Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing
Mick - Śro 05 Wrz, 2012 Wczoraj nawiedziliśmy z Chrzankiem Jaskinie Motorsportu.
Zastaliśmy bardzo ładne czarne saxo na podnośniku, oraz grzebiącego przy swojej 106 Grega z bratem
Volvo zostało w SPA na zmianie tipsów na pazórkach, coby lepiej wgryzać się w asfalt przy hamowaniu
Pożegnani staropolskim "wypier....." odjechaliśmy w swoją stronę, coby Markowi głowy już nie zawracać żeby spokojnie mógł wrócić do pracy Vlodarsky - Śro 05 Wrz, 2012
Mick napisał/a:
Pożegnani staropolskim "wypier....." odjechaliśmy w swoją stronę, coby Markowi głowy już nie zawracać żeby spokojnie mógł wrócić do pracy
To było przyjacielskie wyper... Greg - Śro 05 Wrz, 2012 Toż to byl prawie hothatch spot! 4 osoby, niezbyt czesto wiecej przyjezdza na mitingi
??Vlodarsky - Śro 05 Wrz, 2012 Tak zwany fikołajek.Greg - Śro 05 Wrz, 2012 Z backflipem.CHRZANEK - Śro 05 Wrz, 2012 Ja tam nie uwierze dopóki nie zobacze w telewizji...
PS: Mam nadzieje że nie na mój silnik w specyfikacji KIT-CAR ???Mick - Śro 05 Wrz, 2012
Vlodarsky napisał/a:
Tak zwany fikołajek.
ta jasne...
takie rzeczy się nie zdarzają Greg - Śro 05 Wrz, 2012
CHRZANEK napisał/a:
mój silnik w specyfikacji KIT-CAR ???
To taki z kitu? W sensie, że z braku laku i kit dobry?Vlodarsky - Czw 06 Wrz, 2012 Jeśli kogoś interesuje moja praca to saxo Grześka (gregwoj tu na forum) dzisiaj skończone.
http://www.facebook.com/m...81013487&type=1kamil - Czw 06 Wrz, 2012 a co było zrobione bo widziałem tylko foteliki omp, balans hamulców i coś ze silnikiem
Pisałeś coś o zmianie przednich kolumn, może coś więcej napiszesz.Vlodarsky - Czw 06 Wrz, 2012 Nic więcej nie zrobiłem poza tym co jest na zdjęciach. Kolumny być może będziemy rozbierać, żeby chociaż się dowiedzieć co w nich jest poza tym, że są eibechy jakieś.
A tak jeździ fajnie kamil - Czw 06 Wrz, 2012 o moim nigdy nie napisałeś , ze fajnie jeździ... Vlodarsky - Czw 06 Wrz, 2012
kamil napisał/a:
o moim nigdy nie napisałeś , ze fajnie jeździ...
ale mówiłem ! nie bój żaby maleńka - jeszcze kiedyś napiszę