Michał - Wto 12 Sie, 2008 już obsiusialiscie się ?
ja tylko moge się kłócić na forum JAAAAA !! M - Wto 12 Sie, 2008 Do wszystkich co sie zdenerwowali:
NIE NAPINAĆ!
Anonymous - Wto 12 Sie, 2008 Ja sie nie spinam, szkoda mi tylko ze nie moge w tej chwili spelnic waszych oczekiwan w postaci wykresu z hamowni. Nic nie poradze, proste i jasne chwilowo mnie nie stac.
A nie chce zeby zaraz bylo ze o pewnie nie chce pokazac bo kiepsko wyszlo albo 300 innych rzeczy ktore mozna sobie dopowiedziec. Ja to na miekko, najwyzej wyjdzie ze wywalilem tyle kasy w bloto, i nie tedy droga. Tak czy inaczej cos z tej lekcji wyniesiemy
Ogolnie dzisiaj mam kiepski dzien wiec sorry jak zle wyszlo, nie biore nic do siebie i mam nadzieje ze wy tez Bad-i - Śro 13 Sie, 2008 mozemy zrobic zrzute na hamownie Anonymous - Pon 01 Wrz, 2008 No to mnie naszlo zeby cos dopisac
Wspominalem o problemach z olejem ? wspominalem
No to tylko powiem ze olej sam jako taki to byl maly pikus po otwarciu glowicy naszym oczom ukazaly sie piekne "rowy marsjanskie" w miejscach panewek walkow Dobrze ze wyszlo to teraz przed wymiana rozrzadu. bo oczywiscie nie moglem przegapic okazji zeby nie sprobowac zalozyc odrazu walkow)
No wiec zostalem zmuszony do zakupu nowego silnika (tak wyjdzie taniej niz szukac nowej glowicy (walki i sama glowica dostaly na tyle ze nic sie juz z tego nie zrobi, a przy okazji wyszlo ze ktos to juz wczesniej naprawial bo na jedym walku krzywka byla nadspawywana)
Mam nadzieje ze silnik ktory w srode przywioze (2 lata i 90000km mlodszy wpasuje sie idealnie i uda sie zalozyc walki)
Przepraszam tych co czekali na wykres z hamowni po zalozeniu RSTunera i sie nie doczekali, ale najblizsze 2 tygodnie pokaza co ta zabawka potrafi.
Wszyscy twierdza ze CatCams 421 nie banglaja dobrze na seryjnym ECU a jednak mam juz przygotowany program do wstepnego odpalenia auta na tych waleczkach
Wszystko dzieki uprzejmosci Henka z Fastchip
A wiec Panowie jeszcze chwila cierpliwosci i za 2 tygodnie bedzie wiadomo czy sie uda czy sie nie uda no i czy 10k PLN wpakowane w Sporta sie "opyla" CHRZANEK - Wto 02 Wrz, 2008
TOXIC napisał/a:
no i czy 10k PLN wpakowane w Sporta sie "opyla"
z pewnością... NIE
Za to gdybyś to wydał w placie w noc to byłbyś bogiem...Michał - Wto 02 Wrz, 2008 marcel , oski, czujecie to ?? !!
10 tysia w nocy jebnąć w placie , siedzeić od 21 do 6 rano ... MISTRZ dzik - Wto 02 Wrz, 2008 Lipa z ta glowica wyszla. Silnik bedziesz mial od phI czy phII? Musze sprawdzic, ale gdzies czytalem ze walki i glowice sie roznicy, tzn najlepszy byl mix glowicy i walkow z roznych faz.
Michal, spamowac to sobie mozesz, ale nie tutaj saxorulez - Wto 02 Wrz, 2008 różniły się bo nawet homologacja N kowa ma inne parametry dla kazdej fazy, tak samo ECUBad-i - Wto 02 Wrz, 2008
Michał napisał/a:
marcel , oski, czujecie to ?? !!
10 tysia w nocy jebnąć w placie , siedzeić od 21 do 6 rano ... MISTRZ
te 10 tys w budapeszcie starcza na 10 min saxorulez - Wto 02 Wrz, 2008 Bad-i,
ssij Anonymous - Wto 02 Wrz, 2008
dzik napisał/a:
Lipa z ta glowica wyszla. Silnik bedziesz mial od phI czy phII? Musze sprawdzic, ale gdzies czytalem ze walki i glowice sie roznicy, tzn najlepszy byl mix glowicy i walkow z roznych faz.
Michal, spamowac to sobie mozesz, ale nie tutaj
Tak, silnik juz po lifcie, z 2002 roku, dlatego bralem caly zeby pozniej nie wpasc na mine z nakreceniem glowicy. w sumie reszta "powinna pasowac" najwyzej wszystkie czujniki sie przekreci ze starego. Jedyne czego sie obawiam to czy skrzynia biegow sie prawidlowo nakreci, niby facet ma tez skrzynie, ale ceny nie pertraktowalem i nie wiem jak by bylo z wpasowaniem kompletudzik - Wto 02 Wrz, 2008 Skrzynie pasuja na 99%, roznia sie wewnetrznie. Tzn ta od phII ma trwalszy dyfer i jest krotsza saxorulez - Wto 02 Wrz, 2008 TOXIC,
a jak motor już na wierzchu to nie lepiej to rozebrać i poskładać na świeżych częściach?
wyważyć i odelżyć co się daM - Wto 02 Wrz, 2008 dokładnie, na nowych markowych czesciach