To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Święty - Pią 23 Maj, 2014

SMG hmmm ;D

jak niebezpieczna dzielnica to SMG w sypialni sie przyda :rotfl:

arssss - Nie 25 Maj, 2014

trolololoo

PGmaster - Pon 26 Maj, 2014

To taki żarcik miał byc, tak?
arssss - Pon 26 Maj, 2014

podobno chcial wyjac zawleczke zabezpieczajaca,a przypadkiem otworzyl spadochron. Albo po prostu nie chcial zeby Niemiec przegral.
Kamill - Pon 26 Maj, 2014

Ja już jesteśmy w temacie
http://www.racingforum.pl...li-t119263.html
Cytat:
Fajnie :-) . Brakuje mi klimatu 1/4 mili. Niech niektórzy mówią co chcą, dla mnie to szukanie setnych/dziesiatych sekundy jest równie emocjonujące, co inne sporty motorowe czyli tzw zakręty.

Film mnie rozjebał xD

Barejka - Pon 26 Maj, 2014

ciekawe jakby sie tlumaczyl jakby korba poszla lub silnik dupnal od wiekszego obciazenia :rotfl:

Barejka napisał/a:
ciekawe jakby sie tlumaczyl jakby korba poszla lub silnik dupnal od wiekszego obciazenia :rotfl:

Mylisz vw z peugeotem :rotfl:

Barejka - Pon 26 Maj, 2014

Kamill, :rotfl: :rotfl:
Janusz - Pon 26 Maj, 2014

w całym tym filmi najbardziej podoba mi sie ta dziewczyna w dzinsowych spodenkach :D co prawda spodenki lipne ale reszta......

dobra, wygooglowac mi imie i nazwisko :D

Janusz napisał/a:
w całym tym filmi najbardziej podoba mi sie ta dziewczyna w dzinsowych spodenkach :D co prawda spodenki lipne ale reszta......

dobra, wygooglowac mi imie i nazwisko :D

Blach Ara

Wrobel - Pon 26 Maj, 2014

hahaha
we wrzesniu tamtego roku ( :> ) spowodowalem "wypadek", dostalem dzis wyrok ze jestem winny, i wszystko spoko od poczatku sie przyznaje....
tylko nie bylo to w pazdzierniku, nie prowadzilem toyoty yaris i nie uderzylem nia w opla corse... malo tego nie bylo tam pasazerki Janiny.D i nie doznala ona urazu glowy... wstyd sie przyznac ale tak naprawde nie bylo mnie tego dnia w Chrzanowie...

ale nic musze zaplacic 1600zł grzywny... i szanownemu Skarbu panstwa 160zł kosztow sadowych

Wrobel - Pon 26 Maj, 2014

.
was79 - Wto 27 Maj, 2014

Winny - osądzony. Nie ważne za co :lol2:
M - Wto 27 Maj, 2014

Moj kraj, taki piekny
zajcev_28 - Wto 27 Maj, 2014