To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - LFS -Gramy cos ??

szymlorek - Pią 03 Lis, 2006

nie moge znaleść serwera hothach wiec z nodow zaczalem grac rallycross, pierwszy moj wyscig na takim torze i juz efekty :D

czas na lans :D

Michał - Sob 04 Lis, 2006

heheheh :d pro graficzka. Spytaj sie dymka czy nie chciałby z tobą pracować:D
Rudello - Sob 04 Lis, 2006

Co sie stało z naszym serverem?
P.S Michał uciekłeś wczoraj, a ja na ost. okrazeniu zrobilem nowy PB 1;35;36 krzycze YO YO YO Michał a tu ciszzzzzzzza bip. smutno mi sie zrobilo ze nikt sie ze mna nie cieszył :D :D:D

Loko - Sob 04 Lis, 2006

Poniedziałęk już tuż tuż, będzie ostry wyścig jak wszyscy będą jechali niskie 35 :)
anjas - Sob 04 Lis, 2006

Ja wczoraj grałem do 2 w nocy. Oczy wyszły mi z orbit, noga zdrętwiała a ręka boli mnie do dzisiaj.
Ale jest wynik :)
Znów o ułamki sekundy pobiłem swój PB :)

Loko - Sob 04 Lis, 2006

A ja znó nie włączyłem lfsa od poprzedniego gp i znów będe gorzej jezdził :D

[ Dodano: Sob 04 Lis, 2006 ]
JEśli tendencja się utrzyma to najlepszy czas jaki zrobie w poniedziłek to będzie 1.35.00. Na pierwszym gp najlepszy czas zrobiłem około 1.34.00, na drugim 1.34.50, to na trzecim wypada 1.35.00 :)

Anonymous - Nie 05 Lis, 2006

No no widze że Wszyscy ostro trenują...Bardzo dobrze ;)
Tez ostatnio troche jezdziłem i już robie powtarzałne 1.35 :)
Pozdro

Dariano - Nie 05 Lis, 2006

Bedzie ostro :) Ja ostatno testuje inne fury przypadl mi do gustu ten przednonapendowy sprzet z silnikiem bokser turbo nie pamietam tego skrotu :)

Wrocilem do sterowania myszka kiery nie ogarniam , lepiej na kierze idzie mi w mocniejszych furach

Michał - Nie 05 Lis, 2006

ja malo cwiczylem. rudecki napisalem ci ze spadam juz. dobrze mi szlo wtedy. tobie chyba tez
Loko - Nie 05 Lis, 2006

Dariano napisał/a:
Bedzie ostro :) Ja ostatno testuje inne fury przypadl mi do gustu ten przednonapendowy sprzet z silnikiem bokser turbo nie pamietam tego skrotu :)

Wrocilem do sterowania myszka kiery nie ogarniam , lepiej na kierze idzie mi w mocniejszych furach

To mozesz mi przesąłć swoją kiere :D chętnie ja przygarne :D

DeeS - Nie 05 Lis, 2006

jezdzimy cos ?:)
anjas - Nie 05 Lis, 2006

przed chwilą graliśmy na S2, na serwerze HotHatch. Ja już skończyłem, ale Loko i Dariano chyba jeszcze latają.
Niezłe GP jutro się szykuje, chłopaki ścigają się łeb w łeb. Dariano kręci 1.34.60.
Mnie się udało dzisiaj 1.35.32 - nowa życiówka.

Zajebista sprawa to LFS :)

Michał - Nie 05 Lis, 2006

jest black hawk down na polsacie, chyba 7 raz ogladam i dalej sie nie moge najarać tym filmem, wiec treninguje dopiero po seansie !!
DeeS - Nie 05 Lis, 2006

to jak cos to napiszcie to i ja sie smigne
Dariano - Nie 05 Lis, 2006

DeeS napisał/a:
to jak cos to napiszcie to i ja sie smigne

Loko mowi ze wymiatacz jestes straszny i zeby ci nie zapraszac :DDDD
No chyba ze pod jednym warunkiem ze bedziesz z samego konca startowal :D

A tak na powaznie to galy mi juz z orbit wychodza zrobilem 377km i mam dosyc moge rzec ze jestem przygotowany na jutrzejsze GP widac progresje w czasach tak zgadza sie zrobilem dzis zyciowy wynik 1,34,60 kurwa yes yes yes

Bede probowal wypasc jak najlepiej ale jeszcze troche mi brakuje do najlepszego w naszym klubie :D

No i anjas szlifuje forme i tez jezdzi coraz lepiej :D

Nie sadzilem ze ta gierka przyniesie mi tyle funu :DDDD