To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

KonradMK - Pon 10 Maj, 2010

Stf napisał/a:
dzik napisał/a:
Ja tez zaglusuje w pierwszej turze na JKM, przynajmniej bede mogl zaglosowac ZA, w drugiej turze to bedzie raczej glosowanie PRECIW.

ja się z tym nie zgadzam ale tylko dlatego, że jeszcze jakiś czas temu była opcja wygranej w 1 turze. teraz już pewnie nie ma, ale wiemy i tak jaki będzie finał. więc lepiej dać szansę wygranej w 1 turze swojemu kandydatowi (jednemu z dwójki) niż później żałować, że a może jednak udałoby się wtedy (w 1 turze)... a tak to znowu szanse się wyrównują... żeby nie było. ja też uważam że Komorowski to mniejsze zło i sam nie do końca się nadaje. ale cóż, nie chciałbym powtórki z rozrywki. obawiam się po prostu siły mr. majabacha i innych michników w 2 turze jak część elektoratu po wyjedzie na wakacje...

pisząc "swojemu kandydatowi" kogo masz na myśli? ja nie głosuję na JKM dla jaj, tylko dlatego że to mój kandydat. w drugiej turze nie będę głosował jeśli on się tam nie znajdzie, rozważę jednak głos ZA dla Jarka, ale to będzie zależało do wyników I tury.

Stf - Pon 10 Maj, 2010

dla kogokolwiek.

Stf napisał/a:
dla kogokolwiek.

a skąd wiesz kto będzie w finałowej dwójce? :)

PiTT - Pon 10 Maj, 2010

karwa nie mogę czytać już tych tematów politycznych u nas na formu :D
pogadamy niebawem
proponuję dzisiaj wkleić wyniki sondażu i porównać za jakiś czas
mam nadzieję że nie będzie wielu osób myślących, a chooj zagłosuje na JKM bo to śmieszny ziomek, tak na przekór wszystkim, wyrażę swój bunt... :]
nie chcę żeby Kaczyński był prezydentem, więc oddaję głos jego najmocniejszemu rywalowi, który jest dla mnie pisdowatym wąsaczem, ale jeszcze raz napiszę, nie chcę kolejnego Kaczyńskiego

PiTT - Pon 10 Maj, 2010

KonradMK napisał/a:
Stf napisał/a:
dla kogokolwiek.

wróżka Elwira mi powiedziała

PiTT napisał/a:
1.a chooj zagłosuje na JKM bo to śmieszny ziomek, tak na przekór wszystkim, wyrażę swój bunt... :]
2.nie chcę żeby Kaczyński był prezydentem, więc oddaję głos jego najmocniejszemu rywalowi, który jest dla mnie pisdowatym wąsaczem, ale jeszcze raz napiszę, nie chcę kolejnego Kaczyńskiego

nie widzę różnic w rozumowaniu w pkt 1 i 2. tak samo idiotyczne podejście.

PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Stf napisał/a:
dla kogokolwiek.

wróżka Elwira mi powiedziała

ta która siedzi obok ciebie na infolinii?

PiTT - Pon 10 Maj, 2010

KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
1.mam nadzieję że nie będzie wielu osób myślących, a chooj zagłosuje na JKM bo to śmieszny ziomek, tak na przekór wszystkim, wyrażę swój bunt... :]
2.nie chcę żeby Kaczyński był prezydentem, więc oddaję głos jego najmocniejszemu rywalowi, który jest dla mnie pisdowatym wąsaczem, ale jeszcze raz napiszę, nie chcę kolejnego Kaczyńskiego

nie widzę róznić w rozumowaniu w pkt 1 i 2. tak samo idiotyczne podejście.

nie widzisz różnic w szansach na wygraną Komorowskiego vs Mikke?
to se koorwa okulary kup :rotfl:

PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
1.mam nadzieję że nie będzie wielu osób myślących, a chooj zagłosuje na JKM bo to śmieszny ziomek, tak na przekór wszystkim, wyrażę swój bunt... :]

jeszcze raz podkreślę: jeśli w pierszej turze nie głosujesz ZA kimś kto wg ciebie jest wartościowym politykiem tylko PRZECIW komuś kto wg ciebie nie powinien wygrać to jesteś buc i pusty bęben, inaczej tego nie określę bo nie zrozumiesz zakuty łbie :D

PiTT - Pon 10 Maj, 2010

KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:

jeszcze raz podkreślę: jeśli w pierszej turze nie głosujesz ZA kimś kto wg ciebie jest wartościowym politykiem tylko PRZECIW komuś kto wg ciebie nie powinien wygrać to jesteś buc i pusty bęben, inaczej tego nie określę bo nie zrozumiesz zakuty łbie :D

to jest Twoja opinia która wg. mnie jest bardzo błędna i niestety jeśli dużo osób zrobi tak jak mówisz, skreślą z automatu możliwość wygrania w I-szej turze Komorowskiego, co by było bardzo dobrą rzeczą wg. mnie
a stary, jak chcesz głosować na Kaczyńskiego to proszę Cię bardzo, wolny kraj...
właśnie usunąłem Cię ze znajomych na fejsbuku :rotfl:

PiTT napisał/a:
to jest Twoja opinia która wg. mnie jest bardzo błędna i niestety jeśli dużo osób zrobi tak jak mówisz, skreślą z automatu możliwość wygrania w I-szej turze Komorowskiego

to by było straszne! stary, nie wiedziałem że idea demokratycznych wyborów jest ci obca.

PiTT napisał/a:
, co by było bardzo dobrą rzeczą wg. mnie
a stary, jak chcesz głosować na Kaczyńskiego to proszę Cię bardzo, wolny kraj...

żal komentować. masz prawo do własnej opinii wg której moja opinia jest bardzo błędna :rotfl: :rotfl:

i tak bez spinania. czemu nie Jarek? Rzeczowo.

PiTT - Pon 10 Maj, 2010

KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
to jest Twoja opinia która wg. mnie jest bardzo błędna i niestety jeśli dużo osób zrobi tak jak mówisz, skreślą z automatu możliwość wygrania w I-szej turze Komorowskiego

to by było straszne! stary, nie wiedziałem że idea demokratycznych wyborów jest ci obca.

PiTT napisał/a:

żal komentować. masz prawo do własnej opinii wg której moja opinia jest bardzo błędna :rotfl: :rotfl:

spoko, nie wciągniesz mnie w rozmowę "a czemu nie Jarek?!"
hahahah, sorry, proponuję trzymać buty dalej od łóżka ;D

dobra, temat jest o katastrofie samolotu, coś już wiemy? Kondziu co tam nowego pod sklepem mówili?

rzeczowo: nie jestem zwolennikiem pisu, nie zgadzam się z ich programem, wystarczy?

PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:

PiTT napisał/a:

spoko, nie wciągniesz mnie w rozmowę "a czemu nie Jarek?!"
hahahah, sorry, proponuję trzymać buty dalej od łóżka ;D

dobra, temat jest o katastrofie samolotu, coś już wiemy? Kondziu co tam nowego pod sklepem mówili?

chyba sam czujesz trochę zażenowanie z powodu poziomu jaki nadałeś tej dyskusji?

PiTT - Pon 10 Maj, 2010

tak tak tak
chyba wstyd mi będzie przez przynajmniej rok xD

M - Pon 10 Maj, 2010

Głoosowanie na Komorowskiego to jest imho kwestia "czy jesteś zadowolony z rządu i czy chcesz przedłużenia i zintesyfikowania linii programowej"
W wersji dla troche myślących.

W wersji dla mało myślących albo w ogole to
"Komorowski jak nie on to kto"
"Komorowski jest z PO"
"Kaczyński to zuo"
"Jednocyfrowy wskaznik bezrobocia nigdy wiecej!" - tutaj troche poplynąłem

Ach dziwna ta nasza demokracja.