Peter - Pon 03 Lip, 2006 co to za fotka Michal?Michał - Pon 03 Lip, 2006 jaka fotka??
z imprezy
Jimmi - o co chodzi ??bo nie kumam Anonymous - Pon 03 Lip, 2006 jak zawsze... chodzilo mi o to ze nie wiem czy to jest fajna fotka czy taka bardziej niefajna Czy mam sie smiac czy plakac ale ta z shoutboxa jest zadecydowanie w pierwszej grupie....
[ Dodano: Pon 03 Lip, 2006 ]
teraz sie cofnalem i obejrzalem ja jeszcze raz i dalej nie wiem czy to jaja czy na serio
[ Dodano: Pon 03 Lip, 2006 ]
NO I CZEMUS SKASOWAL TO ZDJECIE MEHANIXA Z SHOUTBOXA!!!!Anonymous - Pon 03 Lip, 2006 takie male OT w OT... ale te hmm... statusy?? czy co, to pod nickiem robi sie coraz gorsze :D:D az strach pisac dalej :D:DAnonymous - Wto 04 Lip, 2006 spoko spoko... niedlugo bedziesz mial nerke do sprzedania, wlosy na plecach te sprawy...Michał - Wto 04 Lip, 2006 Jimmi - wywaliłem bo upokarzające było to zdjecie Anonymous - Pon 10 Lip, 2006 Panowie jak wyglada sprawa z tymi wlepkami klubowymi?? trza miec jakis konkretny status czy cos?? jak wygladaja i jak je mozna "zdobyc"?? bede zmienial prog w samochodzie i niestety strace nalepke Renault Sport, wiec z drugiej strony tez sciagne, i albo bede mogl zareklamowac to forum, albo wykonam sobie jakis napis na zamowienie co by lyso nie bylo
dlatego dopytuje.Michał - Pon 10 Lip, 2006 Zaraz cie dodam do klubowiczy,. Nalepki są, ma je łukasz106 - Pon 10 Lip, 2006 hymm ... hurtem ... czy ja tez wlepke moge? : )Anonymous - Pon 10 Lip, 2006
Michał napisał/a:
Zaraz cie dodam do klubowiczy,. Nalepki są, ma je łukasz
podziekowal :564: :564: :564:
z SaxoRlz skontaktuje sie Vlodarsky - Wto 11 Lip, 2006 Dzsiaj widziałem 3 najnowsze Clio Sport czerwone na francuskich rejestracjach JEchało sobie trzech mechaników z Reno z Al JerozolimskichNiemy - Wto 11 Lip, 2006
Vlodarsky napisał/a:
Dzsiaj widziałem 3 najnowsze Clio Sport czerwone na francuskich rejestracjach JEchało sobie trzech mechaników z Reno z Al Jerozolimskich
to pewnie za niedlugo bedzie oferowane w Polsce, ciekawe jaka bedzie cena :566:
wizdialem je na targach w Lipsku, nie bylo jakos specjalnie piekne, ale ma fajne dyfuzory z tulu :562:nox - Sob 15 Lip, 2006
Kune napisał/a:
Panowie jak wyglada sprawa z tymi wlepkami klubowymi?? trza miec jakis konkretny status czy cos?? jak wygladaja i jak je mozna "zdobyc"?? bede zmienial prog w samochodzie i niestety strace nalepke Renault Sport, wiec z drugiej strony tez sciagne, i albo bede mogl zareklamowac to forum, albo wykonam sobie jakis napis na zamowienie co by lyso nie bylo
dlatego dopytuje.
mnie też tak obiecywali ze wyślą itp co się przypomne to mnie spławią , z tymi naklejkami to jakiś przekręt jest mówie ci ....Peter - Sob 15 Lip, 2006 hehehe widze ze tworzy sie opozycja saxorulez - Nie 16 Lip, 2006 zagadka who is tha man????