Gotti - Nie 13 Kwi, 2014 w Pradze mają luźne podejście - jazda testowa lambo pełnym ogniem - zarówno pracownik salonu jak i ja, bez uwag, bez pytań Walle - Pon 14 Kwi, 2014 wywala mnie z imageshack.us, jak inaczej wrzucić zdjęcia na forum?was79 - Pon 14 Kwi, 2014 imgur, tinypic, albo bez rejestracji postimage.orgkamil - Pon 14 Kwi, 2014 jak kupić używane BMW
Mój znajomy prawuje się już któryś rok z którymś ASO BMW, bo zaraz po upływie gwarancji zepsuł mu się silnik w kupionym w salonie BMW 320d. Ma opinię z niemieckiego ASO BMW i rzeczoznawców PZMOTu, że auto nie było właściwie serwisowane, no i tak się buja po sądach któryś rok.kamil - Pon 14 Kwi, 2014 jebaniBart - Pon 14 Kwi, 2014 smacznego: http://wyborcza.pl/1,8764...tml#BoxSlotIIMTkamil - Pon 14 Kwi, 2014 dlatego jadam teraz hambuksy z selekcjonowanej wołowiny Kamill - Pon 14 Kwi, 2014 Ja 2x poszedłem na piwo 2-3 piwka później kebs raz w kebab kingu i drugi raz w sieciowym nie pamiętam nazwy i dwa razy rewolucje w nocy. Od pół roku wyleczyłem sie z kebabów, a nie powiem żołądek do wrażliwych u mnie nie należy.Jakarti - Pon 14 Kwi, 2014
Kamill napisał/a:
kebs raz w kebab kingu i drugi raz w sieciowym nie pamiętam nazwy i dwa razy rewolucje w nocy.
z cyklu: "ankieta korytarzowa"
a ja jadlem kebsa milion razy i nigdy nic mi nie bylo.
miales pecha was79 - Pon 14 Kwi, 2014 Ja raz jadłem w służbowym aucie żony. Upierdoliłem pasy, fotel i deskę rozdzielczą, na szczęście instynkt, pomimo wypitego alko, podpowiedział mi zapięcie kurtki przeciwdeszczowej pod szyje.Kamill - Pon 14 Kwi, 2014
Jakarti napisał/a:
Kamill napisał/a:
kebs raz w kebab kingu i drugi raz w sieciowym nie pamiętam nazwy i dwa razy rewolucje w nocy.
z cyklu: "ankieta korytarzowa"
a ja jadlem kebsa milion razy i nigdy nic mi nie bylo.
miales pecha
Własnie o to chodzi że jadłem to gówno zawsze i wszdzie i nigdy nic, nawet trochę pomagało po alko przytrzymać reszte pokarmów na miejscu. A teraz 2 x pod rząd, szczególne podejrzenia mam do tego sosu łagodnego, słodki tak że nic więcej nie było czuć, tłusty jak majonez, wiedziałem że coś jest nie takwas79 - Pon 14 Kwi, 2014 tylko pedały jedzą z łagodnym, buk Cie ukarał za sodomieAnonymous - Pon 14 Kwi, 2014
was79 napisał/a:
tylko pedały jedzą z łagodnym, buk Cie ukarał za sodomie
Mój znajomy prawuje się już któryś rok z którymś ASO BMW, bo zaraz po upływie gwarancji zepsuł mu się silnik w kupionym w salonie BMW 320d. Ma opinię z niemieckiego ASO BMW i rzeczoznawców PZMOTu, że auto nie było właściwie serwisowane, no i tak się buja po sądach któryś rok.
serwisuję u kumpla, który właśnie u FUSA pracował. HIstorie słyszałem, że włos się jeży na głowie.....