ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
M - Pon 18 Sty, 2010 to jest antykamper - moge to wyłączyć.Janusz - Pon 18 Sty, 2010 a dlaczego nikt mi o tym nie powiedział jak pytałem?? możesz zostawić bo wtedy trzeba się ruszać Anonymous - Pon 18 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
panowie może mi ktoś wyjaśnić, o co chodzi z tym czarnym niknącym ekranem?? często mam tak ze jak sobie np gdzieś przykucnę ekran staje się czarny, i widzę tylko celownik, ale już nie w co celuj, i tak zostaje aż ktoś mnie zestrzeli
Według mnie naćpałeś sie
Dzięki Panowie za Mega evo dobra gre !!strick - Pon 18 Sty, 2010
eM napisał/a:
moge to wyłączyć.
Nie mozesz M - Pon 18 Sty, 2010 tez sobie pogralem dzisiaj, na de_nuke bylo mistrzowsko, szczegolnie te masakry - ustawki
Trzeba nagrac jakies filmy frapsem na pamiatkestrick - Pon 18 Sty, 2010 ktora to de_nuke?M - Pon 18 Sty, 2010 ta z hangarem i kioskiem w srodku,a pod ziemią rakietaBad-i - Pon 18 Sty, 2010 czy Adam 206 zlał juz tylek eMowi??strick - Pon 18 Sty, 2010 Mam kilka map, w które mogli bysmy zagrac:
aim_headshot
awp_map
cs_estate
de_rats
he_dodgeball
Screeny do ogladniecia tu:
http://parseerror.com/cstrike/maps/M - Pon 18 Sty, 2010 No Patryk, w takie mapy to my z tobą grać nie bedziemyM - Pon 18 Sty, 2010
M - Wto 19 Sty, 2010 Adam jest taktyczny,
a Grifin mi wczoraj "uciek" zakladnikami Janusz - Wto 19 Sty, 2010 a ja skosiłem kogoś jak próbował nawiać z zakładnikami.... zacząłem walić na oślep i padł