vojt3k - Czw 17 Gru, 2009 Jakie są +/- koszty jednego rajdu 3Ligii ?
pomijając koszty samochodu i serwisu Bad-i - Czw 17 Gru, 2009
vojt3k napisał/a:
Jakie są +/- koszty jednego rajdu 3Ligii ?
pomijając koszty samochodu i serwisu
około 2 tysi (chociaz ciezko to liczyc bez serwisu). Moze zeby bylo latwiej, na Zamkowym wzialem wszystkie faktury, nie konczac 2odcinka wydałem 3.684. Tyle ze serwis byl zaprzyjazniony a ciagnik do lawety mialem od kolegi.CHRZANEK - Czw 17 Gru, 2009
Bad-i napisał/a:
Moje pytanie bylo skierowane do Chrzanka, zeby sie okreslil
NIe wiem.
Jak bede miał czas to wsiadam po koleżeńsku za przysłowiowe 0,5L
Sęk w tym ze nie wiem jak będzie wygladał kalendarz zjazdów, nie wiem jak będzie wyglądać moja praca zawodowa w 2010r...
Z dużo niewiadomych zeby się określaćBad-i - Czw 17 Gru, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
NIe wiem.
i taka odpowiedz calkowicie mnie satysfakcjonujeMick - Czw 17 Gru, 2009
Bad-i napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
NIe wiem.
i taka odpowiedz calkowicie mnie satysfakcjonuje
a jak tego czasu nie będzie miał to znasz mój nr tel..Jaco - Pią 15 Sty, 2010
rallyonlinek napisał/a:
Okręgowa Komisja Sportu Samochodowego przy ZO PZM Katowice zamierza uruchomić nowy cykl rozgrywkowy (w miejsce KJS) na bazie rajdów samochodowych RD-3L pod nazwą Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Śląska (RSMŚl.).
Mistrzostwa będą miały charakter otwarty i skierowane są do zawodników z licencjami rajdowymi R2, R1, R oraz posiadającymi samochody zgodne z regulaminem RD3-L.
Uruchomienie cyklu uzależnione jest od zainteresowania zawodników – ilości zgłoszeń przekazanych za pośrednictwem klubów do Biura ZO PZM Katowice.
Planuje się sześć rund RSMŚl.:
I runda - 22.05.2010 Będzin – Automobilklub Zamkowy
II runda - 19.06.2010 Łaziska – Automobilklub Śląski
III runda - 26.06.2010 Poręba – Automobilklub Zamkowy
IV runda - 31.07.-1.08.2010 Sławków – Automobilklub Zamkowy
V runda - 22.08.2010 Tychy – Automobilklub Ziemi Tyskiej
VI runda - 2.10.2010 Gliwice – Moto Sport Gliwice.
Każda z rund zaliczana do RSMŚl. będzie rozgrywana na dwóch odcinkach specjalnych pokonywanych trzykrotnie. Wpisowe na każdą rundę będzie wynosić 450,-zł.
Na zgłoszenia czekamy do 12 kwietnia 2010r., w tedy też opublikujemy regulamin RSMŚl.
Bardzo cieszy mnie taka inicjatywa i troszkę zmienia to plany na ten sezon martin.h - Pią 15 Sty, 2010 Było, 2 razy qbus - Pią 15 Sty, 2010 ale w koncu trafilo do wlasciwego tematu Jaco - Pią 15 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
Było, 2 razy
i chooj
Tak sobie teraz myślę, że w końcu ktoś coś robi i takie mini cykle są super sprawą, można pojechać cały sezon i jeszcze powalczyć o coś w klasyfikacji końcowej, bez konieczności tułania się po całym kraju co mocno ogranicza koszty..
ogólnie to się mocno podjarałem tematem i mam nadzieję, że coś z tego będzie qbica - Pią 15 Sty, 2010
Jaco napisał/a:
martin.h napisał/a:
Było, 2 razy
i chooj
Tak sobie teraz myślę, że w końcu ktoś coś robi i takie mini cykle są super sprawą, można pojechać cały sezon i jeszcze powalczyć o coś w klasyfikacji końcowej, bez konieczności tułania się po całym kraju co mocno ogranicza koszty..
ogólnie to się mocno podjarałem tematem i mam nadzieję, że coś z tego będzie
Kibicuje zrobimy Ci objazdowy fanklub z transparentami "Jaco łomej to!" martin.h - Sob 01 Maj, 2010
Cytat:
Za trzy tygodnie w sobotę 22 maja w Będzinie odbędzie się 1 JOKER RALLY, rajd zaliczany do reaktywowanego po latach cyklu Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Okręgu Śląskiego.
Sercem rajdu będzie park serwisowy zlokalizowany na terenie Ośrodka Sportu i Rekreacji. Tu również odbędzie się ceremonia STARTU i METY. Rywalizacja sportowa odbędzie się na dwóch odcinkach specjalnych pokonywanych trzykrotnie. Będzin 4.82 km i Wojkowice 4.65 km. Start pierwszej załogi planowany jest na godzinę 12:00, meta pierwszej załogi przewidywana jest na godzinę 16:13.
Rajd przeznaczony jest wyłącznie dla zawodników posiadających licencje sportowe.
Do zobaczenia na Rajdzie
W związku z zagrożeniem powodziowym, terenu na którym planowaliśmy rozegranie odcinka specjalnego 1 Joker Rally nasz rajd zostaje przełożony na inny termin. Termin zostanie ustalony z Okręgową Komisją Sportu Samochodowego.
Zawodnicy, którzy dokonali wpłaty wpisowego mogą otrzymać jego zwrot lub przełożyć na kolejną rundę.
Andrzej Szkuta
Dyrektor Rajdu
Marek23 - Wto 18 Maj, 2010 Szkoda,miejmy nadzieję,że następne się odbędą...GeKo - Wto 29 Cze, 2010 Chłopaki jest gdzieś aktualny rozkład RSMŚL bo wszędzie są nieaktualne chybamatt - Sob 03 Lip, 2010 GeKo, sławków, tychy, gliwice chyba bez zmian, pytanie czy jeszcze zaległe Łaziska zrobią no i czy zamkowy też jeden zaległy rajdzik ciachnie ...