NBL - Śro 16 Kwi, 2014 arssss, no a co było powodem uderzenia? auto nie wyglądało aż tak źle skoro taka prędkośćM - Śro 16 Kwi, 2014 Widziałem na żywo jak auto rozbija się na barierze wypadając z trasy.
Dlatego to się nazywa bariera energochłonna - auto wytraca cały wektor siły ciągnącej go w "bok" i nie odbija się, po uderzeniu jedzie prosto, równolegle do jezdni i właśnie o to chodzi.
Zobaczcie jak wygląda saxo po oderzeniu przy 100km/h - a jakby wyglądało po uderzeniu w drzewo?Bonczek - Śro 16 Kwi, 2014 Drzewo jest w stanie strącić nawet samolot.Jakarti - Śro 16 Kwi, 2014 dokladnie sciac arssss - Śro 16 Kwi, 2014 NBL, predkosc,inny uczestnik ruchu i zimowka z tylu. Ja nawet sladu po pasach nie mialem,a moja siostra wpadla do rowu przy jakis 40km/h i miala zajebistego siniora. Nie ma co gadac,bariery przy drogach juz nie jednego uratowaly,a drzewa przy trasie sa totalnie bez sensu,tak jak ktos pisal nie ma miejsca na ucieczke.Michał - Śro 16 Kwi, 2014 Czyli co? Wydcinamy !PiTT - Śro 16 Kwi, 2014 Kamill - Śro 16 Kwi, 2014 Wchodzimy w to
Jakarti - Śro 16 Kwi, 2014 to są zdjęcia z końca internetu.
można zamknąć forum.kamil - Śro 16 Kwi, 2014 a mnie zastanawia co to są takie wysięgniki przy płocie - na podwórku KenetaPiTT - Śro 16 Kwi, 2014 to jest pit stop, wiec chyba na oznaczenia teamowJakarti - Śro 16 Kwi, 2014
kamil napisał/a:
a mnie zastanawia co to są takie wysięgniki przy płocie - na podwórku Keneta
kamil - Śro 16 Kwi, 2014 dobra huśtawa !Kamill - Śro 16 Kwi, 2014 kamil - Śro 16 Kwi, 2014 szczerze...to trochę podobny do Ciebie. Zamień czapki i dorzuć kalosze