szymlorek - Pią 03 Lis, 2006 nie moge znaleść serwera hothach wiec z nodow zaczalem grac rallycross, pierwszy moj wyscig na takim torze i juz efekty
czas na lans
Michał - Sob 04 Lis, 2006 heheheh pro graficzka. Spytaj sie dymka czy nie chciałby z tobą pracować:DRudello - Sob 04 Lis, 2006 Co sie stało z naszym serverem?
P.S Michał uciekłeś wczoraj, a ja na ost. okrazeniu zrobilem nowy PB 1;35;36 krzycze YO YO YO Michał a tu ciszzzzzzzza bip. smutno mi sie zrobilo ze nikt sie ze mna nie cieszył :D:DLoko - Sob 04 Lis, 2006 Poniedziałęk już tuż tuż, będzie ostry wyścig jak wszyscy będą jechali niskie 35 anjas - Sob 04 Lis, 2006 Ja wczoraj grałem do 2 w nocy. Oczy wyszły mi z orbit, noga zdrętwiała a ręka boli mnie do dzisiaj.
Ale jest wynik
Znów o ułamki sekundy pobiłem swój PB
Loko - Sob 04 Lis, 2006 A ja znó nie włączyłem lfsa od poprzedniego gp i znów będe gorzej jezdził
[ Dodano: Sob 04 Lis, 2006 ]
JEśli tendencja się utrzyma to najlepszy czas jaki zrobie w poniedziłek to będzie 1.35.00. Na pierwszym gp najlepszy czas zrobiłem około 1.34.00, na drugim 1.34.50, to na trzecim wypada 1.35.00 Anonymous - Nie 05 Lis, 2006 No no widze że Wszyscy ostro trenują...Bardzo dobrze
Tez ostatnio troche jezdziłem i już robie powtarzałne 1.35
PozdroDariano - Nie 05 Lis, 2006 Bedzie ostro Ja ostatno testuje inne fury przypadl mi do gustu ten przednonapendowy sprzet z silnikiem bokser turbo nie pamietam tego skrotu
Wrocilem do sterowania myszka kiery nie ogarniam , lepiej na kierze idzie mi w mocniejszych furachMichał - Nie 05 Lis, 2006 ja malo cwiczylem. rudecki napisalem ci ze spadam juz. dobrze mi szlo wtedy. tobie chyba tezLoko - Nie 05 Lis, 2006
Dariano napisał/a:
Bedzie ostro Ja ostatno testuje inne fury przypadl mi do gustu ten przednonapendowy sprzet z silnikiem bokser turbo nie pamietam tego skrotu
Wrocilem do sterowania myszka kiery nie ogarniam , lepiej na kierze idzie mi w mocniejszych furach
To mozesz mi przesąłć swoją kiere chętnie ja przygarne DeeS - Nie 05 Lis, 2006 jezdzimy cos ?:)anjas - Nie 05 Lis, 2006 przed chwilą graliśmy na S2, na serwerze HotHatch. Ja już skończyłem, ale Loko i Dariano chyba jeszcze latają.
Niezłe GP jutro się szykuje, chłopaki ścigają się łeb w łeb. Dariano kręci 1.34.60.
Mnie się udało dzisiaj 1.35.32 - nowa życiówka.
Zajebista sprawa to LFS Michał - Nie 05 Lis, 2006 jest black hawk down na polsacie, chyba 7 raz ogladam i dalej sie nie moge najarać tym filmem, wiec treninguje dopiero po seansie !!DeeS - Nie 05 Lis, 2006 to jak cos to napiszcie to i ja sie smigneDariano - Nie 05 Lis, 2006
DeeS napisał/a:
to jak cos to napiszcie to i ja sie smigne
Loko mowi ze wymiatacz jestes straszny i zeby ci nie zapraszac :DDDD
No chyba ze pod jednym warunkiem ze bedziesz z samego konca startowal
A tak na powaznie to galy mi juz z orbit wychodza zrobilem 377km i mam dosyc moge rzec ze jestem przygotowany na jutrzejsze GP widac progresje w czasach tak zgadza sie zrobilem dzis zyciowy wynik 1,34,60 kurwa yes yes yes
Bede probowal wypasc jak najlepiej ale jeszcze troche mi brakuje do najlepszego w naszym klubie
No i anjas szlifuje forme i tez jezdzi coraz lepiej
Nie sadzilem ze ta gierka przyniesie mi tyle funu :DDDD