Link do peb.pl albo didn't happen!Kenet - Pią 23 Maj, 2014 Czy ktoś z Was ma namiar sklep/firmę gdzie kupię/wykonają skrzynię drewnianą do wysłania sporego urządzenia (skrzynia ok. 1 m3)? Musi być dobrze zabezpieczone, wysyłka za granicę, więc paleta odpada. Ktoś coś?Święty - Pią 23 Maj, 2014 castorama stolarz?Niemy - Pią 23 Maj, 2014 skrzynia na jedną m3? to będzie spora
sam bez problemu skonstruujesz taką skrzynkę, firma skasuje Cię sporo kasyŚwięty - Pią 23 Maj, 2014 najlepiej to chyba kupić paletę i obudować deskami... albo sklejka wzmocniona dechami jak w OłCC Niemy - Pią 23 Maj, 2014 paleta to będzie bardzo dobra podstawaKenet - Pią 23 Maj, 2014 Jakbym miał czym i z czego tą skrzynię zrobić, a dodatkowo jeszcze miał na to czas to bym sam zrobił Chyba faktycznie do Castoramy przedzwonię.Niemy - Pią 23 Maj, 2014 Jak sobie wszystko pomierzysz to przytną Ci wszystkie deski na wymiar. Paleta na podstawę, trochę wkrętów, wkrętarka i masz skrzynkę gotową.Święty - Pią 23 Maj, 2014
Kenet napisał/a:
a dodatkowo jeszcze miał na to czas
to może warto odlepić się od monitora
no chyba że jesteś w robocie... myślisz że zauważyliby, że skręcasz skrzynie 1m3 Kenet - Pią 23 Maj, 2014 Tak się składa, że właśnie w robocie mamy taką sytuację. Wy...ali dziewczynę od wysyłek przed majówką i teraz pogrążamy się w chaosie z każdą kolejną wysyłką. A ja dostałem największą minę do ogarnięcia, ale na szczęście są firmy świadczące kompleksowe usługi, załatwiłem tak, że nawet sobie rąk nie ubrudzę
Swoją drogą sprzęt w budowie prosty jak malakser połączony z szuszarką do włosów, wielkości piekarnika, a kosztuje 50 tys. zł. Życie bym sobie za to ułożył kamil - Pią 23 Maj, 2014 no fakt używane M3 może udałoby się za to kupić Święty - Pią 23 Maj, 2014
kamil napisał/a:
no fakt używane M3 może udałoby się za to kupić
za to to nawet nie kupisz M1 na podkarpaciu kamil - Pią 23 Maj, 2014 ale bez SMG w sypialni