HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!
M - Czw 16 Lip, 2009
Marek23 napisał/a:
eM napisał/a:
napewno mniejsza wies niz passat na gnój w kombi
tez Cie lubie
Michał - Czw 16 Lip, 2009
anjas napisał/a:
Michał napisał/a:
moj stary ma paska na gnój i w szukajce google wpisuje pełny adres netowy i dziwi sie dlaczego nie działa ...
no dobra, ale Twój stary prowadzi TopGear. Można mu wybaczyć nieznajomość internetu
dobrze że chociaż ty pamiętasz
heehehhe
clarkson nie ma wonsuf ( @osrak) więc i moj stary ich nie ma , normalne ...Marek23 - Pią 17 Lip, 2009
Michał napisał/a:
moj stary ma paska na gnój i w szukajce google wpisuje pełny adres netowy i dziwi sie dlaczego nie działa ...
Ale na drodze leczy momentem Pasek w gnoju może i pospolity,ale wersja 170 z rolki łoi słabszą Rx-8 kochany eMie M - Pią 17 Lip, 2009
Marek23 napisał/a:
Michał napisał/a:
Ale na drodze leczy momentem Pasek w gnoju może i pospolity,ale wersja 170 z rolki łoi słabszą Rx-8 kochany eMie
Ale na rx'a masz lepsze ruchanie szymlorek - Pią 17 Lip, 2009 ale w rxie nie poruchasz a w pasku jaknajbarziej- o combi juz nie wspominam M - Pią 17 Lip, 2009 jak jezdzisz rx'em to wynajmujesz sobie hotel...
posuwasz przez 3 pola, reszta graczy czeka kolejkęMarek23 - Pią 17 Lip, 2009
eM napisał/a:
Ale na rx'a masz lepsze ruchanie
Mam dziewczynę,jestem porządny
szymlorek napisał/a:
ale w rxie nie poruchasz a w pasku jaknajbarziej- o combi juz nie wspominam
Dokładniesaxorulez - Pią 17 Lip, 2009
eM napisał/a:
posuwasz przez 3 pola, reszta graczy czeka kolejkę
klasa Marek23 - Pią 17 Lip, 2009
eM napisał/a:
jak jezdzisz rx'em to wynajmujesz sobie hotel...
posuwasz przez 3 pola, reszta graczy czeka kolejkę
Albo Ci nie dyga, bo non stop stres,kto w polsce naprawi Wankla.Vlodarsky - Pią 17 Lip, 2009 Paweł wracaj do tematu !!!! chłopaki dość o Paskach...
http://www.allegro.pl/ite...ra_zabytek.htmlMarek23 - Pią 17 Lip, 2009 Bardzo lubię markę citroen i wiem, że to co wkleiłeś to klasyki. Dla mnie jednak są obrzydliwe.
http://moto.allegro.pl/it...yposazenie.html
Takie coś już lepiejpcs - Pią 17 Lip, 2009 Marku, w sumie trafiles w dziesiatke .... jesli chodzi o sfere marzen. Jesli bede kiedys zamorzny i nie bede sie musial spieszyc do pracy to na codzien bedzie jezdzil czarnym DSem!Vlodarsky - Pią 17 Lip, 2009
Na szczęście nie muszę Cię uświadamiać bo gust jest rzeczą nie do dyskusji i każdy może być inny. Ja jednak kocham właśnie takie samochody. Tym zrobiłem najwięcej kilometrów i stawiam swoją pensje, że jest bardziej komfortowy i bardziej rzuca się w oczy na ulicy niż taka coupetka
Gdybym mógł sobie pozwolić to podobnie jak Paweł bym sobie takim jeździł od czasu do czasu nigdzie się nie śpiesząc