To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Peter - Pon 03 Lip, 2006

co to za fotka Michal?
Michał - Pon 03 Lip, 2006

jaka fotka??
z imprezy
Jimmi - o co chodzi ??bo nie kumam :D

Anonymous - Pon 03 Lip, 2006

jak zawsze... chodzilo mi o to ze nie wiem czy to jest fajna fotka czy taka bardziej niefajna :D Czy mam sie smiac czy plakac :D ale ta z shoutboxa jest zadecydowanie w pierwszej grupie....

[ Dodano: Pon 03 Lip, 2006 ]
teraz sie cofnalem i obejrzalem ja jeszcze raz i dalej nie wiem czy to jaja czy na serio :D

[ Dodano: Pon 03 Lip, 2006 ]
NO I CZEMUS SKASOWAL TO ZDJECIE MEHANIXA Z SHOUTBOXA!!!!

Anonymous - Pon 03 Lip, 2006

takie male OT w OT... ale te hmm... statusy?? czy co, to pod nickiem robi sie coraz gorsze :D :D:D az strach pisac dalej :D :D:D
Anonymous - Wto 04 Lip, 2006

spoko spoko... niedlugo bedziesz mial nerke do sprzedania, wlosy na plecach te sprawy...
Michał - Wto 04 Lip, 2006

Jimmi - wywaliłem bo upokarzające było to zdjecie :D
Anonymous - Pon 10 Lip, 2006

Panowie jak wyglada sprawa z tymi wlepkami klubowymi?? trza miec jakis konkretny status czy cos?? jak wygladaja i jak je mozna "zdobyc"?? bede zmienial prog w samochodzie i niestety strace nalepke Renault Sport, wiec z drugiej strony tez sciagne, i albo bede mogl zareklamowac to forum, albo wykonam sobie jakis napis na zamowienie co by lyso nie bylo :)

dlatego dopytuje.

Michał - Pon 10 Lip, 2006

Zaraz cie dodam do klubowiczy,. Nalepki są, ma je łukasz
106 - Pon 10 Lip, 2006

hymm ... hurtem ... czy ja tez wlepke moge? : )
Anonymous - Pon 10 Lip, 2006

Michał napisał/a:
Zaraz cie dodam do klubowiczy,. Nalepki są, ma je łukasz

podziekowal :564: :564: :564:

z SaxoRlz skontaktuje sie ;)

Vlodarsky - Wto 11 Lip, 2006

Dzsiaj widziałem 3 najnowsze Clio Sport :) czerwone na francuskich rejestracjach :) JEchało sobie trzech mechaników z Reno z Al Jerozolimskich
Niemy - Wto 11 Lip, 2006

Vlodarsky napisał/a:
Dzsiaj widziałem 3 najnowsze Clio Sport :) czerwone na francuskich rejestracjach :) JEchało sobie trzech mechaników z Reno z Al Jerozolimskich

to pewnie za niedlugo bedzie oferowane w Polsce, ciekawe jaka bedzie cena :566:

wizdialem je na targach w Lipsku, nie bylo jakos specjalnie piekne, ale ma fajne dyfuzory z tulu :562:

nox - Sob 15 Lip, 2006

Kune napisał/a:
Panowie jak wyglada sprawa z tymi wlepkami klubowymi?? trza miec jakis konkretny status czy cos?? jak wygladaja i jak je mozna "zdobyc"?? bede zmienial prog w samochodzie i niestety strace nalepke Renault Sport, wiec z drugiej strony tez sciagne, i albo bede mogl zareklamowac to forum, albo wykonam sobie jakis napis na zamowienie co by lyso nie bylo :)

dlatego dopytuje.

mnie też tak obiecywali ze wyślą itp co się przypomne to mnie spławią , z tymi naklejkami to jakiś przekręt jest mówie ci ....

Peter - Sob 15 Lip, 2006

hehehe widze ze tworzy sie opozycja :D
saxorulez - Nie 16 Lip, 2006

zagadka who is tha man????