Drone, klocki do ogarniecia w pol godziny, nie wiem w czym macie problem zeby zrobic maly warsztat na terenie toru
W tym że mam dwie lewe ręce i brak narzędzi ?
jak ktoś mi powie co mam odkręcić i co przykręcić to chętnie to naprawię. KarQ - Pią 30 Lip, 2010 Znajomy ode mnie jest z Radomia, myślę, że coś pomoże w kwestiach czysto technicznych. Nie wiem, czy jego brat nie ma jakiegoś zakładu...
Będzie grill GeKo - Pią 30 Lip, 2010 To raczej nie problem klocków a zapieczonego zacisku, a to juz nie jest taka luxury robótka, trzeba wypchnąć tłoczek, przeszlifować, ewentualnie nowe gumki i odpowietrzyć, we 2 osoby jak sprawnie pójdzie 1h-1,5hpP - Pią 30 Lip, 2010 tomson dawaj jedź autem..bez jaj.
jak coś to ja Cie moge zabrać z raclawickiej albo z ligockiej - auto stoi tam gdzie wtedy
ale dawaj autemBarejka - Pią 30 Lip, 2010 Drone, jesli wsio pojdzie ok to dwie rece, lewarek i kawalek klucza wystarczy na zmiane klockow rasta - Pią 30 Lip, 2010 Ja ostatnio jak byłem w Radomiu to zrzucałem cały przód samochodu aby dostać się do sprężarki i ją dokręcić, po czym pozamiatałem wszystkich
Przy tym wymiana klocków to pikuś KarQ - Pią 30 Lip, 2010
Cytat:
sprężarki i ją dokręcić, po czym pozamiatałem wszystkich
Łahahaha jaka skromność...... KarQ - Sob 31 Lip, 2010 No to kimka. cyaanjas - Sob 31 Lip, 2010 my już po
fajnie było.Bart - Sob 31 Lip, 2010 Grifin dotarł?Stf - Sob 31 Lip, 2010 czasy !anjas - Sob 31 Lip, 2010
bart napisał/a:
Grifin dotarł?
nie dotarł
Stf napisał/a:
czasy !
byliśmy tylko na pomiarze w jedną stronę, potem miało być odwrócenie (dwa kółka ze startu zatrzymanego).
Ztcp, wygrał mikan z czasem 1.24.40.
Drugi Rasta z czasem 1.24.41
Trzeci ja z czasem 1.25.x
Czwarty Karq: 1.26.x
Najlepszy colt 1.30.x
W sumie miało jeździć ok, 30 samochodów. Ile jeździło, nie wiem, ale coś koło tego
Było super.M - Sob 31 Lip, 2010 Hoho grubo, zdjeliście stawkę Anonymous - Sob 31 Lip, 2010 mikan klepnął raste
jakby ten grubasek był chudszy to byłby jeszcze szybszy anjas - Sob 31 Lip, 2010
Marcel 08 napisał/a:
mikan klepnął raste
w oficjalnym pomiarze o 1 setną (i to pomiar stoperem)... ale liczy się
Mikan dał radę
Na laptimerze, w wolnych przejazdach Rasta miał najlepszy czas: 40.01.
Może potem jeszcze coś poprawił.