To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - FlockArt - profesjonalne flokowanie - Zapraszamy!

rasta - Wto 03 Lis, 2009

Waszki G :D
ŁukaszS3 - Wto 03 Lis, 2009

Raściak ponawiam pytanie czy nie próbowałeś lub zamierzasz (o ile to możliwe) oklejonych elementów pomalować bezbarwnym lakierem?
rasta - Wto 03 Lis, 2009

Jeszcze nie było na to chętnych, ale zamierzam, dam cynk niebawem :D
ŁukaszS3 - Wto 03 Lis, 2009

Myślę że wtedy będzie lepszy efekt... Będzie się bardziej błyszczeć jak prawdziwy karbon i faktura pod palcem będzie mniej wyczuwalna bo lakier ją trochę wypełni... Jak wyjdzie najs podsyłam Ci lusterka do roboty :D
rasta - Wto 03 Lis, 2009

Prawdziwy Carbon nie jest lakierowany, a to, że faktura jest wyczuwalna to uważam za plus, bo prawdziwy CF tak ma.
rasta - Wto 03 Lis, 2009

Greg - Śro 04 Lis, 2009

ŁukaszS3 napisał/a:
Myślę że wtedy będzie lepszy efekt... Będzie się bardziej błyszczeć jak prawdziwy karbon i faktura pod palcem będzie mniej wyczuwalna bo lakier ją trochę wypełni... Jak wyjdzie najs podsyłam Ci lusterka do roboty :D

Nie papuguj po mnie! :rotfl:

rasta napisał/a:
Prawdziwy Carbon nie jest lakierowany, a to, że faktura jest wyczuwalna to uważam za plus, bo prawdziwy CF tak ma.

Tak? A to ciekawe :) Jeszcze nie widziałem elementu z włókna które nie byłoby gładkie od wierzchniej warstwy żywicy czy czegośtam. :) Samo płótno - owszem, ale gotowy element - nie bardzo. :)

Mam kilka pomysłów na Twoją folię u siebie ;) No i ten flok chciałbym ogarnąć, ale póki co tak sobie z kasą i czasem stoję :P

GeKo - Śro 04 Lis, 2009

Jest tak jak mówi Greg, Musi być minimum żywica, a żeby był mega lans to dobrze jeszcze jak jest żelkot i bezbarwny.
Bad-i - Śro 04 Lis, 2009

ile moze kosztowac carbonowa maska do puga 106 MK1 - Rasta napisal ze obklejenie cos okolo 400 pln - pytam z czystem ciekawosci jaki to ma sens?

lusterka wygladaja ladnie ;)

rasta - Śro 04 Lis, 2009

Greg napisał/a:
Tak? A to ciekawe :) Jeszcze nie widziałem elementu z włókna które nie byłoby gładkie od wierzchniej warstwy żywicy czy czegośtam. :) Samo płótno - owszem, ale gotowy element - nie bardzo. :)

Znajmy zajmował się pokrywaniem elementów prawdziwym carbonem i miałem wiele jego robótek w reku i zawsze był chropowate.

Tu masz prawdziwy Carbon i nie jest gładki:

GeKo napisał/a:
Jest tak jak mówi Greg, Musi być minimum żywica, a żeby był mega lans to dobrze jeszcze jak jest żelkot i bezbarwny.

No to szykować kilka stówek na byle pierdołę ;D

rasta - Śro 04 Lis, 2009

Cytat:
ile moze kosztowac carbonowa maska do puga 106 MK1 - Rasta napisal ze obklejenie cos okolo 400 pln - pytam z czystem ciekawosci jaki to ma sens?

Od 1600 pln w zwyż.

Do foki maską z transportem do PL taniej jak 2 tys. nie chce wyjść.

Mama 600 funtów - http://www.qualitystyling...uct_detail&p=28 :)

Bad-i - Śro 04 Lis, 2009

rasta napisał/a:
Cytat:

Od 1600 pln w zwyż.

Do foki maską z transportem do PL taniej jak 2 tys. nie chce wyjść.

Mama 600 funtów - http://www.qualitystyling...uct_detail&p=28 :)

jezeli taka jest roznica to OK, nie wiem dlaczego ale chyba Stf placil za maske do Golfa 800 stad myslalem ze nie oplaca sie robic podróby za połowe ceny

rasta - Śro 04 Lis, 2009

Zdarzają się okazję, ja też kupiłem maskę za duzooo taniej ale prawdopodobieństwo dorwania takiej okazji jest 1/1 000 000. No i niestety takie maski nie leża w magazynach tonami, jak się jedną dorwie to już na druga okazję nie ma co liczyć. W moim wypadku gościowi kila lat maska wisiała w warsztacie jako eksponat. Przykładowo do Focusa wiem, o 5 sprzedanych sztukach w cały PL z czego 4 focusy są mi znane.
M - Śro 04 Lis, 2009

przeciez piąty to twój, rasta ogarnij sie :D
rasta - Śro 04 Lis, 2009

Dwaj odwieczni rywale Evo VI vs Impreza GT ;D