dla mnie handlarzyna z dobrą pozycją na forum - jak GrzesiekVTS u nas
Kamill - Czw 16 Sty, 2014 Jak by ktoś szukał to teść będzie niedługo wystawiał astre 2 kombi 1.6 16v bez gazu 2002r, klima. Srebrna, 0 rdzy, wgniotka na klapie. 100% bezwypadkowa. Nowe amory, wydech, 2kplt opon. Sam sprowadzał z niemiec, przyjechał nią na kołach ok 7 lat temu. Cena to okolice 7k zł. Auto mega bezawaryjne.PiTT - Pią 17 Sty, 2014
jak to jest najlepszy "tjuning" w europie to jak wygląda najgorszy...
http://allegro.pl/cayenne...3875760765.htmlkamil - Pią 17 Sty, 2014 o Matko Boska !Anonymous - Pią 17 Sty, 2014 u ruskich takie schodza lepiej n iż wódkaCartoon - Pią 17 Sty, 2014 Ostatnio wrzuciłem rexa na tablicę - dziś pierwszy odzew
Cytat:
Witam,moze interesuje zamiana na Mercedesa W201 ??el.szyby,szyberdach,lusterka+podgrzewane,wazne oplaty,wykonczenia w drewnie,manual 5biegow,gwintowane zawieszenie
Kamill - Pią 17 Sty, 2014 A czemu rexa sprzedajesz ?Cartoon - Pią 17 Sty, 2014 Resztki zdrowego rozsądku... wsadziłem w niego już wystarczająco stosunkowo dużo plnów, a nadal nie uważam, żebym mógł nim bezstresowo jeździć.
Jak się sprzeda, to będę miał kasę na wódkę na wesele
Jak nie, to pewnie wsadzę jeszcze trochę kasy i w 2014 pojadę parę razy na tor... później pomyślę co dalejCartoon - Nie 19 Sty, 2014 Kolejna propozycja zamiany od tego samego gościa
Cytat:
Chyba ze interesuje zamiana na Mitsubishi Eclipse 2.0 Turbo,pełna opcja,klima,skóry,alufelgi,wazne opłaty,stan bdb
co do auta hmm ładne skórzane wnętrze,klima,el.szyby,alufelgi na ładnych oponach,co do silnika nie poci się,ubytków oleju również niema,zawieszenie w dobrym stanie,blacharsko bdb,niema nawet śladów korozji,opłaty oczywiście ważne;)
anjas - Nie 19 Sty, 2014 fajny ten eclipse
zapytaj czy ma jeszcze jakieś perełkiroj - Nie 19 Sty, 2014
anjas napisał/a:
fajny ten eclipse
zapytaj czy ma jeszcze jakieś perełki
ma! zobacz na pierwszym zdjęciu malucha na drugim planie
do tego tak jak cyganie w Snatch dorzucali psa - on dorzuca kota do każdej transakcji (na foto koło mitsu)Bonczek - Nie 19 Sty, 2014 Jak mu się oczy świeco roj - Nie 19 Sty, 2014