dobre nagranie..
jak ruska ruletka
albo Cie trafi albo nieJakarti - Wto 13 Maj, 2014 WSZYTKO BĘDZIE ! http://trojmiasto.gazeta....949041.html?i=0M - Wto 13 Maj, 2014 Przy takim poziomie marnotrawienia pieniędzy podatnika jak jest obecnie te 100baniek byłoby symboliczne i bardzo ciekawie spożytkowane.Bart - Wto 13 Maj, 2014 M - Wto 13 Maj, 2014 True true
GeKo - Śro 14 Maj, 2014 Wolałbym 5 takich torów jak w Szydłowcu niż jeden spełniający wymagania F1Jakarti - Śro 14 Maj, 2014
GeKo napisał/a:
Wolałbym 5 takich torów jak w Szydłowcu niż jeden spełniający wymagania F1
kiedy ostatni raz byles na torze? Kamill - Śro 14 Maj, 2014
Jakarti napisał/a:
GeKo napisał/a:
kiedy ostatni raz byles na torze?
No właśnie, to ja mógłbym woleć, a nie Ty.
Dzięki Jaka za zwrócenie uwagi.Jakarti - Śro 14 Maj, 2014
Kamill napisał/a:
Dzięki Jaka za zwrócenie uwagi.
bardzo proszęGeKo - Śro 14 Maj, 2014
Jakarti napisał/a:
GeKo napisał/a:
kiedy ostatni raz byles na torze?
Później niż Ty Nie licz oglądary z Ringa Jakarti - Śro 14 Maj, 2014 ja się nie wypowiadam GeKo - Śro 14 Maj, 2014 A tak na poważnie po prostu lepiej by było żeby było więcej takich miejsc gdzie można pojeździć za rozsądne pieniądze
To z pewnością pomogłoby spopularyzować motorsport. A jeden tor dla garstki wybrańców kiepski pomysł. To że tor będzie miał akredytacje F1 to nie znaczy że tam się kiedykolwiek taki wyścig odbędzie.Janusz - Śro 14 Maj, 2014 ja bym wolał coś w stylu zielonego piekła, f1 ssie..Janusz - Śro 14 Maj, 2014 ja bym wolał coś w stylu zielonego piekła, f1 ssie od dobrych kilku sezonów Kamill - Śro 14 Maj, 2014 Nie narzekajcie, mamy w promieniu 100km ułęż, radom, jastrząb, nowe miasto, a do Poznania leci się autostradą moment.