juz chcialem sie pytac co tutaj jest takiego zajebistego (cena vs stan)
ale zobaczyłem
wiec daruję Janusz - Wto 04 Lut, 2014 ja nie wiem o co cho.... cena jak za to truchło kompletnie z dupywas79 - Wto 04 Lut, 2014 ta wersja miała jakiś mega drogi wydech, am i right?M - Wto 04 Lut, 2014 Przed wypadkiem była bezwypadkowa Jakarti - Wto 04 Lut, 2014 to jest juz cena po naprawie tylko fotki do ogloszenia zaciagnely sie ze zlego folderu Shymek - Wto 04 Lut, 2014 W tym modelu z ogłoszenia raczej go nie ma. Ale był jak opcja tytanowy.
Tak samo nie ma tu klatki.
za to są szyby z poliglasu, ultra lekka klapa tył, maska carbon (raczej nie nadająca się do ponownego użytku)
skrzynia ze szpera wzmocnioną, wzmocnionym sprzęgłem i shortshifterem
plus dwa carbonowe kubły z pasami sabelta
nawet na części nie jest to warte te 40 tys zł. Mogę się założyć że koleś może to kupić za połowę tej kwoty albo i mniejShymek - Wto 04 Lut, 2014 Ogólnie to z tego auta chętnie "przytuliłbym" fotele i tylną klapę.... no może jeszcze skrzynie jak nie ucierpiała Janusz - Wto 04 Lut, 2014 skąd taki wniosek ?? bo jak wszedłem na "stronę sprzedawcy" to tam prawie wszystkie fury po dzwonie przed naprawąiQ - Wto 04 Lut, 2014 Ciekawe i rzadko spotykana impreza. Szkoda ze cena troche z dupy
http://www.forum.subaru.p...limited-300szt/zajcev_28 - Wto 04 Lut, 2014 Widocznie papiery do R26.R wysoko stoją na rynku