PiTT - Pon 13 Sty, 2014 a ja wstawie niebawem audiole do komisu i tam juz sprytni Panowie beda sprzedawac jako nigdy nie drasniete auto salonowe... moze po prostu takie opisy przekonuja klientow Misiek_lbn - Pon 13 Sty, 2014 a może u Marcela zamienisz na jakieś M5, RS4/6 albo inne coś PiTT - Pon 13 Sty, 2014 wymieniac nie chce, moge wstawic w komis, nie mam z tym problemumichool_vt - Pon 13 Sty, 2014 PiTT, miałeś już jakieś ciekawe propozycje zamiany? Barejka - Pon 13 Sty, 2014
fajna ta megana ale do slubu jechac 3d to jakas porazka i do tego to zaden nadzwyczajny pojazd ot szybsza renufka PiTT - Pon 13 Sty, 2014
michool_vt napisał/a:
PiTT, miałeś już jakieś ciekawe propozycje zamiany?
nie, chyba ludzie sie boja dzwonic i pytac... bo wszystko juz maja tu opisanewas79 - Wto 14 Sty, 2014 W najbardziej poczytnym tygodniku motoryzacyjnym jest test octa rs vs focus st.
Rs wygrywa w cuglach, ale najbardziej podobało mi się spalanie rzeczywiste odpowiednio: 7cośtam vs 9,4 Gaydek - Wto 14 Sty, 2014 Powinni porównać z GT-eRem Mlada Boleslav zawsze górą koma600 - Śro 15 Sty, 2014 http://otomoto.pl/honda-s...-C29976352.html Jak ktoś szuka dobrej s2000 bezwypadkakamil - Śro 15 Sty, 2014 fajna konfiguracjaAnonymous - Śro 15 Sty, 2014 chyba duzo drożej to auto byłoKamill - Śro 15 Sty, 2014 No i wynik z hamowni
Cytat:
jest godny uznania dla tej jednostki napędowej
Ale spokojnie
Cytat:
co nie znaczy,że kończę przygodę z S2000.
A już się bałem że nie będzie kolejnego godnego uznania z hamowni.miras - Czw 16 Sty, 2014 Około rok temu sprzedawał na Civic Klubie Civica EP3 i jakieś S2K z tego co pamiętam. Przy Civicu było napisane jak tutaj że żadne śrubki nie odkręcane, a za chwilę że wymieniony błotnik na "używkę " w kolorze bo tamten był uszkodzony i zaczęło się darcie łacha. Jakoś często sprzedaje samochody którymi jeździ po kilka lat Bonczek - Czw 16 Sty, 2014 Użytkownik Ki_ju - handluje głównie S2000 - to jest jego auto, które ma chyba z 5 lat - parę miesięcy temu było jak dobrze pamiętam 65k. Kupił NSX`a do zrobienia, zrobił i się z nim zakisił - nie pogoli go w PL w tej kasie. Ja jak jeszcze interesowałem się jedną sztuką S2K przesłał mi wszystkie foto itd. i super opisał stan - niestety z samych zdjęć wyjrzałem parę szczegółów, które dla niego były nieistotne - dla mnie handlarzyna z dobrą pozycją na forum - jak GrzesiekVTS u nas miras - Czw 16 Sty, 2014 Bonczek , dokładnie chodziło mi o to że chłopaki z CKPL wypunktowali mu EP3 , co z nim nie tak , a on się upierał że "igiełka" jakoś mi nie siadł ten "sprzedawca" a byłem wtedy mocno zainteresowany EP3. W końcu odpuściłem i dłubię przy mojej EJ