To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

Marek23 - Sob 19 Lut, 2011

Wrobel napisał/a:
zalozyli wieksza przepustnice a ze jej nie bylo w homo to dorobili strone :rotfl: ...tak to bylo ^_^

Mega szacun za pomysłowość :rotfl:

GeKo - Sob 19 Lut, 2011

Marek23 napisał/a:
Wrobel napisał/a:
zalozyli wieksza przepustnice a ze jej nie bylo w homo to dorobili strone :rotfl: ...tak to bylo ^_^

Mega szacun za pomysłowość :rotfl:

Hmmm ja rozmawiałem z nimi na Mazowieckim 2006 i ponoć chodziło o kolektor, ale kto ich tam wie :]

Przem_106 - Sob 19 Lut, 2011

Bardzo fajny rajd. Szkoda, ze nasze forum jest tak skupione na południu Polski i Centrum i na rajdy połnocne nikt nie jezdzi. Nie wiem, czy oprocz mnie ktos z forum był dzis na Kaszubach. Z tego co widziałem, to chłopaki w astrach naprawdę szli, a Wisełka prawie na kazdym osie dochodził Siemienczuka i musiał wyprzedzac! Malinski i Raczkowski w Cifach nie mieli podejscia. Patrząc na rajd i wyniki, to po 6 Opałce było naprawdę bardzo cieniutko. Kolejny raz 50% listy startowej jest na Lotosie na mecie.
GeKo - Sob 19 Lut, 2011

czyli miałem rację co do Opała :)

Tak miałes. Opał jechał. Niestety nie pamiętam czasow poczłtkowych Magurskich i tych wykluczen, ale teraz widze, ze w wynikach nie ma przypadkow i zarowno Wisełka, Jurecki jak i Strzelecki, ktorych całkowicie nie kojarzyłem jechali jak by byli w swoim zywiole ;D
GeKo - Sob 19 Lut, 2011

No poziom raczej był słaby skoro Kidawa dojechał na 8 placu a w 3lidze w tym roku nie istniał w czasach.

Ha ha no i jechał cały ostatni Os z prawie urwanym kołem ;D Niestety Jurecki nie przeszedł BK2 :/
Jaco - Nie 20 Lut, 2011

Przem_106 napisał/a:
Niestety Jurecki nie przeszedł BK2 :/

a co było nie tak ?

Miał budować Astrę od podstaw, ale zadzwonił w styczniu z pytaniem czy jest opcja przygotowania do lotosu fury ;D Ostatecznie kupił jakieś autko z okolic Olsztyna chyba..

ziober - Nie 20 Lut, 2011

Jaco napisał/a:

a co było nie tak ?

Gdzieś wyczytałem, że średnica tłoczków była niezgodna z homologacja.

Wrobel - Nie 20 Lut, 2011

GeKo napisał/a:
Hmmm ja rozmawiałem z nimi na Mazowieckim 2006 i ponoć chodziło o kolektor, ale kto ich tam wie

no dokladnie kto ich wie ;D z przepustnica bylo napewno bo pozniej ja nawet sprzedali z autem :]

106 - Nie 20 Lut, 2011

Wrobel napisał/a:
GeKo napisał/a:
Hmmm ja rozmawiałem z nimi na Mazowieckim 2006 i ponoć chodziło o kolektor, ale kto ich tam wie

no dokladnie kto ich wie ;D z przepustnica bylo napewno bo pozniej ja nawet sprzedali z autem :]

jako VO ;D

Kuner - Nie 20 Lut, 2011

Przem_106 napisał/a:
Nie wiem, czy oprocz mnie ktos z forum był dzis na Kaszubach.

Byłem i ja :P

rajd jak to rajd. Nudy, dobrze że mieliśmy duży biwak to było co robić chociaż:)

CHRZANEK - Nie 20 Lut, 2011

Ja żałuje że nie byłem.

Zawsze z rajdów zimowych wracałem nawalony jak meserszmit...

qbus - Wto 22 Lut, 2011

Ja napisałem:
Cytat:
Geko -> Piotrek buduje Cifa 5 gen? :>

Geko się nic nie chwali a w necie mozna trafic np na

106 - Wto 22 Lut, 2011

uuuu tlusto... geko do RPP? 3L?