Ja tez zaglusuje w pierwszej turze na JKM, przynajmniej bede mogl zaglosowac ZA, w drugiej turze to bedzie raczej glosowanie PRECIW.
ja się z tym nie zgadzam ale tylko dlatego, że jeszcze jakiś czas temu była opcja wygranej w 1 turze. teraz już pewnie nie ma, ale wiemy i tak jaki będzie finał. więc lepiej dać szansę wygranej w 1 turze swojemu kandydatowi (jednemu z dwójki) niż później żałować, że a może jednak udałoby się wtedy (w 1 turze)... a tak to znowu szanse się wyrównują... żeby nie było. ja też uważam że Komorowski to mniejsze zło i sam nie do końca się nadaje. ale cóż, nie chciałbym powtórki z rozrywki. obawiam się po prostu siły mr. majabacha i innych michników w 2 turze jak część elektoratu po wyjedzie na wakacje...
pisząc "swojemu kandydatowi" kogo masz na myśli? ja nie głosuję na JKM dla jaj, tylko dlatego że to mój kandydat. w drugiej turze nie będę głosował jeśli on się tam nie znajdzie, rozważę jednak głos ZA dla Jarka, ale to będzie zależało do wyników I tury.Stf - Pon 10 Maj, 2010 dla kogokolwiek.KonradMK - Pon 10 Maj, 2010
Stf napisał/a:
dla kogokolwiek.
a skąd wiesz kto będzie w finałowej dwójce? PiTT - Pon 10 Maj, 2010 karwa nie mogę czytać już tych tematów politycznych u nas na formu
pogadamy niebawem
proponuję dzisiaj wkleić wyniki sondażu i porównać za jakiś czas
mam nadzieję że nie będzie wielu osób myślących, a chooj zagłosuje na JKM bo to śmieszny ziomek, tak na przekór wszystkim, wyrażę swój bunt...
nie chcę żeby Kaczyński był prezydentem, więc oddaję głos jego najmocniejszemu rywalowi, który jest dla mnie pisdowatym wąsaczem, ale jeszcze raz napiszę, nie chcę kolejnego KaczyńskiegoPiTT - Pon 10 Maj, 2010
KonradMK napisał/a:
Stf napisał/a:
dla kogokolwiek.
a skąd wiesz kto będzie w finałowej dwójce?
wróżka Elwira mi powiedziałaKonradMK - Pon 10 Maj, 2010
PiTT napisał/a:
1.a chooj zagłosuje na JKM bo to śmieszny ziomek, tak na przekór wszystkim, wyrażę swój bunt... 2.nie chcę żeby Kaczyński był prezydentem, więc oddaję głos jego najmocniejszemu rywalowi, który jest dla mnie pisdowatym wąsaczem, ale jeszcze raz napiszę, nie chcę kolejnego Kaczyńskiego
nie widzę różnic w rozumowaniu w pkt 1 i 2. tak samo idiotyczne podejście.KonradMK - Pon 10 Maj, 2010
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Stf napisał/a:
dla kogokolwiek.
a skąd wiesz kto będzie w finałowej dwójce?
wróżka Elwira mi powiedziała
ta która siedzi obok ciebie na infolinii?PiTT - Pon 10 Maj, 2010
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
1.mam nadzieję że nie będzie wielu osób myślących, a chooj zagłosuje na JKM bo to śmieszny ziomek, tak na przekór wszystkim, wyrażę swój bunt... 2.nie chcę żeby Kaczyński był prezydentem, więc oddaję głos jego najmocniejszemu rywalowi, który jest dla mnie pisdowatym wąsaczem, ale jeszcze raz napiszę, nie chcę kolejnego Kaczyńskiego
nie widzę róznić w rozumowaniu w pkt 1 i 2. tak samo idiotyczne podejście.
nie widzisz różnic w szansach na wygraną Komorowskiego vs Mikke?
to se koorwa okulary kup KonradMK - Pon 10 Maj, 2010
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
1.mam nadzieję że nie będzie wielu osób myślących, a chooj zagłosuje na JKM bo to śmieszny ziomek, tak na przekór wszystkim, wyrażę swój bunt... 2.nie chcę żeby Kaczyński był prezydentem, więc oddaję głos jego najmocniejszemu rywalowi, który jest dla mnie pisdowatym wąsaczem, ale jeszcze raz napiszę, nie chcę kolejnego Kaczyńskiego
to se koorwa okulary kup
jeszcze raz podkreślę: jeśli w pierszej turze nie głosujesz ZA kimś kto wg ciebie jest wartościowym politykiem tylko PRZECIW komuś kto wg ciebie nie powinien wygrać to jesteś buc i pusty bęben, inaczej tego nie określę bo nie zrozumiesz zakuty łbie PiTT - Pon 10 Maj, 2010
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
to se koorwa okulary kup
jeszcze raz podkreślę: jeśli w pierszej turze nie głosujesz ZA kimś kto wg ciebie jest wartościowym politykiem tylko PRZECIW komuś kto wg ciebie nie powinien wygrać to jesteś buc i pusty bęben, inaczej tego nie określę bo nie zrozumiesz zakuty łbie
to jest Twoja opinia która wg. mnie jest bardzo błędna i niestety jeśli dużo osób zrobi tak jak mówisz, skreślą z automatu możliwość wygrania w I-szej turze Komorowskiego, co by było bardzo dobrą rzeczą wg. mnie
a stary, jak chcesz głosować na Kaczyńskiego to proszę Cię bardzo, wolny kraj...
właśnie usunąłem Cię ze znajomych na fejsbukuKonradMK - Pon 10 Maj, 2010
PiTT napisał/a:
to jest Twoja opinia która wg. mnie jest bardzo błędna i niestety jeśli dużo osób zrobi tak jak mówisz, skreślą z automatu możliwość wygrania w I-szej turze Komorowskiego
to by było straszne! stary, nie wiedziałem że idea demokratycznych wyborów jest ci obca.
PiTT napisał/a:
, co by było bardzo dobrą rzeczą wg. mnie
a stary, jak chcesz głosować na Kaczyńskiego to proszę Cię bardzo, wolny kraj...
właśnie usunąłem Cię ze znajomych na fejsbuku
żal komentować. masz prawo do własnej opinii wg której moja opinia jest bardzo błędna
i tak bez spinania. czemu nie Jarek? Rzeczowo.PiTT - Pon 10 Maj, 2010
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
to jest Twoja opinia która wg. mnie jest bardzo błędna i niestety jeśli dużo osób zrobi tak jak mówisz, skreślą z automatu możliwość wygrania w I-szej turze Komorowskiego
to by było straszne! stary, nie wiedziałem że idea demokratycznych wyborów jest ci obca.
PiTT napisał/a:
żal komentować. masz prawo do własnej opinii wg której moja opinia jest bardzo błędna
i tak bez spinania. czemu nie Jarek? Rzeczowo.
spoko, nie wciągniesz mnie w rozmowę "a czemu nie Jarek?!"
hahahah, sorry, proponuję trzymać buty dalej od łóżka
dobra, temat jest o katastrofie samolotu, coś już wiemy? Kondziu co tam nowego pod sklepem mówili?
rzeczowo: nie jestem zwolennikiem pisu, nie zgadzam się z ich programem, wystarczy?KonradMK - Pon 10 Maj, 2010
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
PiTT napisał/a:
i tak bez spinania. czemu nie Jarek? Rzeczowo.
spoko, nie wciągniesz mnie w rozmowę "a czemu nie Jarek?!"
hahahah, sorry, proponuję trzymać buty dalej od łóżka
dobra, temat jest o katastrofie samolotu, coś już wiemy? Kondziu co tam nowego pod sklepem mówili?
chyba sam czujesz trochę zażenowanie z powodu poziomu jaki nadałeś tej dyskusji?PiTT - Pon 10 Maj, 2010 tak tak tak
chyba wstyd mi będzie przez przynajmniej rok M - Pon 10 Maj, 2010 Głoosowanie na Komorowskiego to jest imho kwestia "czy jesteś zadowolony z rządu i czy chcesz przedłużenia i zintesyfikowania linii programowej"
W wersji dla troche myślących.
W wersji dla mało myślących albo w ogole to
"Komorowski jak nie on to kto"
"Komorowski jest z PO"
"Kaczyński to zuo"
"Jednocyfrowy wskaznik bezrobocia nigdy wiecej!" - tutaj troche poplynąłem