Mój znajomy prawuje się już któryś rok z którymś ASO BMW, bo zaraz po upływie gwarancji zepsuł mu się silnik w kupionym w salonie BMW 320d. Ma opinię z niemieckiego ASO BMW i rzeczoznawców PZMOTu, że auto nie było właściwie serwisowane, no i tak się buja po sądach któryś rok.
serwisuję u kumpla, który właśnie u FUSA pracował. HIstorie słyszałem, że włos się jeży na głowie.....
Aż się zaraz dopytam, czy to o FUSa chodziło, bo nie pamiętam. Czy kolega w zamian za status świadka koronnego zgodzi się zeznawać? Walle - Pon 14 Kwi, 2014 ale z drugiej strony, kto o zdrowych zmysłach kupuje auto z "robionymi" słupkami??????? Ja po takiej diagnozie zapewne od razu powiedziałbym NARASiadly - Pon 14 Kwi, 2014 Ja. Dla pewności oklatkowałem Anonymous - Śro 16 Kwi, 2014 Olsztynek też potrafi się bawić ! http://olsztynek.wm.pl/19...-Olsztynka.htmlKonrad - Śro 16 Kwi, 2014
Cytat:
28 kilogramów amfetaminy w renault megane z Olsztynka
Cytat:
Czesio
Flaming , Czapla, Dzik? Co nie pasuje
Gołąb/Grifin010
M - Śro 16 Kwi, 2014 M - Śro 16 Kwi, 2014 To lepsze Anonymous - Śro 16 Kwi, 2014 Pamięta ktoś ten filmik z ruskim taksowkarzem, który wyglądał jak Rysiek z klanu i wpadł w taką wielka kałużeKamill - Śro 16 Kwi, 2014
M napisał/a:
To lepsze
Ło karwa, jeszcze ta muzyka M - Śro 16 Kwi, 2014 I profesor sie zgadza
Great scott!Sibu - Śro 16 Kwi, 2014
M napisał/a:
To lepsze
aaaaaaa Michał - Śro 16 Kwi, 2014 eM - Bart - Śro 16 Kwi, 2014
Czesio napisał/a:
Pamięta ktoś ten filmik z ruskim taksowkarzem, który wyglądał jak Rysiek z klanu i wpadł w taką wielka kałuże