To ja zapytam tak, do kogo mogę się podłączyć w okolicach Katowic albo w innym miejscu gdzieś po drodze?
Koto, jak coś to się zgadamy choć ja pewnie pojadę przez wsie, większy fun niż dwupasmówką Ale myślę, że dla Ciebie to też nie problem odbić w Czeladzi na Wrocław?Koto - Śro 12 Sie, 2009
martin.h napisał/a:
ja pewnie pojadę przez wsie, większy fun niż dwupasmówką
Masz mnie
wchodzę w to, pisz gdzie, o której i jak trafic martin.h - Śro 12 Sie, 2009 OK, odezwę się jeszcze w piątek/sobotę.Młody Papież - Czw 13 Sie, 2009 prdole, ja nie jade... mleko okazało sie być jakieś niedobre...ade - Czw 13 Sie, 2009
Dżon napisał/a:
prdole, ja nie jade... mleko okazało sie być jakieś niedobre...
boisz sie astry??:D:PJakarti - Czw 13 Sie, 2009 jakby eM nie mogl to ja moge Greg - Czw 13 Sie, 2009
eM napisał/a:
Ja juz na wyrazow przywioze dla Barta mace i dwie kozy do towarzystwa
Buahahaha...
p106rallye napisał/a:
Panowie w związku z tym ma prośbę:
CZY KTOŚ Z WAWY MÓGŁBY ZABRAĆ DO WYRAZOWA KOŁO DLA MNIE ???
Jedno nieduże 14calowe kółeczko
Bez problemu Anonymous - Czw 13 Sie, 2009 ja na 90% odpadam
nie wysyłałem dowodu Januszkowi, bo Rudello zabrał go ze soba na mazury i wczorak wrócił, ale jest cień szansu,bo obiecał że ogarnie badanie .... w nd rano się okaze
chyba w tym roku tor nie jest mi dany Barejka - Czw 13 Sie, 2009
Marcel 08 napisał/a:
chyba w tym roku tor nie jest mi dany
dany, dany bo na jesieni tez trzeba o czyms pomyslec, niech Ci ktorych teraz nie bedzie zbieraja juz checi na kolejny CHRZANEK - Czw 13 Sie, 2009 Jak będzie coś na jesieni to może zawitam
eM obiecał że da się karnąć hanką ade - Czw 13 Sie, 2009 tak wiec raczej bede:D
i uwaga ciekawostka:P bedzie ze mna kolega bmw 328 (inny niz na radomiu) i nie wie czy brac sliki:D
stwierdzil, ze na sliku to zdeklasuje wszytkich tak bardzo, ze chyba pojedzie na zwyklej oponie zeby dac nam szanse
robimy zakladay czy zalapie sie do pierwszej 10ki??
cytat:
"xxx 13:21:37
a kumpel jak wsiadl do mnie to zwariowal ze na zwyklej gumie tak auto sie prowadzi:D
xxx 13:22:03
dlatego sie obawiam ze slick wylaczy mnie wogole z konkurencji "nox - Czw 13 Sie, 2009 Dawaj go na sliku jak się załapie do pierwszej 5 stawiam piwo Marek23 - Czw 13 Sie, 2009
ade napisał/a:
stwierdzil, ze na sliku to zdeklasuje wszytkich tak bardzo, ze chyba pojedzie na zwyklej oponie zeby dac nam szanse
Niech wezmie slika...
ade napisał/a:
robimy zakladay czy zalapie sie do pierwszej 10ki??
Pewno, ze się załapie, ale jak ktoś z naszych będzie za kółkiem.Michał - Czw 13 Sie, 2009 heheh lubie takich gosci ...
marek masz misje wsiąść przynajmniej do 10 samochodów , aby kolega wypadł poza pierwszą 10 Marek23 - Czw 13 Sie, 2009
Michał napisał/a:
marek masz misje wsiąść przynajmniej do 10 samochodów , aby kolega wypadł poza pierwszą 10
Ostatnio poziom był na tyle wysoki, że chyba każdy go tam wyleczy....