To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [PZM] PZMot & 3 liga

k-mart - Sob 28 Lut, 2009

Wpisowe wysokie jak sukinkot :crazy:
106 - Sob 28 Lut, 2009

martin.h napisał/a:
106 napisał/a:
szutrowy? zamkowy organizuje?

Organizuje AK Zamkowy. Oes ma iść podobnie jak ten z Rajdu Zamkowego 2005.

to znaczy bedzie sama prosta? :rotfl:

heh startowalem wtedy, ale z zamkowego to pamietam tylko kilka fragmentow.

GeKo - Nie 01 Mar, 2009

Jak w Wojkowicach to chyba wiem gdzie :D Pamiętasz 106 ten OS między małymi blokami mieszkalnymi i ten mały łącznik szutrowy, potem przejazd pod wiaduktem i w prawo.
106 - Nie 01 Mar, 2009

to juz wiem. mancin polegl tam almera. start lewy 90 500 prawy 90... dziurawo
ale trasa nawet fajna.

saxorulez - Nie 01 Mar, 2009

106 napisał/a:
polegl tam almera

ziom - zejdz na ziemię. Almera przejedzie wszystko!

Bad-i - Nie 01 Mar, 2009

czy to potwierdzona informacja?? czy sa juz jakies zgloszenia itd...??
martin.h - Nie 01 Mar, 2009

Bad-i napisał/a:
czy to potwierdzona informacja?? czy sa juz jakies zgloszenia itd...??

Niestety, ale na razie jedyne info o tym rajdzie znalazłem w nowym WRC. Nigdzie indziej nic o nim nie pisze, nawet na stronie Automobilklubu. Mam nadzieję, że ludzie z AK udzielą w tym tygodniu więcej informacji, bo jakby nie było impreza ma być za 3 tygodnie.

Bad-i - Nie 01 Mar, 2009

hmm ja mam przed soba ostatni numer WRC z kalendarzem PPAIK, RPP i RD i pierwszym RD jest Rajd Warszawski

Bad-i napisał/a:
hmm ja mam przed soba ostatni numer WRC z kalendarzem PPAIK, RPP i RD i pierwszym RD jest Rajd Warszawski

Bad-i, przewróć na następną stronę, wyróżnione na czerwono ;)

Bad-i - Nie 01 Mar, 2009

hmm a jest, ciekawe dlaczego wrzucili go w Kalendarium Imprez Amatorskich a Warszawskiego nie wymienili :( (jak widac nawet na dwoch stronach magazynu moga wprowadzic zamieszanie ;) )

to jak juz gadamy o WRC to zobacze str. 49 i ostatni kawałe (wypowiedz Adama Tomaszka - kurde nie slyszalem o gosciu ale widac ze chlop pewny siebie)

106 - Nie 01 Mar, 2009

saxorulez napisał/a:
106 napisał/a:
polegl tam almera

ziom - zejdz na ziemię. Almera przejedzie wszystko!

sorry... ponioslo mnie ;)

to bylo stilo :]

GeKo - Nie 01 Mar, 2009

Bad-i możesz przytoczyć czego jest taki pewien? bo nie kupuje WuRCa już od jakiegoś czasu.

Bad-i napisał/a:
to jak juz gadamy o WRC to zobacze str. 49 i ostatni kawałe (wypowiedz Adama Tomaszka - kurde nie slyszalem o gosciu ale widac ze chlop pewny siebie)

Adam jeździł w KJS'ach w okręgu warszawskim Legacy Turbo, a później białym STI w barwach Siódemki.

Bad-i - Nie 01 Mar, 2009

ogolnie rzecz biorac powiedzial ze jezeli mial by budzet to poszedl by do II ligi (RPP) tylko po to zeby zrobic R1, bo oska go nie interesuje a poza tym ma wieksze ambicje i porownuje sie tylko do najlepszych (czyli uwaza nie odstaje nic od czolowki RSMP - gdyby mial podobne auto)

po przeczytaniu tego kawalka chcialem sie upewnic co on takiego osiagnal ze chce sie scigac z najlepszymi w kraju

Marek23 - Pon 02 Mar, 2009

106 napisał/a:
mancin polegl tam almera

Ta Almera była zła...
Bad-i napisał/a:
ogolnie rzecz biorac powiedzial ze jezeli mial by budzet to poszedl by do II ligi (RPP) tylko po to zeby zrobic R1, bo oska go nie interesuje a poza tym ma wieksze ambicje i porownuje sie tylko do najlepszych (czyli uwaza nie odstaje nic od czolowki RSMP - gdyby mial podobne auto)

Bonder też tak myślał i szybko zszedł na ziemię.