gdzie mówili, że miał rolke? martin.h - Nie 28 Cze, 2009 Pierwsze informacje były, że była rolka, nawet Hirvonen mówił to na mecie OS'u.Bart - Nie 28 Cze, 2009 też mnie słuchy o rolce doszły, ale kibic rajdowy ze mnie raczej nie jest...Greg - Nie 28 Cze, 2009 Nawet na Eurosporcie jest o rolce, mimo że jest onboard jak Loeb tylko wypada z trasy...
http://www.eurosport.pl/r...236/story.shtml http://www.eurosport.pl/r...135/story.shtml
Właśnie wróciłem z rajdu. Było MEGA!!!!!!!!!!!!! michool_vt - Nie 28 Cze, 2009 to pewnie masońska telewizja chciała sensacji!!
dobrze sie zakończyło, bedzie ciekawie w mistrzostwach swiata
szkoda tylko kosciuszko i latvali
jedrusinski wygrał ss michool_vt - Nie 28 Cze, 2009 zaraz relacja na eurosporcie PieQt - Pon 29 Cze, 2009 niedawno wróciłem
super rajd, b. fajna atmosfera .... kierowcy wyluzowani, odpowiadali na komplementy (normalnie pogodni ludzie), oprócz jednego ekscesu (afera pomiędzy kibicami) to wszystko odbyło się super
co do rajdu
wielka szkoda Latvali, poniosła go młodość - choć z drugiej strony ciężko jest odpuścić jak obok jedzie Hirvonen, bezpośredni partner/przeciwnik
wielka szkoda Kościuszki, który tym rajdem pogrzebał sobie tytuł Mistrza Juniorów - no ale może Prokop nie da rady w którymś rajdzieMarek23 - Pon 29 Cze, 2009
Bad-i napisał/a:
niech Loeba teraz odszczeka to co powiedział, Hołek 6ty i jest git - kij wszystkim w pape teraz
Loeb kulturalnie powiedział, że miejscowi kierowcy raczej maja cieżko wygrac z tymi, ktorzy jada caly cykl. Nie bylo w tym pychy ani podsmiewania sie. Jak na razie to francuz jest uznawany za najlepszego kierowce wszechczasów przez znawców tematu. O Hołku podobne opinie mogą najwyżej paśc z ust naje.banych kiboli, ktorzy maja plakaty Malysza i Kubicy na scianie.
PS. Co nie zmienia faktu, ze szacun dla Holka, ze nie przepalowal i dojechal jako 6sty. Mysle, ze to dobry moment, by przestac sie scigac w rajdach plaskich i nie zabierac potencjalnych sponsorow mlodym, rozwijajacym sie zawodnikom. Niech jezdzi Dakar,itd, tam moze byc dobry.tomecki - Pon 29 Cze, 2009 przyjechałem, powiem krótko - było MEGA, oby za rok to się powtórzyłoAnonymous - Pon 29 Cze, 2009 Joł, właśnie wróciłem. Relacja i foty poźniej. mam miliard postów do przeczytania 106 - Pon 29 Cze, 2009 Stf - Pon 29 Cze, 2009 fajne foty - wpakujcie je na jakiś serwer w spakowanych paczkach zipem np.CHRZANEK - Pon 29 Cze, 2009 Nie byłem na rajdzie więc nie moge sie wypowiadac czy był fajny czy nie
Ale po pierwsze ciesze się że rajd spotkał się z entuzjazmem kierówców i teamów.
Po drugie jestem zaskoczony wynikami (jak wiele osób tak i ja uwazałem że Loeb wygra - tymczasem zdarzyło Mu się popełnić błąd)
Po trzecie gratulacje dla Hołka, pomimo tego że przegrał superoes z Loebem o 2,2s (przepaść), pomimo tego że na testowym też odstawał od innych wrc to mimo wszystko uważam że sztuką jest wystartować w takim rajdzie i mając świadomość że sa szybsi "jechac swoje".
Co by nie mówić to było motoryzacyjne święto - szkoda że następne dopiero za 2 lata...106 - Pon 29 Cze, 2009 wyniki na os15
1. H. SOLBERG 7:53.2 0.0 0.0
2. J. LATVALA 7:53.3 +0.1 +0.1
3. M. HIRVONEN 7:53.4 +0.1 +0.2
4. K. HOLOWCZYC 7:53.5 +0.1 +0.3
5. S. OGIER 7:53.5 0.0 +0.3
6. E. NOVIKOV 7:55.6 +2.1 +2.4
7. P. SOLBERG 7:57.1 +1.5 +3.9
8. D. SORDO 7:58.8 +1.7 +5.6
9. S. LOEB 7:59.3 +0.5 +6.1
10. M. WILSON 8:00.9 +1.6 +7.7
za ten wynik mam wielki szacunek dla tego Pana... !! niewiarygodne Stf - Pon 29 Cze, 2009 wczoraj też siedziałem nad poszczególnymi odcinkami. można zauważyć spory progress na późniejszych oesach w stosunku do tych z początku rajdu. myślę, że gdyby tak przejechał się jeszcze ze 2 rajdy mógłby nawiązać regularną walkę z drugą piątką kierowców. generalnie teraz chłopak zrobił swoje a nawet więcej, czego z pewnością nie byłby w stanie zrobić np. dzwonnik leszek.