Bart - Nie 04 Maj, 2014 Ja zawsze jak zaczyna padać deszcz, śnieg, robi się mgła albo się ściemnia - zjeżdżam na parking i czekam aż wyjdzie słońce i będzie ciepło.Michał - Nie 04 Maj, 2014 was79 - Nie 04 Maj, 2014 Omujborzeświebodzińskibłogosławiącytesko!1Bonczek - Nie 04 Maj, 2014 Tak mi sie przypomniało - mój kolega z podstawówki tak zginął. Lecieli z rodzinka w Niemczech po autobanie i na prawym pasie stanął chłop z rumuni, zestawem i zmieniał koło. W nocy bez świateł i trojkata. Z prędkością przelotowa skończyli pod naczepa.PiTT - Nie 04 Maj, 2014 zginelo kilka osob... smieszne w choojarssss - Nie 04 Maj, 2014 ktoś tu wrzucał kiedyś walke z tej "gali"
http://www.sportfan.pl/ar...sz-wywiad-51296Jakarti - Wto 06 Maj, 2014 Wracaja do tego karambolu
babka zjebala i nic sie nie poradzi ale mowili wczoraj ze tir wjebal sie w auta z predkoscia blisko 100 km/ h wiec jak zawsze oprocz mgly predkosc pomogla ..M - Wto 06 Maj, 2014 Nie jest sprawiedliwe aby tirowców posądzać o jakiekolwiek myślenie.kamil - Wto 06 Maj, 2014 Stado dzików na drodze a tirowcowi nawet noga nie zadrży na hamulcu...Nie wiem o co kaman , ale kiedyś gadałem z takim, mówił, ze przy 90 km/h nagle hamowanie w połowie kończy się przynajmniej w rowie, więc zamykają oczy i walą. To w przypadku zwierząt na drodze, a co z innymi samochodami , ludźmi ? Jadąc S8 pewnie do jego bardzo zamyślonej głowy nie przyszło, ze w mgle z widocznością 20 m może coś się zdarzyć...PiTT - Wto 06 Maj, 2014 pracujesz w tvn'ie ze gadales?
był przeciez taki reportaż w którym z ukrytej kamery nagrali jak się wypowiadają tirowcy i dokładnie mówili to co napisałeś
powodem zdarzenia jest skrajny idiotyzm kobiety ktora sie zatrzymala, we mgle gdzie masz widocznosc kilka metrow tir i tak by sie nie zatrzymal w miejscu nawet z predkosci 40km/h
oczywiscie skutki uderzenia bylyby mniejsze, ale nie ma co gdybac
szkoda tylko ze ludzie traca zycie przez innych bezmozgowkamil - Wto 06 Maj, 2014 nie z jakimś typem na jakimś weselu parę lat temu. Czyli pewnie to standard wśród tirowców.Cassis - Wto 06 Maj, 2014 Coś w tym stylu
Jakarti - Wto 06 Maj, 2014 Walle - Wto 06 Maj, 2014 Piekło musi istnieć. Gdzieś Ci ludzie muszą trafiać.Święty - Wto 06 Maj, 2014 co za ludzkie ścierwo