piękny opis sprzedającego:
"Zapraszam bo warto!!!! Jeśli dalej wahasz się czy zadzwonić i zakupić przedstawiane clio wyobraź sobie swój uśmiech na twarzy w zakresie 6-7.5tyś obrotów, ryk silnika i zazdrosne spojrzenia z oddalającego sie za tobą, wąchającego Twoje spaliny bmw 3m POWER... bierz telefon i dzwoń... Kto pierwszy ten lepszy..."Kamill - Wto 04 Lut, 2014 Znaczek mu trochę przyrdzewiał
PiTT - Wto 04 Lut, 2014 to nie ten co tak koszmarnie katowal go na sluzewcu? Rasputin - Wto 04 Lut, 2014 Standard Barejka - Wto 04 Lut, 2014 pod znaczkiem tez jakos dziwnie Niemy - Wto 04 Lut, 2014 chyba go trochę fantazja poniesła Anonymous - Wto 04 Lut, 2014 kto chce moje CC ? Poważnie tym razem , sprzedamShymek - Wto 04 Lut, 2014
Zatankowane do pełna! Bogactwo!
CC już naprawione czy dalej w takim samy stanie jak było?Kamill - Śro 05 Lut, 2014 http://www.racingforum.pl...ti-t116759.htmlSibu - Śro 05 Lut, 2014 Profesjonalny kolektor, pewnie robiony w Soczi.Anonymous - Śro 05 Lut, 2014
Sibu napisał/a:
Profesjonalny kolektor, pewnie robiony w Soczi.
Koleś mam temat z tym golfem na rf.pl , i to co robi może nie wygląda ale efekty somSibu - Śro 05 Lut, 2014 Widocznie golf ma na tyle skopany kolektor, że takie rzemiosło nawet zadziałało. W 106 dało tyle co założenie puchy Racelanda.Barejka - Śro 05 Lut, 2014
Sibu napisał/a:
Widocznie golf ma na tyle skopany kolektor, że takie rzemiosło nawet zadziałało. W 106 dało tyle co założenie puchy Racelanda.
miałem mu to napisać, ale zaraz wypominalby mój drut turboarssss - Śro 05 Lut, 2014 dzisiaj dopiero zauważyłem ten wykres i tak zacząłem się zastanawiać czy jest sens wchodzić w itb przy axie,ale nie ma opcji żeby to było dobrze zrobione i dawało tyle co raceland z kolektorem.M - Czw 06 Lut, 2014 Ale itb to nie turbo tylko musowe rozdzielenie kolektora na 4 przy grubych wałkach.
To jakby robc do silnika serii rure wydechowa 3" i sie zastanawiac czemu to nic nie dalo.