Techniczne - Klatka - jak ? co ? czemu tak ? ahaaa... rozumiem
Zadir - Pią 30 Lis, 2012 Tylko nie IRECO, robią dobrze jak ich pilnujesz i znasz, a cena kosmos
Znam wiele osób niezadowolonych z ich roboty.GeKo - Pią 30 Lis, 2012 Mrozu, Tak jak Zadir mówi. Jest spory rozrzut jakościowy w IRECO, zależy jak trafisz. Ja mogę polecić Barana, widziałem dziesiątki klatek od niego. A na forum u nas klatkę od Piotrka mają. Jacek, Tomcat, ŁukaszS3, Rabarbar, ja, Janusz.Mrozu - Pią 30 Lis, 2012 bardziej myślałem o zestawie do samodzielnego montażu w aucie. Mam w firmie certyfikowanego spawacza który by mi to ładnie pospawał a cena za gotowe rury z podstawkami nie jest zła.GeKo - Pią 30 Lis, 2012 A to chyba że tak. A ile taki gotowy zestaw do samodzielnego pospawania ?
Z doświadczenia wiem że te gotowe zestawy OMP, Sparco są spasowane jak pięść do nosa.
Druga sprawa powypadkowość egzemplarzy też swoje robi Mrozu - Pią 30 Lis, 2012 mogę mieć poniżej 1700pln, wydaje mi się, że cena okluki - Nie 02 Gru, 2012
Cytat:
nteresują mnie zdjęcia klatki do 106/saxo takiej średnio rozbudowanej, ale z zastrzałami w przód, co byście polecili ? mile widziane foty zastrzałów.
podbijam pytanie... ktoś cos wie poleci ? gdzie zastrzały robić ?Kamill - Nie 02 Gru, 2012 Sensownie jest zrobić chyba do podłużnicy,albo miejsca mocowania zawieszenia, patrzyłeś jak gotowe firmowe klatki są rozwiązane ?Mrozu - Nie 02 Gru, 2012 na stronie ireco masz zdjecia 106 i maja puszczone do podlogi bagaznika przy mocowaniu belkiluki - Nie 02 Gru, 2012 z tyłu to wiadomo ze do belki chociaż też sa dwa rodzaje, prosto do belki tam gdzie śruby a drugi to na łączeniu podłogi z błotnikiem.
a mi bardziej właśnie mi o przód chodzi o kielichy jak tam to rozwiązać.faldzip - Nie 02 Gru, 2012 tutaj popatrz: http://www.budowarajdowek.pl/galeria/klatki.htmlWrobel - Nie 02 Gru, 2012 tył:
przód tylko takie slabe zdjecie generalnie przebicia jako tako nie ma zastrzał konczy sie mi jako płytka na nadkolu
luki - Nie 02 Gru, 2012 Wrobel, dzieki za foto. Taki w zupełności wystarcza ? czy lepiej sie przebijać?Wrobel - Nie 02 Gru, 2012 Siekierka powiedzial ze wystarcza wiec sie mu nie wtracalem luki - Nie 02 Gru, 2012 Wrobel, dzięki, można gdzieś jeszcze zobaczyć więcej zdjęc tej twojej klatki ?Wrobel - Nie 02 Gru, 2012 luki, poszły