jak niebezpieczna dzielnica to SMG w sypialni sie przyda arssss - Nie 25 Maj, 2014
trolololooPGmaster - Pon 26 Maj, 2014 To taki żarcik miał byc, tak?arssss - Pon 26 Maj, 2014 podobno chcial wyjac zawleczke zabezpieczajaca,a przypadkiem otworzyl spadochron. Albo po prostu nie chcial zeby Niemiec przegral.Kamill - Pon 26 Maj, 2014 Ja już jesteśmy w temacie
http://www.racingforum.pl...li-t119263.html
Cytat:
Fajnie . Brakuje mi klimatu 1/4 mili. Niech niektórzy mówią co chcą, dla mnie to szukanie setnych/dziesiatych sekundy jest równie emocjonujące, co inne sporty motorowe czyli tzw zakręty.
Film mnie rozjebał Barejka - Pon 26 Maj, 2014 ciekawe jakby sie tlumaczyl jakby korba poszla lub silnik dupnal od wiekszego obciazenia Kamill - Pon 26 Maj, 2014
Barejka napisał/a:
ciekawe jakby sie tlumaczyl jakby korba poszla lub silnik dupnal od wiekszego obciazenia
Mylisz vw z peugeotem Barejka - Pon 26 Maj, 2014 Kamill, Janusz - Pon 26 Maj, 2014 w całym tym filmi najbardziej podoba mi sie ta dziewczyna w dzinsowych spodenkach co prawda spodenki lipne ale reszta......
dobra, wygooglowac mi imie i nazwisko Kamill - Pon 26 Maj, 2014
Janusz napisał/a:
w całym tym filmi najbardziej podoba mi sie ta dziewczyna w dzinsowych spodenkach co prawda spodenki lipne ale reszta......
dobra, wygooglowac mi imie i nazwisko
Blach AraWrobel - Pon 26 Maj, 2014 hahaha
we wrzesniu tamtego roku ( ) spowodowalem "wypadek", dostalem dzis wyrok ze jestem winny, i wszystko spoko od poczatku sie przyznaje....
tylko nie bylo to w pazdzierniku, nie prowadzilem toyoty yaris i nie uderzylem nia w opla corse... malo tego nie bylo tam pasazerki Janiny.D i nie doznala ona urazu glowy... wstyd sie przyznac ale tak naprawde nie bylo mnie tego dnia w Chrzanowie...
ale nic musze zaplacic 1600zł grzywny... i szanownemu Skarbu panstwa 160zł kosztow sadowychWrobel - Pon 26 Maj, 2014 .was79 - Wto 27 Maj, 2014 Winny - osądzony. Nie ważne za co M - Wto 27 Maj, 2014 Moj kraj, taki pieknyzajcev_28 - Wto 27 Maj, 2014