynia slaba,zawias niezbyt twardy, w tsi twardszy. Tdi szalu nie robi,tsi tak. Roznica spalanie to 3l przy lekkim bucie. Uklad kietowniczy i czucie hamulca slabe. Sle i tak kupuje bo na nowa mozna dostac konkret rabat,wychodzi taniej niz pasek ktory mi sie duzo mniej podoba. Do zycia ok auto z mini pazurkiem w tdi. Szczegolnie jak sie robi 50 tys rocznie
lukp - Wto 22 Lip, 2014

PiTT napisał/a:

Oj PiTT widzę ze sti chodzi za Tobą :) :), muszę zobaczyć w germazie te evo jak wygląda i porównać do sti

PiTT - Wto 22 Lip, 2014

jesli chodzi o "performance" to nie ma co porownywac, wiadomo ze evo lepsze :)
sti to bardzo fajny cywil z wieloma dodatkami rodem z europejczyka :)
evo to golas z mikro kufrem totalnie nie nadajacy sie jako 1 auto w domu
sti to w pelni funkcjonalne auto dla rodziny... no moze troche przesadzam, ale na serio w srodku duzo miejsca a kufer jak mialem w lexie czyli 460l.
nie mam zamiaru zmieniac paska poki co bo sam sie dziwie, ale jezdzi mi sie nim mega dobrze, tak samo w miescie jak i w trasie :/ taki pastuch alltrack 4x4 to juz chyba totalnie mega uniwersalne auto na kazde warunki :)
dzisiaj pojezdzilem land cruiserem, nowka sztuka 3.0d automat, wersja za prawie 290k... kooorwa jakie gowno... sorry, moze inaczej, jest to pewnie swietne auto terenowe, ale jakosc wnetrza i ogolne wrazenie gorsze niz mialem w cx7 :D
do tego totalnie nie czulem tego auta, strach sie bac...
juz wiem ze takie auta nie sa dla mnie :D
a dzwiek 3.0d to koszmar dla ucha :lol2:
na serio ten 2.0 tdi vw to mistrz dzwieku w porownaniu z tym klekotem
nie mowie juz o 3.0 tdi w audi albo beemkach bo tam to diesel brzi zupelnie nie jak diesel

octa rs fajna, caly czas gdzies tam za mna chodzi, musze sie karnac taka zeby zobaczyc jak to jezdzi