M - Pią 13 Sie, 2010 Napisz coś jeszcze, to bede mógł Ci dać bana z czystym sumieniem.Anonymous - Pią 13 Sie, 2010 Coś jeszczemartin.h - Pią 13 Sie, 2010 Ja yebie, Wy to macie problemy Janusz - Pią 13 Sie, 2010
eM napisał/a:
Napisz coś jeszcze, to bede mógł Ci dać bana z czystym sumieniem.
trochę brudne masz to czyste sumienie, Piotrek Cie pierwszy naublizał, to Ty zaczołes go wyzywać wiec nie ma się co dziwić ze odpowiedział tym samymM - Pią 13 Sie, 2010
Janusz napisał/a:
eM napisał/a:
trochę brudne masz to czyste sumienie, Piotrek Cie pierwszy naublizał, to Ty zaczołes go wyzywać wiec nie ma się co dziwić ze odpowiedział tym samym
Ktoś jeszcze?Janusz - Pią 13 Sie, 2010
eM napisał/a:
Janusz napisał/a:
eM napisał/a:
trochę brudne masz to czyste sumienie, Piotrek Cie pierwszy naublizał, to Ty zaczołes go wyzywać wiec nie ma się co dziwić ze odpowiedział tym samym
Ktoś jeszcze?
możesz rozwinąć??M - Pią 13 Sie, 2010 Nie i nie mam ochoty, zaraz ten temat poleci do smietnika bo wcale nie jest potrzebny na tym forum.kubas - Pią 13 Sie, 2010 gdzie jest krzyż dobre śmieszne ! anjas - Pią 20 Sie, 2010 Info z zeszłego tygodnia, ale przeszło jakoś bez echa:
http://finanse.wp.pl/kat,...ml?ticaid=1abc9
Szczególnie ważny jest ten fragment:
"Inne zmiany dotyczą zwolnienia z akcyzy samochodów osobowych kupowanych w ramach procedury "nabycia wewnątrzwspólnotowego"."
Czy to znaczy, że nie będzie akcyzy na nowe czy też na używki?
Jeśli tak to import byłby bardziej opłacalny, szczególnie w przypadku samochodów o pojemności powyżej 2 litrów.Jakarti - Pią 27 Sie, 2010 http://biznes.onet.pl/aut...6,1,prasa-detal
to jest wałek.. kurfa rece nogi kutangi bym obcinal.. wtf?
a na dodatek tuski zaproponowal wczoraj kwotową (po rowno ) a nie procentowa waloryzacje emerytur...
chyba gubią sie panowie a wybory przed nami..anjas - Pią 27 Sie, 2010
Jakarti napisał/a:
http://biznes.onet.pl/aut...6,1,prasa-detal
a co to ma wspólnego z Tuskim i wyborami?
Jakarti napisał/a:
tuski zaproponowal wczoraj kwotową (po rowno ) a nie procentowa waloryzacje emerytur...
szczerze mówiąc to zastanowiłbym się czy to nie jest rozsądne... sam nie wiem.
Co do zasady to mi się nie podoba, ale być może ma jednak jakiś sens. Znam emerytów, którzy mają kilka tysi emerytury i teoretycznie im starcza. Jednak w ich przypadku np. 5% to całkiem spora kwota.
Z drugiej strony, jeśli emeryt ma 700zł świadczenia to jest ciężko... Nawet jeśli dostanie 5% więcej to będzie miał 735zeta. Stopy życiowej mu to nie podniesie.dzik - Pią 27 Sie, 2010
Jakarti napisał/a:
a na dodatek tuski zaproponowal wczoraj kwotową (po rowno ) a nie procentowa waloryzacje emerytur...
chyba gubią sie panowie a wybory przed nami..
ech, kutwa, polactwo zasrane...
dodajmy, że rzecz miała miejsce na bytomskim odcinku A1, są powody do dumy Bonczek - Pią 27 Sie, 2010 Ja jebie - tu się juz chyba nic nie zmieni na lepsze martin.h - Pią 27 Sie, 2010 Żydomasonie, masz jeszcze trochę tego dolomitu w piwnicy?