GeKo - Sob 08 Paź, 2011 Ciała dało Subaru, ale chyba końcowa odpowiedzialność spoczywa na zawodniku i tak jak piszą sprawa może się rozbijać teraz tygodniami.Marek23 - Sob 08 Paź, 2011 Nie każdy metal przyciąga magnes. Kajte wyjdzie z tego obronną ręka. Chuj w dupe Sołowowi...korek171 - Sob 08 Paź, 2011
Wrobel napisał/a:
KUREW jakbym wszedl nad onet...niewiesz nie bylo cie tam nie masz pojecia ale napiszesz bo uslyszales
Wrobel akurat jeśli chodzi o RT to mam dobre info - więc spokojna twoja rozczochrana, siedź przed kompem i chłoń wiedzę z autoklubu
Wrobel napisał/a:
wszedl nad onet
I wytłumacz mi jak ty to robisz stary.... To coś w rodzaj czyśćca internetowego, coś nad onetem, a poniżej autoklubu.....Wrobel - Sob 08 Paź, 2011 korek171, ale ja nikogo nie bronie ani w droga strone chcecie to sie pozabijajcie na bk2, zadzwon do mnie daj znak na pw, opowiem ci cos, generalnie gosc tym nie wygrywal rajdow do czolowki IRC nie ma podejscia ale niech sie uczy .... zamiast wspierac to kurew ja bym pojechal "a jedzie lysy huj "GeKo - Sob 08 Paź, 2011 Marek23, kwestia co jest podane w homo z czego ma być zrobiony tłoczek.
"Zgodnie z homologacją, części powinny być metalowe."
To zdanie jest zwyczajnie nie precyzyjne.
żeby nie był metalowy musiałby być np z drewna GeKo - Sob 08 Paź, 2011 Wrobel,
Nic nie zrozumialem z twojej ostatniej wypowiedzi.Wrobel - Sob 08 Paź, 2011 GeKo, i teraz zaczyna sie rozkmina ile w tym jego winy a ile wyporzyczalni.........korek171 - Sob 08 Paź, 2011
Wrobel napisał/a:
korek171, ale ja nikogo nie bronie ani w droga strone chcecie to sie pozabijajcie na bk2, zadzwon do mnie daj znak na pw, opowiem ci cos, generalnie gosc tym nie wygrywal rajdow do czolowki IRC nie ma podejscia ale niech sie uczy .... zamiast wspierac to kurew ja bym pojechal "a jedzie lysy zły czlowiek "
Dalej nie rozumiem czemu do mnie pijesz i gdzie masz swoją rację...?
Wrobel napisał/a:
GeKo, i teraz zaczyna sie rozkmina ile w tym jego winy a ile wyporzyczalni.........
Jeśli będzie wina wypożyczalni, to również wina kajtka i tutaj raczej nie ma nic do gadania- chociaż tak jak wcześniej napisałem - mam nadzieję że kajto to wygra i koszyce będą normalną, sportową rywalizacjąWrobel - Sob 08 Paź, 2011 GeKo, sam jej nie rozumiem w tej chwili...generalnie jak szukasz czasow poza oesami to jestes mega zalosny i pozatym ze sobie nie radzisz z kierownica to sobie z niczym nie radziszWrobel - Sob 08 Paź, 2011 korek171, sory ale to ty sie przyczepiles ja tylko wyrazilem swoje zdaniekorek171 - Sob 08 Paź, 2011
Wrobel napisał/a:
korek171, sory ale to ty sie przyczepiles ja tylko wyrazilem swoje zdanie
Ale do czego się niby przyczepiłem?? Napisałeś o onecie zaraz pod moim postem tak jakbyś pił do mnie - więc Ci trochę wytłumaczyłem całą sytuację i co wiem na temat RT....Wrobel - Sob 08 Paź, 2011
korek171 napisał/a:
więc spokojna twoja rozczochrana, siedź przed kompem i chłoń wiedzę z autoklubu
GeKo - Sob 08 Paź, 2011 Pijesz nie pisz Wrobel - Sob 08 Paź, 2011
GeKo napisał/a:
Pijesz nie pisz
lubie...chcesz napisze Ci duzo ciekawych rzeczy....Koto - Nie 09 Paź, 2011 Dawaj Wrobel, rano walnij szybko kilka bani i pisz co wiesz, zanim wytrzeźwiejesz