To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Szybki kill i podobne sytuacje

kamil - Pon 31 Maj, 2010

bo to muchy komuchy były ;)
Kamilbike - Czw 10 Cze, 2010

Wczoraj wracalismy Pulawska z kumplem na dwa wozy z Piaseczna. Ja passatem kumpel ibiza tdi 230KM. Przy wilanowskiej przyplatalo sie jakies M3 E46 cabrio. Na ktorys z rzedu swiatlach udalo sie stanac tak ze Ibiza z Mka byly pierwsze ja za nimi, oczywiscie start dla zabawy bo z czym do ludzi, ale po pierwszym sprincie zakonczonym przy ok 100kmh okazalo sie ze M nie jedzie xD Kolejne 3 swiatla wygladaly tak ze ibiza przechodzila BMW, a ja jechalem rowno z nim :rotfl: Co najlepsze kazdy start w wykonaniu tego samochodu wygladal tak ze dupa mu podskakiwala, a calosc wydawala dziwne odglosy, trzeszczal i skrzypial jakby mial sie zaraz rozleciec na kawalki. Zastanawia mnie jak mozna tak zajezdzic taki samochod :/
KarQ - Pią 11 Cze, 2010

Czyli Ibiza ma 5s/100 a Passat 5,5. Sypke te Vagi :rotfl:
Jakarti - Pią 11 Cze, 2010

Kamilbike napisał/a:
dupa mu podskakiwala

a moze z tych emocji esp mial wlaczone? :)

KarQ - Pią 11 Cze, 2010

Ja myślę, że jednak to było M3 jakich dużo u nasz w kraju ;D
M - Pią 11 Cze, 2010

znaczy się 316 w elpidżi?
bizon - Pią 11 Cze, 2010

no ale nie od dzis wiadomo, ze przycisk M daje 107 kuca, wiec w sumie nie jest tak zle ;D
TOXIC - Pią 11 Cze, 2010

ale przy M-look masz tylko te 107 kuca :D
bizon - Pią 11 Cze, 2010

w sumie racja ;D
ade - Sob 12 Cze, 2010

wszyscy mnie killuja...:/ tym razem nowa 3mps, od 1ki do konca 4ki...

TOXIC - Sob 12 Cze, 2010

hehe to tak dla odmiany następnym razem startuj do wyścigu w którym wiesz ze mozesz wygrać ;D

A ja dzisiaj na śniadanie przekąsiłem 306 S16 :)
Zatrzymałem sie na światłach przy 306, pełna kulturka, pytam czy to ta 164kuce, ile pali, czy zadowolony. Później światełka jeden zakręt i przy wyjściu na prostą widzę ze chłopak chce pokazać co ma :) no to gaz w podłogę, przez chwilkę równo a później zaczynam powiększać swoja przewagę. Kill zaliczony ale ten zje.bany short shifter miał pomagać a utrudnia o doba sekundę jak nie 2 do setki. Wywalam to cholerstwo bo przy porównywalnych autach wychodzę po prostu słabo :crazy:

kubas - Sob 12 Cze, 2010

s16 nie jedzie :)
Janusz - Sob 12 Cze, 2010

TOXIC napisał/a:
Kill zaliczony ale ten zje.bany short shifter miał pomagać a utrudnia o doba sekundę jak nie 2 do setki

a możesz cos więcej na ten temat napisać??

TOXIC - Sob 12 Cze, 2010

kubas napisał/a:
s16 nie jedzie :)

Ten zbierał sie całkiem całkiem :) szans nie miał ale złego słowa powiedziec nie moge :) kiedys sie takim jarałem, stał koło mnie w komisie :) wersja po lifcie, bordowy z przyciemnionymi szybkami :) oj chyba ze 3 razy go ogladałem :)

Janusz, po pierwsze i najwazniejsze niedokładne wykonanie. trzpien lewarka potrafi sie zapaść bo nie jest niczym przymocowany do samego "przegubu kulowego" muszę to sam jakoś przymocować bo mnie doprowadza do szału. Po drugie najważniejsze o ile 1/2/3/4 bieg wchodzą ładnie o tyle wsteczny i 5 są praktycznie niewyczuwalne :/ 5 jest najgorsza bo trzeba jej szukać gdzieś w połowie dystansu tego co normalnie odchylasz w bok i połowie tego co dajesz do góry dla każdego normalnego biegu.
Wsteczny trochę lepiej ale tez nie jest wyczuwalny. No i najgorsza sprawa po zamontowaniu "clutch pin" od strony skrzyni synchro dostaja tak po dupie ze mała głowa :/ Nie wiem jeszcze na 100% czy to nie wina wyrobionych poduszek pod skrzynia silnikiem ale na bank kazda niedoskonałość w ułozeniu skrzyni drastycznie pogarsza sprawe. No cóż jak sie nie chciało kopić oryginału za 300funciakow to trzeba żyć z tym co podrobili za 300zł :D W każdym razie jak zmiana poduszek nie poprawi to wywalam.

GeKo - Sob 12 Cze, 2010

moja rada zostaw, to przy wybieraku, a przedłuż drążek do góry. Odległości pomiędzy ruchem drążka się nie zmienią względem serii a szybszy dostęp do lewarka.