To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Bart - Nie 04 Maj, 2014

Ja zawsze jak zaczyna padać deszcz, śnieg, robi się mgła albo się ściemnia - zjeżdżam na parking i czekam aż wyjdzie słońce i będzie ciepło.
Michał - Nie 04 Maj, 2014

:lol2: :rotfl:
was79 - Nie 04 Maj, 2014

Omujborzeświebodzińskibłogosławiącytesko!1
Bonczek - Nie 04 Maj, 2014

Tak mi sie przypomniało - mój kolega z podstawówki tak zginął. Lecieli z rodzinka w Niemczech po autobanie i na prawym pasie stanął chłop z rumuni, zestawem i zmieniał koło. W nocy bez świateł i trojkata. Z prędkością przelotowa skończyli pod naczepa.
PiTT - Nie 04 Maj, 2014

zginelo kilka osob... smieszne w chooj
arssss - Nie 04 Maj, 2014

ktoś tu wrzucał kiedyś walke z tej "gali"
http://www.sportfan.pl/ar...sz-wywiad-51296

Jakarti - Wto 06 Maj, 2014

Wracaja do tego karambolu
babka zjebala i nic sie nie poradzi ale mowili wczoraj ze tir wjebal sie w auta z predkoscia blisko 100 km/ h wiec jak zawsze oprocz mgly predkosc pomogla ..

M - Wto 06 Maj, 2014

Nie jest sprawiedliwe aby tirowców posądzać o jakiekolwiek myślenie.
kamil - Wto 06 Maj, 2014

Stado dzików na drodze a tirowcowi nawet noga nie zadrży na hamulcu...Nie wiem o co kaman , ale kiedyś gadałem z takim, mówił, ze przy 90 km/h nagle hamowanie w połowie kończy się przynajmniej w rowie, więc zamykają oczy i walą. To w przypadku zwierząt na drodze, a co z innymi samochodami , ludźmi ? Jadąc S8 pewnie do jego bardzo zamyślonej głowy nie przyszło, ze w mgle z widocznością 20 m może coś się zdarzyć...
PiTT - Wto 06 Maj, 2014

pracujesz w tvn'ie ze gadales? :rotfl:
był przeciez taki reportaż w którym z ukrytej kamery nagrali jak się wypowiadają tirowcy i dokładnie mówili to co napisałeś :)
powodem zdarzenia jest skrajny idiotyzm kobiety ktora sie zatrzymala, we mgle gdzie masz widocznosc kilka metrow tir i tak by sie nie zatrzymal w miejscu nawet z predkosci 40km/h
oczywiscie skutki uderzenia bylyby mniejsze, ale nie ma co gdybac
szkoda tylko ze ludzie traca zycie przez innych bezmozgow

kamil - Wto 06 Maj, 2014

nie z jakimś typem na jakimś weselu parę lat temu. Czyli pewnie to standard wśród tirowców.
Cassis - Wto 06 Maj, 2014

Coś w tym stylu

Jakarti - Wto 06 Maj, 2014

:/
Walle - Wto 06 Maj, 2014

Piekło musi istnieć. Gdzieś Ci ludzie muszą trafiać.
Święty - Wto 06 Maj, 2014

:0 co za ludzkie ścierwo